parfüm topimiz:))))

bende geldimmmhihoyyyt
paarfüm hastasıyım cok seviyorumm yaa durmadan sıkarım
ben avon parfümleri kullanıyorum

little black dress...muhteşem bence..:asigim:
incandessence..idare eder..yerimseniben
pur blanca..bunuda cook severim..Şeniz
surreal..
candy...baya şekerli bişey..geçen sene hep sıkardım hem ben hem arkadaşlarım cok begenrdi benim kokumduyani..ama şimdi ağır gelio bana..
gucci rush..kardeşim kendine almış ama hoş bi koku..

emotion..harmony ve romance cok güzel..şişeside çok hoşuma gidiyor..naniknanik

8x4 ünde deodorantları güzel ama sanırım parfümü yok..:ecrin_bebek:

caldion bende kullandım begenrdmm..

çok uzun yazdım pardon :)
:icecream:

bende gucci raj kullanıyorum çok seviyorum ve baya kalıcı.ama şimdi yaz geliyo daha hafif bişey kullanmak lazım..bu gucci envi varmış şişesi pembe iyi diyolar hafifmş...kullanan varsa fikirleriri alayım lütfenhihoyyyt

kambersiz düğün olurmu amaaaa sengözlerimebaksanab

varya biz bigün parfüm çukuruna düşçezz kimsede kurtarmıcak ben söööliimmmnaniknanik

ya o kadar alıyom gözüm doymuyooo

ama kızlar ben 212 nin orcinini istiyom biyerde indirimde görürseniz haber verin bana ama sadece 212 olanı
bide indirimde okkalı indirim olsun amaaa sositososito

kıs burdayım annem ama cumartesi günü sen yat ben çalısıyorum saat kaç oldu foruma yeni grdim kız çok yoğunuz yaaa bir sürü hastam var yoruldumda ayrıcada açımmmm :çok üzgünüm:şimdik yemeğe gitcem sen yat zıbar evde allllam yaaaa:roflol:

hemde gerine gerine yattım valla sositososito sositososito sositososito

benim vazgeçilmezlerimde Dior J'adore, Midnight Poison, Joop le bain. Eşimde sevgililer gününde cecile iris hediye etti. Begendim güzel bir parfüm.

açalım bidenem kaydirigubbakcemile2

kop gel günahlarındaaaaannnn -tatlicadiarzu-

ne toipici açacaz pekii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…