Parfümlerimiz - fotoğraflı

arkadaşlar, hepsiburada sitesinde büyük boy parfümler 100 TL kampanya yapmışlar..

begendiğiniz bişey çıkar belki, bakın bi..

Hepsiburada.com

uzza, haber verdiğin için çok teşekkür ederiz

Bi heyecanla açtm sayfayı ama hiç sevmediğim parfümler vardı Zaten normalde de sürekli heryerde indirime giren parfümleri koymuşlar, pffff...

Benim parfümlerim akşam fırsat bulursam evdende toplu resimlerini çekerim..
kokusunu seviyorum annem almış ondan aldım ben güzel bir koku fakat spor bir koku bence..

Hugo boss kapagı kayboldu bitmek üzere :)

diorun seti var kremi ve parfümü daha açmadım kutuyu ama kokusu güzel..

bu parfümü teyzemden bana hediye ama üzerinde ne women ne men yazıyıo :)) bende kullanmadım bilgisi olan varmı bayanmı erkek parfümüde interntte araştırdıgımdada bulamadım hep şişesi siyah kırmızı olanı var

elizabeth arden green tea aynen vücut losyonu duş jeli ve parfüm seti var.. kokusu çok hafif gün içerisiinde arada kullanıyorum ..

bu en sevdigim kokulardan biri benim için bir klasik .. kokusu ağır ama çok seviyorum bir kaç msj öncede yazmıştım kullandıgımda "hacı yağımı kullandım" diyenlere ragmen seviyorom ağır kokusunu..

elizabeth arden -arden beauty kokusu seviyorum . ağır kokuları .. böyle geçince kokusunu geride bırakan kokuları severim buda onlardan..

diesel .. ağır bir koku .. önceen severdim ama şimdi bana birşey katmıyor sanki..

hafif güzel ve çiçeksi bir koku tavsiye ederim..
kayınvalidem almıştı bana bitince ben aldım YKM de indirim vardı hatta 35 ml = 35 lira 100 ml = 100 lira idi..

bu parfüm elimde yok ama süper bir koku kuzenim almıştı bayılmıştım avondan beklenmeyecek kadar güzel ve kalıcı bir parfümm

amor amorrr adından anlaşılan bilindik bir koku.. duş jeli ve parfümü var kokuları harika.. gecelerden sıkıyorum genelde :)

amaaa en sevdigim parfüm: christina aguilera by night .. hem çekici hem içine çekilecek bir koku .. kendime en yakıştırdıgım koku.. şişemde az kaldı internette indirimden almayı bakıyorum şuan ...

uzza, haber verdiğin için çok teşekkür ederiz

Bi heyecanla açtm sayfayı ama hiç sevmediğim parfümler vardı Zaten normalde de sürekli heryerde indirime giren parfümleri koymuşlar, pffff...

rica ederim cnm. ben de o heyecanla link paylaşmışım, siliyom şimdi. ama fiyat parfümler için iyi sanırım.

Lütfen bidaha bu şekilde açık olarak satış sitesi ismi paylaşmayalım. Topicin kapatılmasını istemeyiz değil mi?

Ben daha yeni üyeyim,ne nerde nasıl paylaşılcağını bilmiorum..Resim ekleyemediğim için site adresi verdim ama olmuo galiba..

Bunlarda benim yeni aldıklarım :)

Esteé Lauder - Pleasures Delight Bloom 100ml EDP

By melancholien at 2011-04-12

Carolina Herrera - 212 VIP EDP

Clinique - Happy Heart 100ml EDT

Chloe Love 75ml EDP

Chloé Intense Collector 75ml EDP

Chloé Signature EDP 75 ml

Amor Amor 1001 Nights

Givenchy Absolutely Irresistible 75ml EDP

Chanel Coco Mademoiselle 50ml EDP

Versace Bright Crystal 100ml EDT

Givenchy Yeni çıktı :)

Lalique Emere Noir

Gucci EDP 2

Narciso Rodriguez Essence 100ml EDP

Gucci Rush 75ml EDP

Narciso Rodriguez For Her EDP

Narciso Rodriguez For Her EDT

canım cok guzel hepsii parfum zevkinde cok guzelmişş :) birşey sorabilirmiyim la senza body kiss vanilla cupcake in kokusu body shop un gibi mi nasıl :))

canım cok guzel hepsii parfum zevkinde cok guzelmişş :) birşey sorabilirmiyim la senza body kiss vanilla cupcake in kokusu body shop un gibi mi nasıl :))

Teşekkürler cnm:) La Senza Vanilla Cupcake Body Shopunki gibi değil, daha vanilyamsı ve daha tatlı bi koku, birazda kek gibi kokuyo :) Body Shopa 1000 basar yani:)

melllllll
şu lalique yi görünce atladım hemen
çok hoş bir koku di mi ben çok sevdim birde aynı markanın
amethtyst adlı parfümü var o da çok hoş
parfüm bilgin çok anladığım kadarıyla ilerleyen zamanlarda yardımına ihtiyacım olabilirr

Teşekkürler cnm:) La Senza Vanilla Cupcake Body Shopunki gibi değil, daha vanilyamsı ve daha tatlı bi koku, birazda kek gibi kokuyo :) Body Shopa 1000 basar yani:)

cok sagol canım cok mutlu oldum bu haftasonu gidicem cok merak ediyorummmm canım birde kalıcımıı :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…