melisylcn Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Ocak 2015 118 14 33 39 13 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melisylcn #21 _Lavin_ .!.: Odorvi.com u daha çnce fark etmiştim ve genelde fiyatları daha uygundu. Ama cesaret edip alamamıştım. Olumlu yorum aklıma not alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa duyduğum için cesaret edememiştim ama fiyatları düğerlerine göre daha uygun olunca bi denedim bi sıkıntı çıkmadı memnun kaldım.
_Lavin_ .!.: Odorvi.com u daha çnce fark etmiştim ve genelde fiyatları daha uygundu. Ama cesaret edip alamamıştım. Olumlu yorum aklıma not alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bende ilk defa duyduğum için cesaret edememiştim ama fiyatları düğerlerine göre daha uygun olunca bi denedim bi sıkıntı çıkmadı memnun kaldım.
heelenaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 415 144 53 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melisylcn #22 melisylcn .!.: Bende ilk defa duyduğum için cesaret edememiştim ama fiyatları düğerlerine göre daha uygun olunca bi denedim bi sıkıntı çıkmadı memnun kaldım. Genişletmek için tıkla... slm bende gitti gidiyordan şanel şans pembe aldım. heryerde 250 300 civarıydı indirimli hali oda. ben 105 tl ye aldım. ama şu an ya sahteyse diye kurt düştü içime ama gitti gidiyorda bu olurmuki bilemedimm
melisylcn .!.: Bende ilk defa duyduğum için cesaret edememiştim ama fiyatları düğerlerine göre daha uygun olunca bi denedim bi sıkıntı çıkmadı memnun kaldım. Genişletmek için tıkla... slm bende gitti gidiyordan şanel şans pembe aldım. heryerde 250 300 civarıydı indirimli hali oda. ben 105 tl ye aldım. ama şu an ya sahteyse diye kurt düştü içime ama gitti gidiyorda bu olurmuki bilemedimm
heelenaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 415 144 53 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melisylcn #23 elime ulaşmadı ve korkuyorummm.
heelenaa Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Ocak 2013 415 144 53 16 Nisan 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi melisylcn #24 yani biraz önce aldım burayı okuyunca aklıma geldi sahte olurmu diye.