- 24 Şubat 2015
- 1.136
- 1.802
- 133
- Konu Sahibi SimplyLove
Parfüm alışverişinizi nereden yapıyorsunuz? Parfüm konusunda güvenilir alışveriş siteleri/sayfaları hangileri?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bugün indirimli parfüm pek yoktu dimi? Baktım biraz ama sadece bir kaç parfümde indirim gördüm. Benim istediklerimde hiç indirim yoktu. Daha fazla parfümü kapsayan indirimler ne zaman olur acaba?Genelde trendyoldan
Aslında chanel parfümlerde güzel indirim olmuş ama yakalayamadım tükenmişler. Takipte olacağımCanım bugün indirimli parfüm pek yoktu dimi? Baktım biraz ama sadece bir kaç parfümde indirim gördüm. Benim istediklerimde hiç indirim yoktu. Daha fazla parfümü kapsayan indirimler ne zaman olur acaba?
Ben de seni takipteyim o zamanAslında chanel parfümlerde güzel indirim olmuş ama yakalayamadım tükenmişler. Takipte olacağım
Merhaba izmirde nereye açıldı adres bilgisi alabilirmiyim fiyatları nasıl sitede 14 liraorijinal ürünlerimi daha önce mizu.com'dan almıştım.kariyer.net-yemeksepeti ortaklığında.gayet güvenilir.fiyatları uygun.bazı orijinali bulunamayan ürünler mevcut.tavsiye ederim.
açık parfümlerimizi 1 yılı aşkın bir süredir parfumevi.com.tr'den alıyoruz.şimdi izmir'de dükkanı da açıldı.kör seçim yapmak yerine biraz daha fazla ücret vererek dükkandan alıyoruz :) açık parfüm için kesinlikle parfümevi...2000 küsur parfümün açık versiyonu sadece onlarda mevcut.leke-alkol kokusu gibi sorunları da yok ayrıca...
orijinal tester satan sitelerden ise kesinlikle uzak durun.açık parfümü orijinal diye satıyorlar.şişeleri kalitesiz.koku benzerliklerini tutturmuşlar ama o paralara dolandırılmaya kesinlikle değmez.
aynı şekilde hangi ürün olursa olsun kesinlikle instagram üzerinden alış-veriş yapmayınız.sahte ve sağlıksız ürünler satılıyor.insan dolandırmada instagram birebir.lütfen instagram'dan ne parfüm ne de başka ürünler almayınız.fena dolandırılırsınız.
Merhaba izmirde nereye açıldı adres bilgisi alabilirmiyim fiyatları nasıl sitede 14 lira
Sitedeki çeşit orada varmı peki tester v.s verityorlarmı.alsancak kıbrıs şehitleri kervan pasajında.fiyatları 20 tl.toplu alım yaparsanız indirim yapıyorlar.
Tester veriyorlar evet. Tek sıkıntı denemek için çok seçenek olmaması ben ne sorsam hiçbirinin testerı yoktu deneyemedim sadece çok satanları koymuşlar. Eğer tek parfüm almayı düşünüyorsanız bakabilirsiniz ama 4 parfüm alınca siteden hepsi 56 liraya geliyor kargo ücreti ödemiyorsunuz parfüm başına 14 lira vermiş oluyorsunuz. Tabi aynı fiyatı orda da veriyorlarsa çoklu alıma bilemeyeceğim. Orda aradığınız parfüm yoksa da internet sitesinden sipariş edebilirsiniz yorumlara da bakarsanız daha iyi olur alırken
Bargello sansiro gibi açık parfümlerde sitede fiyat neyse şubede de o. E tabi 2000 küsur koyamazlar ama keşke o 120 parfümün hepsinin testerı olsaydı denemeden almak zorunda kalmazdım. Diğer açık parfümcüler gibi hepsini deneme imkanı sunarsalar çok güzel olurbiri mağaza,diğer fabrika satışı.mağazada sitede ki fiyatlar olmaz.
tek avantajı bekleme yok,ürünü deneyebiliyorsunuz.bir kere siteden püskürtme mekanizması bozuk bir ürün gelmişti,iade edince 3-4 gün kargoda bekledik ; mağazada bu tip sorunlar olmuyor.5-10 lira fazla veririm hem hemen ürünümü alırım hem ne aldığımı bilirim.
mağazada sitede ki kadar çok parfüm olmuyor.2000 çeşit parfümü hangi mağaza alır bir de niş parfümlerin sayısı mağazada az.buda dezavantajı.
izmir mağazada en son gittiğimde 120 küsur çeşit bayan parfümü vardı.belki artmıştır çeşit sayısı.
Bargello sansiro gibi açık parfümlerde sitede fiyat neyse şubede de o. E tabi 2000 küsur koyamazlar ama keşke o 120 parfümün hepsinin testerı olsaydı denemeden almak zorunda kalmazdım. Diğer açık parfümcüler gibi hepsini deneme imkanı sunarsalar çok güzel olur
Maalesef vs parfümleri hiiç kalıcı değil paraya değmiyorlar ona verilen paraya çok daha kalıcı o kokuların yerini tutabilecek parfümler alınırBiraz pahalı ama çok güzel victoria secret hepsi kalıcı ve çok hoş parfümleri kremleri spreyleri :)
canım en güvenilirini ben freeshop olarak düşünüyorum.Yurtdışında ki parfümleri daha kalıcı bulduğum için :)Parfüm alışverişinizi nereden yapıyorsunuz? Parfüm konusunda güvenilir alışveriş siteleri/sayfaları hangileri?