• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfümevi.com dan alışveriş yapan var mı ?

highschool17

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
383
1
118
Kırklareli
arkadaşlar bir blogda gezinirken bu siteye rastladım.. sözlükte filana bayağı iyi şeyler yazmışlar. bu siteden alışveriş yapan var mı ?

ben tam 4 parfüm aldım, ikisi erkek ikisi bayan :)

kokuların daha önce orjinalinide doldurmasınıda kullanmıştım , çok memnun kaldım
euphoria birebir aynı mesela ve asla alkol kokusu gelmiyor diğer açık parfümerilerdeki gibi^^
fiyatta çok uygun bence, zamanında D&P ye verdiğim paraya acıyorum..

2 günde elime geçti ve cep telefonuma mesajlar aldım bu süre içinde, paketlemeleride çok özenliydi,testerda yollamışlar
daha ne olsun :D
bence denemekle hiçbir şey kaybetmezsiniz, tabi sitede yorum kısmı açık, yorumları okuduktan sonra almak daha akıllıca olur ;)

Ben mizu.com'dan alıyordum ama burayı gördüğümde iyi oldu..fiyatlar çok iyimiş orjinal mi ki acaba..bidahakine buradan alayım bakayım :))

Ben mizu.com'dan alıyordum ama burayı gördüğümde iyi oldu..fiyatlar çok iyimiş orjinal mi ki acaba..bidahakine buradan alayım bakayım :))

ben dün baktım canım açık parfüm satıyolar,yani parfümün üstüne tıkladığında stokta kalmadı size şunu verelim diyolar.sanırım diğer açık parfümcülerden farkı epey geniş bi skalaya sahip olması. mizuyu ben de seviyorum bu arada ,sana bir de misspera'yı öneririm. sık sık indirim kuponu da yolluyor :12::34:

ben tam 4 parfüm aldım, ikisi erkek ikisi bayan :)

kokuların daha önce orjinalinide doldurmasınıda kullanmıştım , çok memnun kaldım
euphoria birebir aynı mesela ve asla alkol kokusu gelmiyor diğer açık parfümerilerdeki gibi^^
fiyatta çok uygun bence, zamanında D&P ye verdiğim paraya acıyorum..

2 günde elime geçti ve cep telefonuma mesajlar aldım bu süre içinde, paketlemeleride çok özenliydi,testerda yollamışlar
daha ne olsun :D
bence denemekle hiçbir şey kaybetmezsiniz, tabi sitede yorum kısmı açık, yorumları okuduktan sonra almak daha akıllıca olur ;)

başka hangi parfümleri aldınız ?

ben aldım evet kalıcı ama bılmıyorum ben begenmedım yıne de alkol kokusu acık parfum oldugunu bellı eden bı noktası var ıster ıstemez en guzelı orjınal

şuan elimizde bu parfüm yok o yüzden sizi bilmem nereye yönlendiriyoruz diyorlar ya,yönlendirdikleri parfüm,o bulunmayan parfümün açık olanı mı? :ssz:

bende mizu.com dan sipariş veryorum .gerçi şikayet varda mizu dan orjinal olmayan ürün gönderdiklerine dair cok şikayet var ama şimdilik bi sorun yaşamadım ve inşş da yaşamam :52:

Az önce sipariş verdim. :))
3 tane kendim için. 1 tane de kardeşim için aldım.
4 tane de tester sipariş ettim.
Merakla bekliyorum.
Umarım memnun kalırım. :31::31:

viva hangilerini sipariş verdin? isimleri ne parfümlerin?
lütfen yorumlarını buraya yaz,çok meraklandım genel olarak kötü bişey denmemiş site hakkında.ben de sipariş verebilirim.benim parfümüm hem pahalı hem de bulunmuyor
.:ssz::ssz::ssz:

viva hangilerini sipariş verdin? isimleri ne parfümlerin?
lütfen yorumlarını buraya yaz,çok meraklandım genel olarak kötü bişey denmemiş site hakkında.ben de sipariş verebilirim.benim parfümüm hem pahalı hem de bulunmuyor
.:ssz::ssz::ssz:

Kargoya verilmiş siparişler.
Az önce mesajla ve maille bildirdiler.
Yarına alırım herhalde.
Yazacağım görüşlerimi.

Bunlar 50ml olarak sipariş ettiklerim :

Armani Night - (Orijinali yok bunun piyasada. Çok güzel oluyor açığı.)

Escada - Escada - (Bu Escada'nın ilk çıkardığı kokulardan. Hep aradım ama bulunmuyordu. Açığı iyi olur umarım. Bayılıyordum kokusuna ortaokul zamanımda. )

Flowerbomb - (Çok yaygınlaştı bu koku ama bayılıyorum. Orijinali harikaydı. )

Chanel de Bleu ( Erkek parfümü bu. Daha önce koklamadım. )

Testerlarım :

Chanel Coco Noir
Dolce and Gabbana - The One Desire
Gucci - Gucci Premiere
Lady Gaga - Fame

Senin istediğin bulunmayan koku hangisi peki? :26:

Son düzenleme:
dolce & gabbana sicily. bu parfümü bulamıyorum,bulsam da çok pahalı.daha önceden 30 ml lik hediye gelmişti.o kadar temiz bir kokuydu ki kullanmaya kıyamıyordum.1 fıs sıkıyordum sadece 1 fıs.aradım taradım bulamadım.bari açığını alayım diyorum.ağır ama çok temiz koku ya bayılıyorum.bi de annem için cacharel lou lou sipariş vermeyi düşünüyorum bu koku kışlık ama olsun şimdiden alalım:ssz::ssz:

dolce & gabbana sicily. bu parfümü bulamıyorum,bulsam da çok pahalı.daha önceden 30 ml lik hediye gelmişti.o kadar temiz bir kokuydu ki kullanmaya kıyamıyordum.1 fıs sıkıyordum sadece 1 fıs.aradım taradım bulamadım.bari açığını alayım diyorum.ağır ama çok temiz koku ya bayılıyorum.bi de annem için cacharel lou lou sipariş vermeyi düşünüyorum bu koku kışlık ama olsun şimdiden alalım:ssz::ssz:

Lou Lou'nun orijinali hediye gelmişti bize bi ara.
Çok uygun fiyatları. Denemekte fayda var bu yüzden.:31:

Bugün aldım parfümlerimi.
Erkek parfümü çok kalıcı ve güzel.
Testerını aldığım Lady Gaga - Fame ve D&G The One Desire'ı çok beğendim.
Fame daha çok sonbahar ve kışa uygun. Yaza gitmez.
Orijinallerini bilmediğim için karşılaştırma yapamıyorum.
Chanel Coco Noir çok ağır, çok kötü bir koku.
Gucci Premiere de hoş. Alınabilir.

Escada maalesef benim sandığım koku değilmiş. :S
Hocamız ne yazık ki adam gibi ismini vermemişti.
Ben de bu sanmıştım. Babaanne kokusu çıktı.

Flowerbomb'da alkol kokusu aldım.
Armani Night'ın D&pdeki hali bambaşka.
Misler gibi kokuyor orada.
Ama bu hoş değil.

Sonuç olarak bir daha buradan parfüm alacağımı sanmıyorum. :31:

ben de dün sipariş verdim bugün yarın gelir herhalde.
sipariş verdiğim markalar
escada cherry in the air
viva la juicy
victorias secret seduction dark orchid
naomi campbell cat deluxe at night
britney spears hidden fantasy
roberto cavalli just cavalli

işte bunları sipariş ettim. 6 parfümün 5i tester 1i 50 ml lik. aralarında naomi campbell ın orjinalini koklamıştım lisede kullanmıştım çok seviyorum bu kokuyu bakalım nasıl yapmışlar diğerlerini de hiç koklamadım bilmiyorum yorumlara içeriklere parfüm isimlerine ve şişe şekillerine bakarak karar verdim. sonuçta 19 yasındayım meyveli sekerli kokuları seviyorm ve bu sectiklerim şekerli kokulardı sadece just cavalli pudramsı ve kremsiymiş onu da severim diye düşünüyorum bakalım çok heyecanlıyım =)

Back