Parfüm uzmanlari sizce hangisi? tavsiyelerinizi bekliyorum :)))

Dikkat çekici olsun, erkekler beğensin falan demişsin de bu zevk meselesi.
O kadar kişisel bir durum ki, bana çekici gelen sana gelmeyebilir.
Çekici koku tanımı herkeste farklıdır.

Mesela bana göre göre Armani She berbattan da öte bir koku.
Tahammül edemiyorum. Ama çok fazla seveni var.
Ya da Hypnotic Poison... İğrenç benim için.

Erkekler beğensin meselesine gelince, çevremdeki erkekler eskiden kulladığım Avon Far Away ve (Naomi Campbell kahverengi şişeli olan) kokusunu beğenmişlerdir hep. Hem de çok beğenmişlerdir.
Ama beğenmeyen de çıkar illa ki.

Ayrıca şekerli kokularda FlowerBomb çok güzel bence. :KK31:

naomi campbell kullandıgında farkedildimi çevren tarafından canım bazı kokular hiç dağılmaz üstünde bile kalmaz insanın benimde sevdiğim odunsu oryantel vanilyalı tarzda hacı misi gibi değil tabiki chanel chance tarzı kokuları sevıyorum o herkeste oldugu ıcın almıyorum

naomi campbell kullandıgında farkedildimi çevren tarafından canım bazı kokular hiç dağılmaz üstünde bile kalmaz insanın benimde sevdiğim odunsu oryantel vanilyalı tarzda hacı misi gibi değil tabiki chanel chance tarzı kokuları sevıyorum o herkeste oldugu ıcın almıyorum

Evet, buram buram kokan cinsten bir parfüm zaten.
Bir akrabamda hissettim bu kokuyu ilk defa.
Eve girdiği an kokusu yayıldı. Hemen adını sorup aldım.
Çevremde hiç kullanan yok başka.
Bana da kokuyu soran oldu, bu akrabama da yolda çevirip soruyorlarmış.
Hatta bir kadın arkasından koşmuş da sormuş.
Yine de senin zevkine uyar mı bilemiyorum.

Bu arada avon far away de çok sorulmuştur bana. Eskiden kullanıyordum.
Ağır bulanlar olduğu gibi sevenni de çok. Pudralı, vanilyalı olduğu için ben bayılıyorum.

Kizlar tekrar Merhaba,

bugüne kadar orjinal ve dolma olmak üzere bircok parfüm kullandim ve denedim.
Aralarinda gercekten cok güzel begendigim parfümlerde oldu.Ama nedense hep birseylerin eksikligini hissetim ve bu yüzden de hicbir parfümü tam olarak benimseyemedim.
Buzamana kadar kullandigim ve begendigim parfümlerin cogu cok taninmis, kimi cok hafif kimi cok agir ve bazilari malesef bana gecmisde yasadigim bazi tatsiz olaylari hatirlatiyor.Bugün bir konu actim ama sonradan fark ettimki biraz karisik olmus. Bu yüzden aradigim kokuyu acik bir sekilde tekrar yazma gereksinimi duydum.

Aklimada olan Parfümler: Ysl Cinema, Escada Magnetizm ve Armani She

1.) Öncelikle bu üc parfüm arasindan bana hangisini önerirsiniz?
2.) Asada saydigim özelikleri göz önünde bulundurucak olursaniz
( buzamana kadar kullanmis olduklarimin disinda) bana önerebiliceginzi farkli parfümler varmi?

Parfümde aradigim özellikler:

-1 Tek bir notanin agir bastigi bir parfüm istemiyorum. Bu tip parfümleri cok sikici buluyorum.
Genelde cicek ve vanilya karisimi parfümleri begenmisimdir.Ama bunaltici olmamak sartiyla
baharatli yada Magnetizim gibi sekerli kokularida severim.

-2 Dikkat cekici olsun. Yani kendini fark etirsin ama mümkünse bunu kimseyi
rahatsiz etmeden yapsin. Kas yapayim derken göz cikarmak istemiyorum.

-3 Erkeklerin begendigi tarzda bir koku olsun. Tabiki önemli olan önce kokuyu benim begenip benimsemem.
Ve kullandigimda kendimi mutlu hissetmem. Yinede karsi cinsin fikirlerini
cok önemsiyorum ve onlara hitap edicek birsey kullanmak istiyorum.

-4 Yazin pek parfüm kullandigimi söyliyemem. Zaten nekadar hafif olursa olsun sicakta en hafif parfümler
bile agirlasip insani bunaltiyor. Sonbahar, kis ve ilkbaharda kullanabilicegim bir Parfüm tercigim. Ne cok hafif
ne cok agir tam kararinda. Ne demisler herseyin fazlasi zarar :)))

-5 kalici olsun. Bazi parfümler diyerleirne göre daha kalici olabiliyor.
Bu tabi biraz cilt yapimizlada alakali. Benim cildim cok kuru oldugundan
kalicilik konusunda malesef sorun yasiyorum.

-6 farkli birsey istiyorum. Farklidan kastim yeni vs degil benim buzamana kadar kullandigim
parfümlerden farkli olsun yeter. Yoksa tavsiye ediceginiz klasik kokularada acigim.Asagida
aklima gelen buzamana kadar denemis ve kulanmis oldugum parfümlerden bazilerini yazdim.

kendimi resmen Ali agaoglu gibi hissediyorum bu degil , bu degil, bu hic degil beni anlamiyorsunuz hahahah farkli birseyler istiyorum.

<b>armani code,givenchy hot coture, d&g light blue, d&g the one, chophard wish, dior hypnotic poisen, lancome hypnose,escada sexy graffiti,carolina herrera sexy 212, gucci rush, gucci rush 2,chanel coco mademoiselle,chanel chance, chanel allure, dior addict, lolita lempicka, charcharel amor amor, charcharel promese, paco rabbanalady million, britney spears famtasy, yves rocher so elixir, yves rocher evidence, yves rocher naturellen, t.m angel, t.m alien</b>

hımm.. bildiğim kokular armani she, magnetism, light blue, the one, wish, hypnotic poison, sexy grafiti, 212 sexy, chance, amor amor, fantasy.. ben esmer ve 19 yasındayım ve coco matmazel, alien, wish, angel ı bana önermediler ağır ve kadınsı dediler o yüzden es geçtim senin yasını bilmiyorum tabi ki o yüzden böyle yani bildirmek istedim. armani she güzel ama banal bi koku. pudramsı hafif bişey ama dedim ya klasik bi koku. magnetism bayılıyorum ben bence gayet tam benlik.. light blue limonata gibiydi pek begenmedim yani hafif ve limonsu bi koku. the one da güzel farklı bi tarzı var. hypnotic poison baharatlı bi koku tam kış kokusu ve kadınsı. sexy grafiti yazlık ve meyveli bi koku. böyle şarap kokusunu andırıo bana.. 212 sexy bana aşırı şekerli gelmişti baydı beğenmedim. chance çok hoştu kadınsı ve öyle tatlı değildi yani klasik bi kokuydu ama bu da her yerde duyabilecegin rahatsız etmeyen bi yetişkin bayan kokusu bence. vee britney spears fantasy.. bu da şekerli bi koku. açığı falan acayip keskin ve kalıcı. ama ben midnight fantasy i tercih ediyorum ve kullanıyorum harika bi koku tatlı ve turuncgil agırlıklı tatlı portakal kokuo tabi gencsen tam senlik harikaa :)

Evet, buram buram kokan cinsten bir parfüm zaten.
Bir akrabamda hissettim bu kokuyu ilk defa.
Eve girdiği an kokusu yayıldı. Hemen adını sorup aldım.
Çevremde hiç kullanan yok başka.
Bana da kokuyu soran oldu, bu akrabama da yolda çevirip soruyorlarmış.
Hatta bir kadın arkasından koşmuş da sormuş.
Yine de senin zevkine uyar mı bilemiyorum.

Bu arada avon far away de çok sorulmuştur bana. Eskiden kullanıyordum.
Ağır bulanlar olduğu gibi sevenni de çok. Pudralı, vanilyalı olduğu için ben bayılıyorum.

bende for away kullandım birde rare gold ikiside en sevdgım parfüm avonun ama artık herkeste kokuyu almaktan içime baygınlık geldi avon düşünmüyorum koku tarzlarımız aynı gibi gözüküyor:)evin içinde bile sürekli parfüm sıkıyorum harbi hastalık yanı ama etkileyici kalıcı bi koku olursa hep kalır tenımde diye düşünüyorum bugun gidip bakıcam dp yada bargelloya kafamdakiler
naomi campbell,escada collection,narciso rodriguez ve belki lolita lempicka birinden biri inşallah kokum olurda baska denemek zorunda kalmam:)

bende for away kullandım birde rare gold ikiside en sevdgım parfüm avonun ama artık herkeste kokuyu almaktan içime baygınlık geldi avon düşünmüyorum koku tarzlarımız aynı gibi gözüküyor:)evin içinde bile sürekli parfüm sıkıyorum harbi hastalık yanı ama etkileyici kalıcı bi koku olursa hep kalır tenımde diye düşünüyorum bugun gidip bakıcam dp yada bargelloya kafamdakiler
naomi campbell,escada collection,narciso rodriguez ve belki lolita lempicka birinden biri inşallah kokum olurda baska denemek zorunda kalmam:)

Far away'i kullanan biri de yok benim çevremde. :))
Ben de birkaç yıldır bıraktım kullanmayı.
Escada collection da herkeste olan bir koku bu arada. Chanel chance gibi escadalar da pek revaçta.
Narciso rodriguez'i denedim dpde ama beğenmedim ben.
Başka bir markada tekrar deneyebilirim.

Bunların dışında bugün parfümevi.com'dan versace crystal noir aldım. Bayıldım kokusuna.
Orijinaline de bayılmıştım, açığını da çok beğendim.
Sanırım artık kullanacağım tek parfüm bu olacak. Bir sürü kokuyu aynı anda götürmek istemiyorum artık.
Diğerlerini bitirip versacede sabit kalmayı düşünüyorum.
Kadınsılığına bittim çünkü. Çocuksu kokuları hiç sevmem. Yani şekerli, meyveli tarzda olanları.
Sonuç olarak denemediysen muhakkak bir bak bu kokuya.
Zaman geçtikçe daha da enfes bir şeye dönüşüyor. :KK31:

İçinde gardenya, hindistan cevizi, biber, sandalağacı, misk, amber, zencefil falan var.

Son düzenleme:
hımm.. bildiğim kokular armani she, magnetism, light blue, the one, wish, hypnotic poison, sexy grafiti, 212 sexy, chance, amor amor, fantasy.. ben esmer ve 19 yasındayım ve coco matmazel, alien, wish, angel ı bana önermediler ağır ve kadınsı dediler o yüzden es geçtim senin yasını bilmiyorum tabi ki o yüzden böyle yani bildirmek istedim. armani she güzel ama banal bi koku. pudramsı hafif bişey ama dedim ya klasik bi koku. magnetism bayılıyorum ben bence gayet tam benlik.. light blue limonata gibiydi pek begenmedim yani hafif ve limonsu bi koku. the one da güzel farklı bi tarzı var. hypnotic poison baharatlı bi koku tam kış kokusu ve kadınsı. sexy grafiti yazlık ve meyveli bi koku. böyle şarap kokusunu andırıo bana.. 212 sexy bana aşırı şekerli gelmişti baydı beğenmedim. chance çok hoştu kadınsı ve öyle tatlı değildi yani klasik bi kokuydu ama bu da her yerde duyabilecegin rahatsız etmeyen bi yetişkin bayan kokusu bence. vee britney spears fantasy.. bu da şekerli bi koku. açığı falan acayip keskin ve kalıcı. ama ben midnight fantasy i tercih ediyorum ve kullanıyorum harika bi koku tatlı ve turuncgil agırlıklı tatlı portakal kokuo tabi gencsen tam senlik harikaa :)

Wish'i de Angel'ı da lisedeyken kullandım. 16-17 yaşlarımda. :KK31:
Herkes de o dönemde kullanırdı çevremde.
Liseli kokusuydu. Sonra bir asaleti kalmadı. Küçük kızlara göre. Zaten yanık şeker. Daha ne olsun.
Hypnotic poison'ı da o yaşlarda almıştım. O zaman sadece yaşına pek uymuyor aslında denilmişti.
Ama sınıfımda kullanan başka kızlar da vardı.
Sana önermemelerine çok şaşırdım. Acaba yaşından daha mı küçük gözüküyorsun?
Görünüşüne bakıp da mı olmaz gibisinden yorumda bulunuyorlar?

19 yaş küçük değil çünkü bu parfümler için. :KK31:

Chanel chance'ı 17 yaşındaki kuzenim kullanıyor.
Lacoste por femme'i de aynı şekilde.

Yaşla değil de kendini nasıl hissetiğinle alakalı parfüm meselesi sanırım. :KK31::KK31:
Bazıları yaşına göre daha olgun ve seksapeli yüksek, dişiliği ön planda görünen insanlar olduğu için senin tabirinle yetişkin kokularını seviyorlar.

Mesela annem 44 yaşında senin sevdiğin tarzda kokuları sever ve kullanır. :KK31:
Asil dediğim bütün kokular ona ağır geliyor.

Son düzenleme:
Far away'i kullanan biri de yok benim çevremde. :))
Ben de birkaç yıldır bıraktım kullanmayı.
Escada collection da herkeste olan bir koku bu arada. Chanel chance gibi escadalar da pek revaçta.
Narciso rodriguez'i denedim dpde ama beğenmedim ben.
Başka bir markada tekrar deneyebilirim.

Bunların dışında bugün parfümevi.com'dan versace crystal noir aldım. Bayıldım kokusuna.
Orijinaline de bayılmıştım, açığını da çok beğendim.
Sanırım artık kullanacağım tek parfüm bu olacak. Bir sürü kokuyu aynı anda götürmek istemiyorum artık.
Diğerlerini bitirip versacede sabit kalmayı düşünüyorum.
Kadınsılığına bittim çünkü. Çocuksu kokuları hiç sevmem. Yani şekerli, meyveli tarzda olanları.
Sonuç olarak denemediysen muhakkak bir bak bu kokuya.
Zaman geçtikçe daha da enfes bir şeye dönüşüyor. :KK31:

İçinde gardenya, hindistan cevizi, biber, sandalağacı, misk, amber, zencefil falan var.
canım bugun gittim denedim escada hiç belik değil herkeste olan narcisoyuda begenmedim naomiyle lolitayı begendım lolitayı aldım eve geldim 4saat oldu lolita kokuyo sadece ama küf kokusu çağrıştırmaya basladı çok kokladıgım için begenerek almıstım şuan bi lady million ve ange ou demonla kıyaslayamıyorum ange ou demon çok çekicidir mesela ondan daha çok daha hiçbişey etkilemedi yarın değişsem bunu versace crystal noire bakıyım begenmessem ange ou demon alıyım diyorum bende bitane kullanıyım adam gibi bişey olsun diyorum ilk sıkınca lolita superdi şimdi bogazımı yakıyo gibi hissediyorum:S kafam karıstı:KK43:

canım bugun gittim denedim escada hiç belik değil herkeste olan narcisoyuda begenmedim naomiyle lolitayı begendım lolitayı aldım eve geldim 4saat oldu lolita kokuyo sadece ama küf kokusu çağrıştırmaya basladı çok kokladıgım için begenerek almıstım şuan bi lady million ve ange ou demonla kıyaslayamıyorum ange ou demon çok çekicidir mesela ondan daha çok daha hiçbişey etkilemedi yarın değişsem bunu versace crystal noire bakıyım begenmessem ange ou demon alıyım diyorum bende bitane kullanıyım adam gibi bişey olsun diyorum ilk sıkınca lolita superdi şimdi bogazımı yakıyo gibi hissediyorum:S kafam karıstı:KK43:

Lolita kurabiye gibi kokuyor diyorlardı sanki. :S
O da herkesin bir dönem kullanıp sonra uzaklaştığı bir koku oldu aynı escada collection ve angel gibi.
Ama bilemiyorum tam. Ben de bir ara denedim ama beğenmemiştim.
Naomi ilk sıkışta çok ağır. Sonradan vanilyamsı, sıcak bir koku oluyor.
Olmazsa bildiğin kokuyu almaya devam et yine. En iyisi o.
Ya da ara ara denemelerin olsun, zamanla bulursun beğenebileceğin bir şey.

Lolita kurabiye gibi kokuyor diyorlardı sanki. :S
O da herkesin bir dönem kullanıp sonra uzaklaştığı bir koku oldu aynı escada collection ve angel gibi.
Ama bilemiyorum tam. Ben de bir ara denedim ama beğenmemiştim.
Naomi ilk sıkışta çok ağır. Sonradan vanilyamsı, sıcak bir koku oluyor.
Olmazsa bildiğin kokuyu almaya devam et yine. En iyisi o.
Ya da ara ara denemelerin olsun, zamanla bulursun beğenebileceğin bir şey.

zaten okadar parfüm denedim lady million angeoudemon boss intense etkiledi beni orjinalde daha fazla ama her açık orjınale benzemiyor tabıkı yanık şeker kokusu belkide bogazımı yakan:S şekerlı hiç kullanmamıstım bu guzel gelmişti ama sımdı değişti sanki

Son düzenleme:
kızlar buarada nişanlım bana parfüm almış askerde şuan bikaç gün kaldı bitmesine:KK43:givenchy play intense almış bayıldım kokusuna hergun kutuyu acıp kokluyorum diyo haberiniz olsun:)

Wish'i de Angel'ı da lisedeyken kullandım. 16-17 yaşlarımda. :KK31:
Herkes de o dönemde kullanırdı çevremde.
Liseli kokusuydu. Sonra bir asaleti kalmadı. Küçük kızlara göre. Zaten yanık şeker. Daha ne olsun.
Hypnotic poison'ı da o yaşlarda almıştım. O zaman sadece yaşına pek uymuyor aslında denilmişti.
Ama sınıfımda kullanan başka kızlar da vardı.
Sana önermemelerine çok şaşırdım. Acaba yaşından daha mı küçük gözüküyorsun?
Görünüşüne bakıp da mı olmaz gibisinden yorumda bulunuyorlar?

19 yaş küçük değil çünkü bu parfümler için. :KK31:

Chanel chance'ı 17 yaşındaki kuzenim kullanıyor.
Lacoste por femme'i de aynı şekilde.

Yaşla değil de kendini nasıl hissetiğinle alakalı parfüm meselesi sanırım. :KK31::KK31:
Bazıları yaşına göre daha olgun ve seksapeli yüksek, dişiliği ön planda görünen insanlar olduğu için senin tabirinle yetişkin kokularını seviyorlar.

Mesela annem 44 yaşında senin sevdiğin tarzda kokuları sever ve kullanır. :KK31:
Asil dediğim bütün kokular ona ağır geliyor.

valla kücük gorundugumu soylerler ama adama dedim uniye gidiyorum die halbuki. bilmiyorum ki heralde adamın kisisel gorusu o yani bana yakıstıramadı sanırım ama onemli olan insanın kendine ve kisiligine yakıstırması bence. gercekten de kucuk biri kadınsı kokular sürebilir yetiskin biri cılgın kokular surebilir yani cevremde de var benim de bilmiyorum ki parfüm elinde olmadıgı icin konuyu degismis de olabilir :KK70: bi dahaki gidisimde koklarım bakalım of ya o kdar cok merak ettigim koku var ki ve de kullanmak istedigim.. ama iste zaten kac tane aldım hic birini de sevmedim ya. size de oluyo mu ilk sıkışta hım hoş diyip alıyonuz sonradan sıkıyo nie aldım bunu üf baydı dediğiniz oluo mu? bana aynen oyle oluyo ve o kokuyu bitirene kadar canım cıkıyo bazen boş boş odaya sıkıyorm bitsin die.. =(

valla kücük gorundugumu soylerler ama adama dedim uniye gidiyorum die halbuki. bilmiyorum ki heralde adamın kisisel gorusu o yani bana yakıstıramadı sanırım ama onemli olan insanın kendine ve kisiligine yakıstırması bence. gercekten de kucuk biri kadınsı kokular sürebilir yetiskin biri cılgın kokular surebilir yani cevremde de var benim de bilmiyorum ki parfüm elinde olmadıgı icin konuyu degismis de olabilir :KK70: bi dahaki gidisimde koklarım bakalım of ya o kdar cok merak ettigim koku var ki ve de kullanmak istedigim.. ama iste zaten kac tane aldım hic birini de sevmedim ya. size de oluyo mu ilk sıkışta hım hoş diyip alıyonuz sonradan sıkıyo nie aldım bunu üf baydı dediğiniz oluo mu? bana aynen oyle oluyo ve o kokuyu bitirene kadar canım cıkıyo bazen boş boş odaya sıkıyorm bitsin die.. =(

Olabilir. Görünüşün ve tarzından etkilenmiş de olabilir, elinde yok diye öyle demiş de olabilir. :)
Bana da çok oluyor. İlk önce beğenmeyip sonra çok beğendiğim veya tam tersi şekilde.
Ama en azından her daim sevdiğimiz kokularımız var.
Açık parfümde böyle bir şansımız var işte.
Olmadı mı oda kokusu yapabiliyoruz, ya ya da çöpe atsak bile içimiz acımıyor.
Bazen de zevklerimiz değişiyor. Bu da normal bence.
Bir şekilde koku bulunur. Hayatımızın kokusu olmasa bile kendimizi iyi hissetiren parfümler buluruz illa ki. :KK31:

Olabilir. Görünüşün ve tarzından etkilenmiş de olabilir, elinde yok diye öyle demiş de olabilir. :)
Bana da çok oluyor. İlk önce beğenmeyip sonra çok beğendiğim veya tam tersi şekilde.
Ama en azından her daim sevdiğimiz kokularımız var.
Açık parfümde böyle bir şansımız var işte.
Olmadı mı oda kokusu yapabiliyoruz, ya ya da çöpe atsak bile içimiz acımıyor.
Bazen de zevklerimiz değişiyor. Bu da normal bence.
Bir şekilde koku bulunur. Hayatımızın kokusu olmasa bile kendimizi iyi hissetiren parfümler buluruz illa ki. :KK31:

evet vazgeçilemeyen kokular var ama yeni şeyler denemek istiyorum sonradan beni sıkıyo ve bitmiyo sorun oluyo maalesef :/ senin var mı sürekli kullandığın parfümler? bide hani bi site var ya parfumevi diye ordan tester sipariş edince orjinal parfüm testerı mı geliyor yoksa açığınki mi geliyor nasıl oldugunu gorelim diye?

Ben de son zamanlarda hep bir parfum arayisi icindeyim :)) cok guzel kokular var. Ama ben kullanmam mesela. Beni tam arak anlatmiyor cunku. Ykm'den bir parfum aldim, 2 kere degistirdim :)) cunku aldigim kokular guzel ama benim sevecegim kokular degildi. En son 212 sexy'de karar kildim. Tam benim istedigim gibi bir koku. Baharatli gibi ama tatli. Erkekler de bayiliyor, kime sorduysam bunu tavsiye etti, ama etrafimdan da kullanan kimse yok :)) ben onceden armani code kullandim. Tarzim boyle benim :) sana onerebilecegim; calvin klein down town (cok yeni ve cok guzel bir koku), marc jacobs daisy (ciceksi guzel hos bir koku.) Armani di gioia (fresh ama durduktan sonra harika kokan bir koku) dolce gabbana the one (cok tatli ama cok cekici ve guzel bir koku) just cavalli (erkeksi ama guzel bir koku)

Ben de son zamanlarda hep bir parfum arayisi icindeyim :)) cok guzel kokular var. Ama ben kullanmam mesela. Beni tam arak anlatmiyor cunku. Ykm'den bir parfum aldim, 2 kere degistirdim :)) cunku aldigim kokular guzel ama benim sevecegim kokular degildi. En son 212 sexy'de karar kildim. Tam benim istedigim gibi bir koku. Baharatli gibi ama tatli. Erkekler de bayiliyor, kime sorduysam bunu tavsiye etti, ama etrafimdan da kullanan kimse yok :)) ben onceden armani code kullandim. Tarzim boyle benim :) sana onerebilecegim; calvin klein down town (cok yeni ve cok guzel bir koku), marc jacobs daisy (ciceksi guzel hos bir koku.) Armani di gioia (fresh ama durduktan sonra harika kokan bir koku) dolce gabbana the one (cok tatli ama cok cekici ve guzel bir koku) just cavalli (erkeksi ama guzel bir koku)

aynen ya ben de arıyorum arıyorum tamam güzel de bi süre sonra bayıyo bazıları mesela 212 sexy de baymıştı falan bıraktım. bikaç tane var asla beni baymayan ama işte sürekli arıyorum ve hepsini merak ediyorum. the one evet güzel. down town hic gormedim bi de acık aldıgm icin bulamayabilirim. dğerlerni de hic duymadım bakalım bu parfüm sevdası beni parasz pulsz bırakcak ..

aynen ya ben de arıyorum arıyorum tamam güzel de bi süre sonra bayıyo bazıları mesela 212 sexy de baymıştı falan bıraktım. bikaç tane var asla beni baymayan ama işte sürekli arıyorum ve hepsini merak ediyorum. the one evet güzel. down town hic gormedim bi de acık aldıgm icin bulamayabilirim. dğerlerni de hic duymadım bakalım bu parfüm sevdası beni parasz pulsz bırakcak ..
Parfum guzeldir bence ilgilenmek icin hos bir alan :) ne demisler "her sey unutulur, kokunuz asla" :)

X