Parfümlerimiz - fotoğraflı

kızlar
ayrıca bu parfümü uygun bi fiyata satıyorum.. kokusunu beğenerek aldım fakat benim tenime gitmedi..ilgilenen olursa özelden yazabilir

Şuan kullandığım parfüm. Fiyatı da uygun. Kokusu ilk başta kötü gibi olsa da gittikçe güzelleşen hoş kalıcı bir koku. fakat daha ferah, etkileyeci bir yaz kokusu arıyorum tavsiyelerinize açığım...

Son düzenleme:
Bunlar benim Vanilya Serim :) La Senza, Body Shop, Yves Rocher markalarından parfüm, krem ve vücut spreyleri​

senın bu vanilya serisinin hindistan ceviizii serisi de bende var:)

la senza

yvs

body shop

vanilyalım da var cup cake gbi kokuyorum

en son body shoptan simli hindistan cevizli krem aldım:)süperr

bide çilek serisi:)

diğer parfümleri eklemek isterim ama fotoğraf çekmeye üşendim

canımm sanada la senzanın hindistan cevizlisini soriyim yves in hindistancevizlisi gibimi dahamı farklıı :)

benim mesajım arada kaynamış görmedin sanırım

canımm sanada la senzanın hindistan cevizlisini soriyim yves in hindistancevizlisi gibimi dahamı farklıı :)

vallaha ikisi de birbirnden güzel bence....

ben bide salak gbi çeyizeme kaldrdım....koklamıyorum bilerek yoksa dayanamıyorum sıkmak istiyorum

Şu an kullandığım parfümler bunlar:

CK Euphoria Blossom

Lancome Miracle

DG Light Blue

Britney Spears Fantasy

Ama bu güne kadar hiç Avon Tomorrow kadar beni etkileyen bir koku olmadı doğrusu

Son düzenleme:
Bu arada şunu belirtmek isterim; benimle ve parfümlerimle uğraşıp, kafasındaki kıskanç düşünceleri bana karşı dile getiren kişilere verdiğim cevaplar içlerine oturduğunda malesef "kötü içerik"e basıp şikayet ediyorlar. Malesef sitenin bir açığı var, neyin kötü içerik neyin olmadığını ayırt etmeksizin direk banliyorlar sizi. Aman dikkat.

Bir daha benimle bu şekilde uğraşan olursa, çok ciddiyim kim olduğunu bulucam, gerisini de yaşayıp görür. Tehdit mi? Tehdit.

Canım mellll sen bu parfümlere ne kadar veriyorsun fiyat olarak? Orjinallermi yani? Yanlış anlama amacım rencide etmek veya başka birşey değil çok merak ettim sadece cünkü oldukça fazla parfümün var gördüğümde şok oldum imrendim

Ve dikkat ettimde parfümlerin hepsi dolu dolu.. Hergün başka başka parfümmü sıkıyosun napıyosun canım ya

Son düzenleme:

Vallahi ya o masada bı servet var resmen

canım tekrar soyluyorum hepsi mukemmel :) victoria's secret ın parfumu nereden aldın sorabilirmiyim :)

parfümleriniz muhteşem..bende 3 tane var eşim baktkıça ne gerek var yaaa 1 tane yetmiomu diyor bukadarolsa gelip gidip servet servet die dolaşır herhalde

Benimde şu an kullandıklarım bunlar ama moschino m bitti

Issey Miyake Deodorant Stick

Lancome Hypnose Femme Senses (Tek Geçerim) :82:

Flormar Heart

Emporio Armani

Moshino Funny Parfum

Moshino Funny Body Jel Parfum

kızlar birşey soracağım bu eyüp sabri tuncer sitesinden alışveriş yapanlar kargo ücreti ne kadar ödediniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…