Parfümlerimiz - fotoğraflı

Bende Eyüp Sabri Tuncer'in Hot Kisses serisi var, çok hoş kokuyo Hypnotic Poison gibi

site yonetıcılerı takasa ızın versın... baska sıteye gecıcez yoksa takas ıcın... takas yurt dısında da cok kullanılıyor... yasaklanmasının bi manası yok

Takasın yasaklanmasının sebebi bence takas yapmak ya da satış yapmak değil, gördüğüme göre çok fazla tartışma ve dolandırıcılık olması. Site üzerinden bu kadar tartışma ve hakaret olmasaydı bence yasaklanmazdı.

Canım ben de merak ediyorum eyüp sabri tuncerin parfümlerini nerden bulabilirim acaba istanbulda

Canım ben de merak ediyorum eyüp sabri tuncerin parfümlerini nerden bulabilirim acaba istanbulda

parfümlerini bulamazsın ne yazık ki internet üzerinden aldım bende o yüzden zaten direk parfüm olarak bi ürünü yok bildiğim kadarıyla vücut losyonu, el kremi ve vücut spreyi var sitesinden alınıyo ve ben aldığımda şahane bi indirim vardı 3lü setini 6 liraya almıştım sanırım kavunu muhteşem kokuyo keşke parfüm yapsalar daha kalıcı olur ama oda spreylerini kadıköydeki şubesinden bulabilirsin küçücük bi yer çok sevimli bi amcacık duruyo orda

Bende Eyüp Sabri Tuncer'in Hot Kisses serisi var, çok hoş kokuyo Hypnotic Poison gibi

evvet o da güzel kokuyo kremlerinden de çok memnunum ben eyüp sabri tuncerin ama hanımeli kokusuna taktım kafayı ah bi bulabilsem kavunum bitiyo çünkü donna karanlarım da bitti bulmam lazım hanımeli ay bi yardım lüüütfen

Evettt keşke parfümleri de olsa, eminimki çok kalıcı olurdu. Kremleri aşırı derecede kaliteli, o fiyata gerçekten harika, şiddetle kremlerini tavsiye ediyorum

tşk ederim canım

kizlar ben Cloe ve miss dior cherry kullaniyorum ama dun bikizla tansitik yoldan gecerken kucuk bi tezgah kurmustu universitede ve parfum yagi staiodu uc kucuk sise aldim ucu 30$ a geldi fena degil yani kokulari ayni iste lacoste pour femme, glow jloe. ve miss dior aldim uygun olunca ama akliniza gelen neyse var ki sonradan aklima geldi acaba kokusu kalicimi zarai varmi tenime ve neden bukadar ucuz bifikri olan varmi?

Evettt keşke parfümleri de olsa, eminimki çok kalıcı olurdu. Kremleri aşırı derecede kaliteli, o fiyata gerçekten harika, şiddetle kremlerini tavsiye ediyorum

şimdi sitesine baktım da hala devam ediyo sanırım indirim 5.90Tl gözüküyo bi bakın isterseniz yılbaşı kampanyası olarak geçiyo sağ altta bi bakın

ben sadece tek marka kullanıyrm .. oriflame'n bütün kokuları harika ve kalıcı hepsine bitiyrm .. bunlar sadece benim kullandıklarm bi de annemnklr var ki sormayın

ben sadece tek marka kullanıyrm .. oriflame'n bütün kokuları harika ve kalıcı hepsine bitiyrm .. bunlar sadece benim kullandıklarm bi de annemnklr var ki sormayın

Midnight Pearl'ün şişesi çok şık ve seksi görünüyor canım güle güle kullan :) Merak ettim o kokuyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…