Parfümler Kaç Sene Bozulmadan Durur

• Konu Sahibi Konu Sahibi ebrumenekşe
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

ebrumenekşe

Ziyaretçi
BEN fırsat buldukça FREE SHOP TAN ÇOK SAYIDA PARFÜM ALMIŞTIM
50 ML LİK BİR PARFÜM BAYA Bİ GİDİYOR YA BİTMEDEN DİĞERİ AÇMAK İSTEMİYORUM
ALDIKLARIM BOZULURMU ARKADAŞLAR
Ne kadar dayanır Acaba kutusunu açmadıktan sonra bozulmaz demi

Bewnim aynamın önüde parfüm dolu...hemde öle böle parfümler çok pahalı ve kaliteli..hepside hediye ama benim koku alerjim oldugu için hiç kullanmadım..öylece duruyolar orda atmayada kıyamıyorum ilerde kızım kullanır belki diye..nerden baksan 4-5 senelik parfümler var....

hakkatten ya acaba bozulurlarmı...........:uhm::uhm:

Evet bozulur arkadaşlar. Nemli, ışıklı ortam öngörülen süreyi kısaltır. Ama tüm kozmetiklerin de her üründe olduğu gibi bir son kullanma tarihi mutlaka vardır. Ruj, far v.b gibi kozmetik malzemeleri için iki yıl olduğu söylenir. Parfümler için bu süre biraz daha uzun. Ama süre ne kadar uzarsa koku kalitesinde o miktarda değişim mutlaka olur, bu kaçınılmazdır.

merhaba arkadaşlar eski patronum yurtdışından her gittiğinde parfüm getirdi şuan 3 şişe var ve hiçbirini kullanmadım kıyamadım,bunların kokuları gidermi yada herhangi bişey olur mu

valla kıyamadığınız parfüm uçup gittiğinde arkasından bakar kalırsınız :mymeka:
en iyisi kullanın siz onları
sıcaktan zaten çok kolay uçuyor..fisfisfis

hic bisey olmuyor canim
benim iki senelik parfumlerim var halaa kullaniyorum
onalari kokladimmi ozel seyleri hatirlatiyorda banaa

canim parfumun son kullanmasi olmuyor emin ol
benyurt disindayimm
enn pahalii parfumler
raflarda senelerce kaliyorr
100 euroluk 200 euroluk
ee herkeste alamiyor haliyle
senelerce raf bekliyor
bisey olmuyor
sut degilki kapagini acinca bozulsunn yani kanimca
cunku iki senelik chanel parfumum var cok agir diye sadece kislari kullaniyorum
ve suan magazalarda baktigim kokunun aynisii hic degisen bisey yokk emin ol bisey olmazz

buzdolabında saklamak ıı bı fıkır..bi güzellik uzmanı arkadasım wardıı buzdolabını onermişti bana..:) ama açık parfümler içindi bi fark warmıdır bılmem.sevgiler...a.s

arkadaşlar güneş ışığı parfümlerin kokusunu bozuyor.. ışık almyan bir yerde saklayın..
ben önceden yatak odasına aynanın önüne sıralardım.. ama şimdi banyo dolabına koydum..
buzdolabıda fena fikir değil ama çok yer kaplar..

zaten 2 senede bir şey olmaz ki parfümlerin raf ömrü 36 ay

Parfümlerin elbette son kullanma tarihleri var. Ancak öncesinde gerekli özeni göstemediğinizde son kullanım tarihi öncesinde de bozulabiliyor.
Parfümlerimizi daha uzun kullanmak için ne yapmalı derseniz; kesinlikle güneş ışığı ve ısıdan korumalısınız. Ayrıca parfümleri sürekli çantada taşımak ve ısı değişimine neden olmak da parfüm ömrünü azaltıyor. Bir de parfümlerinizi kutularında saklayın bu da önemli ölçüde parfümün ömrünü uzatan etkenlerden.

Tamam bütün bunları yaptık ve yine parfümümüz bozulduysa raf ömrü bitmiş veya son kullanım tarihi geçmiş bir parfümünüz var demektir. Bu durumu anlamak için siteler var. Parfüm kutunuzun hemen altında kodlar var. Ancak barkod ile karıştırmayın. Bu ürün kodunu girdiğinizde parfümün raf ömrü ve son kullanım tarihi hemen listeleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…