- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
Merhabalar! Hoş kokulu parfüm tavsiyeleri istiyorum sizden böyle ağır olmayan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burberry classic ağır zaten sonbahar kışa uygun daha çok.. ama my burberry olan ağır değilkenzo flower baş döndüren bir koku...
birde cacharel noa...
ben noa yı yazın, kenzo yu da kışın tercih ediyorum.
ve ağır değil ikisi de...
mesela burberry bana çok ağır geliyor.
Versace crystal noir almaya karar verdim gibi ama bi çok yerde 30 yaş üstü kadın parfümü yazılmış. 19 yaşındayım çok mu kadınsı olur ki...Mac Creme d'Nude yeni favorim müthiş tek kelimeyle hem tatlı hem hafif. Adı gibi parfüm resmen.
Bunun dışında chloe parfümlerine bakabilirsin hepsi hafiftir.
Versace crystal noir çok güzeldir.. kadınsıdır ama çok çok ağır bayan bi koku değildir.
Burberry my burberry hafiftir güzeldir..
Bence hiçte öyle değil kullanabilirsiniz:) chanel no:5 tarzı kokular 30 yas üstü gibi.. versace crystal noir gayet modern kararında bi koku.Versace crystal noir almaya karar verdim gibi ama bi çok yerde 30 yaş üstü kadın parfümü yazılmış. 19 yaşındayım çok mu kadınsı olur ki...
Tamamdır. Çok teşekkürlerBence hiçte öyle değil kullanabilirsiniz:) chanel no:5 tarzı kokular 30 yas üstü gibi.. versace crystal noir gayet modern kararında bi koku.
İkisi hakkında da çok tatliş şeyler okudum. Çok teşekkürlerBenim 2 tavsiyem olacak. Fiyatları biraz pahalı ama kesinlikle süper kokular.
CHANEL COCO MADEMOISELLE
VIKTOR&ROLF FLOWERBOMB
Mac Creme d'Nude yeni favorim müthiş tek kelimeyle hem tatlı hem hafif. Adı gibi parfüm resmen.
Bunun dışında chloe parfümlerine bakabilirsin hepsi hafiftir.
Versace crystal noir çok güzeldir.. kadınsıdır ama çok çok ağır bayan bi koku değildir.
Burberry my burberry hafiftir güzeldir..
Fiyatı 50 ml 179 tl. Kalıcılığı güzel ben beğendim. Bu arada yeni bir koku keşfettim. Zara Nude Bouquet buna mutlaka bak eger temiz koku seviyorsan.Mac parfümü kaliciligi nasil acaba? Fiyatini internette baktim ama goremedim..
Tesekkurler evet temiz koku cok seviyorum :) not ettim bakacagim :)Fiyatı 50 ml 179 tl. Kalıcılığı güzel ben beğendim. Bu arada yeni bir koku keşfettim. Zara Nude Bouquet buna mutlaka bak eger temiz koku seviyorsan.
siyahına hastayken pembesinden nefret ettim. pembesi tenimde acı acı koktu. belkide mağaza testeri bozuktu. bir kere daha şans vereceğim bakalım.hayatımın parfümü narsico rodriguez dir.hem siyahı hem de pembesi efsanedir.yoğundur çok hafif diyemicem ama klastır ve farklıdır.benim gibi kullanıp seven varmı?