• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümü teninize mi yoksa elbsenize mi sıkarsınız?

• Konu Sahibi Konu Sahibi venüs3457
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
V

venüs3457

Ziyaretçi
parfümler ten içinmi üretilmiştir yoksa elbise içinmi..bu konuda ne kadar bilinçliyiz?

aslında parfümün kalıcı olmasının en iyi yolu onu havaya sıkıp sizin sıktığınız yerde bir iki kere dönmenizdir..gerçekten böyle duymuştum..gülmeyin nolur.....

haklısın bende duymuştum..yalnız ben %30 ten %70 elbise olarak kullanıyorum ve kalıcılık dahada artıyor

Ayy ben tenime sıkmam nolur nolmaz.Sonuçta kimyasal değil mi? Elbiseye sıkarım genelde fisfisfis

bir fıs yaparım uzaktan kendime artıkın nereme denk gelirsesırnaşık şey
yetmezse bi kaç kez daha tekrarlarım işte bu kadar
bu arada bileklerimede sürerim:1rolleyes:

tenime sıkarım en kalıcı böyle oluyor dirsek aralarıma boynuma sıkarım bi de tarağıma sıkar onunla saçımı tararım tavsiye ederim müthiş kalıcı

saç uclarıma, kulak arkasına, dirseklerime, ayak bileklerime ve kol bileklerime sıkarım şakkıdı

Hem tenime, hem elbiselerime, bileğime, boynuma
eşarbıma,elbisenin koltuk altlarına ama ben herşeyi evden çıkmadan bir kez daha ütülediğim için parfümü bol miktarda sıkmaya pek zaman kalmıyor :utangac:

ben elbiseme ve saçlarıma sıkıyorum tenimde alerji yapıyor kızlar

parfümü elbiseye sıkmak çok yanlış.kalp atışlarının duyulduğu yere sıkılır.nabız attıkça koku yapsın diye.yani kulak arkası ve boyun arası olan bölgeye ve bileklere

ben boynuma bileklerime dirsek içime falan sıkıyorum bide bazen göğüs arasına sırnaşık şey:utangac: son olarak da havaya sıkıp altından geçiyorumnaniknanik:1rolleyes:

valla tenime parFümü sıKarım deodorantını kıyafetime sıkarım vücut spreyinide tenime sürerim :d pur bLanka

valla parfüme bayılırım parfümsüz bi hayat düşünemiyorum her yerime sıkarım baştan aşağışakkıdı genelde deo koltuk altına, boyun yanları, göğüs, kıyafetimede sıktırırım parfüm sositososito

Back