parfümde promosyon şuan nerde ?

deniz ve mehtap

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2007
750
3
96
İstanbul
arkadaşlar, ben kampanya ve promsyondan kaliteli parfümleri ucuza almak isterim hep. ama bir türlü rastlayamam. hep duyarım başkalarından .ama bi kere bana rast gelmedi. mesela şimdi sevgililer günü dolayısıyla mutlaka bir yerlerde vardır böyle promosyonlar. mesela sevil parfümeride falan varmı şu ara.kofre adı altında satılan ürünler duyduysanız burada paylaşabilirmisinz.şimdiden teşekkürler

evt boynerde şu an baya bi parfümde indirim var. bn bugün baktım yarında almayı düşünüom...

Canım Limangoda lanvin S.t Dupont parfümler 50 ml 50 tl dan başlaıyor 100 ml 69 Tl çok uygun piyasaya göre, üye olmak istersen davetiye gönderirirm mail adresini msj atman yeterli.

ykm de hangı kokular ındırımde... estee lauder brasıl dream almak ıstıorm .. ındırıme gırse keske..markofoni limango nerde...... boyner magazası nerelerde var

ralph lauren notorious mesela 56 lirayı ,hemde 75ml. hafif kokuları seversen o uygun.100 küsürlerden düşmüş.. anneler günü dolayısıyla biçok parfümde indirim var.. düşündüğün marakaları bi karıştır bakalım. umarım bulursun istediğin gibi bişey.

dediğim gibi ben orjinal tester parfümler satıyorum fiyatları da çok çok uygun bu güne dek sayısız sattım...hepsi orjinal ürün tek farkı kutusuz olması eğer isterseniz orjinalini yarıdan fazla uygun fiyata alabilirsiniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…