Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mizu,misspera,lidyana.Yardıma ihtiyacım var.İnternetten ilk defa parfüm siparişi vericem ama nereden vericeğime karar veremedim.Birçok site var hangisi güvenilir orjinal emin olamıyorum önerebileceğiniz siteler var mı?
Orijinal parfümünüz dimi? Sitesinin inceledim güzel görünüyorKızlar siparişim Cumartesi sabah elime geldi :) Şüphe etmeye gerek yok, hem fiyat uygun hem çok hızlılar. Tavsiye ederim...
tam aradıgım yere düüşütümm:)
parfüm alıcam ama nerdenn?
suan aklımda hepsıburada vardı ama sahte diyenler çookk!!!
arkadaşlar merhaba bir kaç parfüm arasında kaldım yardımcı olur musunuz hangisiini kullanmalıyım. sürekli kullanacağım parfüm olsun istiyorum ??
chloe
lady million
versage bright cristal
chanel chance
armani code
peki çok teşekkür ediyorum ikisi arasında karar vereyim o zaman ben :)ben burdan chanel ya da chloe yi secerdim günlüğe.. armani code kullandım bence günlüğe uygun değil akşam yemeğine vs. belki ağır cünkü lady million zaten hiç begenemediğim bi koku ama seven cok seviyo versage yi de bilmiyorm hiç denemedm
peki çok teşekkür ediyorum ikisi arasında karar vereyim o zaman ben :)
o ikisi hariç kokuları biliyorum da kararsız kalmıştım şimdi biraz daha kolay olacak benim için karar vermek :)bence dene canım hepsini öyle sec belki benim begendiğimi sen begenmeyeceksin en güzeli denemek :)