- 5 Nisan 2013
- 2.933
- 2.844
- 373
- Konu Sahibi parfumkokusu
-
Ben merakla takip ederim bu konuyu senin gibi bir parfüm aşığı olarak. :)
Toparladığımda kendi fikirlerimi de yazarım.
Senin en sevdiğin parfümler hangileri mesela?
Önce sıralı olarak yazsaydın, koku zevki konusunda bir çıkarım yapabilirdim.
Sadece ben değil, burayı okuyan herkes.
oriflame divine edt harikaSelam kızlar,
Bu bölümü parfümler hakkında fikir edinelim diye açıyorum. Bir parfüm aşığı olarak, küçüklüğümden beri annemin parfümlerini çalarak başladığım koku maceramı benim tecrübe ettiklerim ve sizinde katılımınızla büyüterek bir sayfada toplamaya karar verdim. Sizlerde tecrübelerinizi ,sevdiğiniz, nefret ettiğiniz parfümlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Not 1: koku kişisel bir tercihtir. Benim sevdiğimden siz nefret edebilir yada sizin sevdiğinizi ben beğenmeyebilirim. Aynı şekilde kalıcılık da öyle. Bir tende saatlerce günlerce kalan bir koku başkasında 1 saatte uçabilir. O sebeple parfümleri yazarken EDP-EDT olarak ve notalarını özellikle belirttim. Böylece sevdiğiniz tondaki kokulardan yola çıkarak burada yazılan parfümler size fikir verebilir.
Not 2: önceki konumu takip edenler bilir avon parfümleri ile ilgili görüşlerimi yazdığım yazıma da buradan ulaşabilirsiniz.
​http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=693609
bu konu altında; hypnose, amber elixir, nina ricci, dior, paco rabbane, lancome vb pek çok markanın parfüm incelemelerini bulabilirsiniz. siz de deneyimlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
oriflame divine edt harika
canım merhaba:)konun ilgimi çekti ama senin tam olarak ne kokuyu sevdiğini anlayamadım:)ben çiçek kokularını seviyorum baharat ya da meyve kokularını sevemiyorum ama en az kalıcı olanda çiçek malesef,yıllar önce avonda lyrical diye bir parfüm vardı çok güzeldi ama artık üretilmiyor sanırım,birde chanel 5 i sorayım sana kokusunu bilmiyorum ama çok çok övüyorlar denedin mi hiç?
canım ben chanel no 5 kullanıyorum edp inanılmaz bir parfüm, tabii zevkler tartışılmaz ama baya kalıcı bir parfüm, yalnız biraz pahalı tr de, londra da arkadaşımdan rica etmiştim o getirdi, sabah 2 fıs sıkıyorum akşama kadar kalıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?