• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm Yerine Bebek Kolonyasi Kullananlar

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Kizlar bebek kolonyasi kullananlarin topigi olsun burasi :) Bebek kolonyolarini cok seviyorum kokulari muhtesem oluyor. Sizde begendiginiz markalarin isimlerini yazin. Ben mesela johnsons baby kullaniyorum floral di sanirim adi bide calm cok guzel ve herkesin begendigi ocean i hic begenmedim cok agir geldi kokusu bas agrisi yapti... :50: Dalininkileride cok merak ediyorum hic kullanmadim ama kuzenimde moru vardi kokusu agir geldi onuda begenmedim :( Hadi sizde paylasin :16:

Merhaba bende bebek kolonyası kullanmak istiyorum siz kullanıyormuşsunuz kalıcımı acaba?

Dalin'in sarı şişede olanına bayılıyorum. Misss gibi.

Ama kokusu hemen uçuyor.

dalin in pembe siseli floral olanini kullaniyorumm. malesef migrenim oldugu icin hergun parfum skamiyorum bebek kolonyasi daha iyi oluyor.. kokusu cok guzel keske biraz kalici da olabilseydi ama olsun:) dalin in oceans ini da koklamistim bidefa mavi siseli hosuma gitmisti. şiseleri de cok sirin zaten:)

Bimden funda isimli bebek kolonyası aldım "Happy"kokusuna bayıldım sürekli çantamda gezdiriyorum parfümlerden daha az yer kaplıyor hem parfüm hemde kolonya görevini görüyor tavsiye ederim :)

selin kolonya var pembe greyfurt ve narlı
o nasıl bıseydir ya parfüm gibi kalıcı çok güzel duş jeli de sprey kolonyası da

Fa - Lotus Dream kolonyasına bayılıyorum.
Bu kolonyaları parfüm olarak kullanmak için gratislerde boş sprey şişeleri var,çok pratik oluyor.

Back