hiiiiii ben bi şeyi biliyorum issey miyakenin geçen yazın çıkan parfümü a scent by issey miyake bunda hanımeli kokusu belirgin geldi bana bir de yvesrocher in kolonyası var hanımelili ama bunu pek sevemedim ben ımm bi de oriflame in sarı pompalı şişede bi parfümü vardı adını hatırlayamıyorum onda hanımeli kokusu almıştım avondada sarı çiçek gibi kapağı olan bi parfüm vardı reklamını sarışın yabancı bi oyuncu yapmıştı hatta ama florada pek hanımeli almıyorum ben tam olarak
dünyanın en güzel kokulu çiçeği hanımeliyken neden yapmazlar parfümünü hiç anlamıyorum
eyüp sabri tuncerin kavunlu serisini kullanıyorum ben bu aralar herkes çok beğeniyo kokusunu mis gibi kokuyo
site yonetıcılerı takasa ızın versın... baska sıteye gecıcez yoksa takas ıcın... takas yurt dısında da cok kullanılıyor... yasaklanmasının bi manası yok
hiiiiii ben bi şeyi biliyorum issey miyakenin geçen yazın çıkan parfümü a scent by issey miyake bunda hanımeli kokusu belirgin geldi bana bir de yvesrocher in kolonyası var hanımelili ama bunu pek sevemedim ben ımm bi de oriflame in sarı pompalı şişede bi parfümü vardı adını hatırlayamıyorum onda hanımeli kokusu almıştım avondada sarı çiçek gibi kapağı olan bi parfüm vardı reklamını sarışın yabancı bi oyuncu yapmıştı hatta ama florada pek hanımeli almıyorum ben tam olarak
dünyanın en güzel kokulu çiçeği hanımeliyken neden yapmazlar parfümünü hiç anlamıyorum
eyüp sabri tuncerin kavunlu serisini kullanıyorum ben bu aralar herkes çok beğeniyo kokusunu mis gibi kokuyo
Canım ben de merak ediyorum eyüp sabri tuncerin parfümlerini nerden bulabilirim acaba istanbulda
Bende Eyüp Sabri Tuncer'in Hot Kisses serisi var, çok hoş kokuyo Hypnotic Poison gibi
Canım ben de merak ediyorum eyüp sabri tuncerin parfümlerini nerden bulabilirim acaba istanbulda
parfümlerini bulamazsın ne yazık ki internet üzerinden aldım bende o yüzden zaten direk parfüm olarak bi ürünü yok bildiğim kadarıyla vücut losyonu, el kremi ve vücut spreyi var sitesinden alınıyo ve ben aldığımda şahane bi indirim vardı 3lü setini 6 liraya almıştım sanırım kavunu muhteşem kokuyo keşke parfüm yapsalar daha kalıcı olur ama oda spreylerini kadıköydeki şubesinden bulabilirsin küçücük bi yer çok sevimli bi amcacık duruyo orda
parfümlerini bulamazsın ne yazık ki internet üzerinden aldım bende o yüzden zaten direk parfüm olarak bi ürünü yok bildiğim kadarıyla vücut losyonu, el kremi ve vücut spreyi var sitesinden alınıyo ve ben aldığımda şahane bi indirim vardı 3lü setini 6 liraya almıştım sanırım kavunu muhteşem kokuyo keşke parfüm yapsalar daha kalıcı olur ama oda spreylerini kadıköydeki şubesinden bulabilirsin küçücük bi yer çok sevimli bi amcacık duruyo orda
Eyüp Sabrinin sitesinden almştım ben cnm
Evettt keşke parfümleri de olsa, eminimki çok kalıcı olurdu. Kremleri aşırı derecede kaliteli, o fiyata gerçekten harika, şiddetle kremlerini tavsiye ediyorum
şimdi sitesine baktım da hala devam ediyo sanırım indirim 5.90Tl gözüküyo bi bakın isterseniz yılbaşı kampanyası olarak geçiyo sağ altta bi bakın
Süper bi parfüm canım güle güle kullannnnnnnnn:)
Baktımm şimdi bir sürü bişeyler seçtim.Sabunlar,kremler...
pişman olmazsın çok güzel gerçekten de ürünleri koku yelpazesi de çok geniş güle güle kullan
ben sadece tek marka kullanıyrm.. oriflame'n bütün kokuları harika ve kalıcı hepsine bitiyrm .. bunlar sadece benim kullandıklarm bi de annemnklr var ki sormayın
Eki Görüntüle 158312 bunlar da bendeki,ler blv yok sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?