• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümler hakkında tecrubelilerden yardım!!

yelizi01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
14
0
86
Edirne
selam kızlar uzun süredir şampuan gibi temiz kokan parfümler arıyorum ama cok şey denememe ragmen bulamadım :( bildiginiz parfümleri yazarmısınız :(

bu parfümleri 212 haric biliyorum pek sampuan tarzı degiller sanki sabunsu kokulardan cok sampuan yada yeni yıkanmıs camasır kokusu gibi temiz kokular arıyorum agır olmayan baska tavsiye edebileceginiz varmı?

rad8e0fcfotof0raf2d0015np8.jpg
Kashmir
sadece ve sadece bu yeter tüm insanlığa.....
BİRAZ PAHALI AMA HARİKA CENNET KOKUSU BENCE....

Son düzenleme:
ralp lauren romance daha cok sabunsu mesela jenifer lopez glow da beyaz sabun kokusuna cok yakın benim aradıgım daha cok sampuan tarzı meyveli bir koku baska tavsiyeleriniz bekliyorum kızlar:(

arkadaslar sole bse var aslında parfumler kullanıcının tenıne gore farklı kokuolar aynı parfum ıkı farklı ınsanda değısık kokuo nese
sıze tavsıye edebılecegım kokular var beyaz tenlıler ıcın cok gusel olıo
ultra vıyole,amor amor,chanel,

selam kızlar uzun süredir şampuan gibi temiz kokan parfümler arıyorum ama cok şey denememe ragmen bulamadım :( bildiginiz parfümleri yazarmısınız :(

ccnm egerkı sampuan kokusu arıosan sana sıddetle avonun be..kissabble yıtavsıye ederım ınan pısman olmazsınnn
cok gusel ve sıktığın zmn ınsanların sana sorabılcegı bı koku

sanırım markalı parfümlerde aradıgım tarzda bir koku yok galiba meyve agırlıklı bir koku aramam lazım ama genelde meyveli pasta gibi kokuyorlar neyse kızlar tavsiyeleriniz için cok sagolun

Şampuan kokulu bir parfüm geçtiğimiz cmrtsi günü denedim Tekin Acar da.Morgan ın kırmızı şişeli bir parfümüydü.Tester ını sıktım koluma hatta kendi kendime şampuan gibi kokuyor dedim gün boyu.Benim tarzım değil ama sanırım senin aradığın bu.Morgan bi mavi şişeli parfümü var bi de kırmızı zaten.Kırmızı renkli olanını istersen dediğimi göstereceklerdir sana.süprizzzzz

sihir sensin slm. yahu kashmri nerde bulurum bi tavsiyen varmı sen nereden temin ediyorsun. ankaradayım ve bulamadım çok yere baktım
lütfen yardımcı olurasan çok sevinirim. fethiyeden almıştım bi abimizden sanırım kaçaktı ama kaçağı bile pahalıydı ;) . şimdi bulamıyorum yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler şimdiden

Sabun degilde meyva kokulari olan Yves Rocher var özelikle cilek ve hindistan cevizili kokusu harika
ama tr de bu ürün markasi varmi bilmiyorum!

Back