Parfümü teninize mi yoksa elbsenize mi sıkarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi venüs3457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Havaya sıkar altından da geçerim...ünlüler sahneye çıkmadan önce öyle yapmıyorlar mı...gerçi ben ünlü değilim ama...

saçlarıma sıkarımmm daha çok kokarr öyle ve giysimeee tenime pek sıkmamm hele yazınn alerji yapıyorrr

Kizlar ayak bileklerninize neden sikiyorsunuz, pek anlyamadim, kim kokliyacak oranizi? naniknanik

parfüm asla kıyafete sıkılmaz arkadaslar
kulak arkası we bilege sıkıldıgında cok kalıcı olur we daha cok hissedilir

aslında parfüm bileklere, boynun arka tarafına falan sıkılınca çok hoş oluyor ama bence sağlı açısından kesinlikle elbiselere sıkılmalı

tenime sıkarım daha kalıcı oluyor bileklerim boyun göğüs arası kıyafetlerime sıkınca hem cabuk ucuyor hem leke yapabiliyor:lepi:

bence parfümde ten uyumu çok önemli.ne olursa olsun

ben kulak tarafıma bileklerine gögsüme dogru sıkarım.. en kalıcı oldugu sekil o biliyorum

bende genellikle elbiselerime ve esarb yada sallerime sIkarim .....

ben kıyafetlerime sıkarım genelde bir de uzaktan saçlarıma..
tene sıkıldığı zaman ciltte lekelenme ve erken yaşlanma yapabiliyor..özellikle yaz aylarında dikkat etmek lazım..
kalıcı olsun diye cildimi mahvedemem.

Son düzenleme:
parfümüne göre değişiyor benim.

burberry weekend:asigim:i 2 defa sıkıyorum mesala, birini kıyafetime, birini de boynuma.

chanel allure gayet yoğun 1 koku, o yüzden 1 kere sıkıyorum, boynuma.

hugo boss femme hafif 1 koku, 3-4 kere sıkıyorum valla :roflol: kolaltlarıma bi kere de boynuma genelde.

Aman kızlar parfümü abartmayın. Özellikle ağır parfümlerde tek fıs bile yetiyor. Fazla ve ağır parfüm kullanan insanlar çevreyi rahatsız ediyor. Erkekler de buram buram parfüm kokusundan hoşlanmıyor. Hatta az önce bu konuda yapılmış bir araştırma okudum.
Geçenlerde hypnotic poison denedim. Koluma tek fıs sıktılar. Buram buram koktu saatlerce gitmedi. Kolumu yıkamak zorunda kaldım.

saclarima, kulaklarimin yanindan saclarima dogru skyarim hem boynuma hemde saclarima gelir, sonra bilekelrime sykar birbirine ovar onlarida üstüme sürerim, ama bazende deli gibi bir oraya bir buraya fis fis eder dururum :)))

ben parfümü tenime deodorantı kıyafetime sıkarım

Kalp atışının hissedildiği yerlere sıkılırsa daha çok yayılır bende biliyorum bunu ama kulak arkası zararlı çünkü lenf benzeri var orda tam kulak arkası değilde boyna doğru sıkılması daha doğruymuş.. Ben hem kıyafetime hemde boynuma sıkarım, öyle altından geçemiyorum yüzüme geliyor tıkanıp kalıyorum, kokuya alerjim var, zaten parfümü sıkar kaçarım odadan Eğer kokum kalıcı olsun şöyle iyice bi iz bırakayım derseniz mutlaka avcunuza ve göğüs arasına da sıkın. Göğüs arası yaz kış mutlaka daha sıcak olur ve koku sıcakla yayılır. Şöyle iyi sağlam kalıcı bir parfümse tokalaşmayla avuç içine sıkılan parfüm mutlaka etkiliyor sırnaşık şey

boynuma,bileklerime ve göğüslerimin arasına sürerim.bazen saçlarımada sıkarım ama çok nadir.çünkü parfüm saçları kurutur. eğer kullandığım parfümün deodorantı veya rolonu varsa mutlaka onuda alır ve koltukaltımada onu sürerim.

kulaklarımın arkasına ve el bileklerime sıkarım mutlaka, biraz da elbiseme.

hem tenime hem de kıyafetlerime sıkarım ben de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…