Esans kullanmak çok iyi gibi geliyor kulaga ama fikir almak istedim tabi öyle hacı esansı gibi degil :) en azından içinde alkol yok daha saglıklı hiç deneyen oldu mu aranızda ?
Ben daha önce esans denedim, ama parfümü Bülent Ersoy misali baştan ayağa sıkan tiplerden olduğum için esans benim için tam bir fiyasko oldu. Esansı limitini bilenlere tavsiye ederim. Kulak arkası ve bilek içi :) Parfüm gibi kullanmaya kalkışılırsa felaketleşiyor durum.
Ay yok kız ne hüsran olacak.. Mis alma sende.. Aramolı yağlardan al . Ben aktara gittiğimde esans olarak kullanabileceğim yağ istiyorum ne önerirsiniz dedim.. Kayısı yağı olur dedi .. Muz yağı olur.. Kivi yağı olur dedi.. Ben Kayısı yağı aldım kullanıyorum boynuma falan sürüyorum çok güzel kokuyor.. Kalıcı da =)
Parfüm yerine esans kullanmak güzel fikir.Ama ne bileyim ben hiç bir zaman öyle kivi esansını muz esansını tek başına kullanmadım arkadaşlar..genelde sandal ağacı portakala yada limon çiçeği esansı lavanta yada yasemin esanlarından kafama göre karışımlar yapıp atıyorum buzdolabına..1-2- hafta bekletiyorum sonra kullanıyorum..sizlere de tavsiye ederim.
önek olarak
9 damla sandal ağacı esansı
3 damla yasemin
4 damla limon
1 damla lavanta ve
1 damla nane..
benim sürekli kullandığım bu karışım çok da memnunum.
Esansları Mısır Çarşısı'ndan yada internetten buluyorum..
internet için http://www.esansshop.com Mısır Çarşısı'nda ise Eminönü sahil girişinden girdiğinizde sağdan 8. dükkan