• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfümlerimizi ne kadar zamanda bitiriyoruz hanımlar?

zebbra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
668
1
96
İstanbul
Bayanlar merak ettim aldığınız parfümü ne kadar zamanda bitiriyorsunuz?
Hangi parfümü, kaç ml kullandığımızı, orjinal olup olmadığını, açıksa hangi açık parfüm markası olduğunu ve günde ne kadar sıktığımızı vs. bilgileri de paylaşırsak parfümler hakkında kalıcılığı, ömrü gibi bilgileri edinmiş oluruz.vereliniortak

ben en son sansirodan k32 aldım (cacharel - noa)
55ml.di
1 ayda yarısına geldim, günde 2-3 fıs anca sıkıyorum ama her gün kullanmıyorum

ben 35 cc yi 1 ayda bitiriyorum 50 lik olan biraz kalıyor
genelde kullandığım kokunun büyük boyunu alıyorum evden onu sıkıyorum çantamada 30 luğunu atıyorum
orjinalde kullanıyorum ama açık kadar bolca sıkamıyorum :)
yıllardır smells good dan alırdım parfümleri nadirende dp den ama 1-2 yıldır bargelloya kaydım kokuları güzel bir alanada bir bedavası var işime geliyor açıkcası
yarın giyeceğim kıyafeti seçmişsem eğer akşamdan o kıyafete iraz sıkıp askıyla balkona asıyorum hem hava alıyor hemde koku üstüne siniyor sabahta boynuma bi fısta havaya sıkıp üstüme dağıtıyorum bu kadar gün boyuda başka sıkmama gerek kalmıyor..ha birde banyodan çıkınca saçlarıma sıkıyordum ama çok zararlı sakın saçlarınıza sıkmayın diye okudum biçok yerde yapmıyorum artık bunu bilenlerde yapanlarda paylaşırsa sevinirim..hem zararlıymış hemde beyazlatıyormuş??
birde genelde aynı kokuyu sürerüm herşeyime siner yani peşpeşe günlerde farklı sıkmamaya çalışıyorum...:kahve:

ben 35 cc yi 1 ayda bitiriyorum 50 lik olan biraz kalıyor
genelde kullandığım kokunun büyük boyunu alıyorum evden onu sıkıyorum çantamada 30 luğunu atıyorum
orjinalde kullanıyorum ama açık kadar bolca sıkamıyorum :)
yıllardır smells good dan alırdım parfümleri nadirende dp den ama 1-2 yıldır bargelloya kaydım kokuları güzel bir alanada bir bedavası var işime geliyor açıkcası
yarın giyeceğim kıyafeti seçmişsem eğer akşamdan o kıyafete iraz sıkıp askıyla balkona asıyorum hem hava alıyor hemde koku üstüne siniyor sabahta boynuma bi fısta havaya sıkıp üstüme dağıtıyorum bu kadar gün boyuda başka sıkmama gerek kalmıyor..ha birde banyodan çıkınca saçlarıma sıkıyordum ama çok zararlı sakın saçlarınıza sıkmayın diye okudum biçok yerde yapmıyorum artık bunu bilenlerde yapanlarda paylaşırsa sevinirim..hem zararlıymış hemde beyazlatıyormuş??
birde genelde aynı kokuyu sürerüm herşeyime siner yani peşpeşe günlerde farklı sıkmamaya çalışıyorum...:kahve:

Evet beyazlattığını bende duymuştum.

Back