• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümü yapılsa dediğiniz kokular

ticktack

soğuk
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2008
158
0
96
İstanbul
evet arkadaşlar burada parfümü yapılsa alırım dediğiniz kokuları paylaşalım. ben başlayayım:

hacı şakir beyaz sabun kokusu
cicibebeli ılık süt kokusu
iğde çiçeği kokusu
portakal çiçeği kokusu
ıhlamur çiçeği kokusu
johnsons baby şampuan kokusu
yeni biçilmiş çim kokusu
güneş yağı kokusu
damla sakızı kokusu

siz neler isterdiniz?

betona yeni dökülmüş zift kokusu :) seviyorum bu kokuyu. birde yağmur sonrası toprak kokusu :)

evet arkadaşlar burada parfümü yapılsa alırım dediğiniz kokuları paylaşalım. ben başlayayım:

hacı şakir beyaz sabun kokusu
cicibebeli ılık süt kokusu
iğde çiçeği kokusu
portakal çiçeği kokusu
ıhlamur çiçeği kokusu
johnsons baby şampuan kokusu
yeni biçilmiş çim kokusu
güneş yağı kokusu
damla sakızı kokusu

siz neler isterdiniz?

bencede kesinlikle hacı şakir beyaz sabun kokusu ve güneş yağı kokusu aynen katılıyorum :))

portakal çiçeği kokusu istiyorsan niveanın vucut losyonu var sürdğünde buram buram kokuyo tatlım parfüm gibi kalıcı kokusu ben bazen bacaklarıma sürüyorum yazın.otobüse bindiğimde kendim bile hissediyorum kokuyu valla :9::9:

Ayyy Damla sakızı kokusuna bayılıyorumm.. Keşke buram buram damla sakızı kokan parfüm çıkarsalar diye çok düşünmüşümdür.. İnşallah yakında çıkarırlarr :16:

cikok.jpg

gourmand marka nette satan siteler var ben süvariden almıştım
vanilyalısı karamellisi de harika kokuyo

cikok.jpg

gourmand marka nette satan siteler var ben süvariden almıştım
vanilyalısı karamellisi de harika kokuyo

Canım şimdi vimjo dan siparişi verdim bile harikasın çok teşekkür ederim hiç haberim yoktu bu üründen :52: Ben şimdi misss gibi damla sakızımı kokucaaaammmm

ben de bayılırım damla sakızına ya inanmıyorum sprayi mi varmış pahalı mı acaba ben de bakayım teşekkürler... :71:

Back