Parfüm Severler Bakar mısınız?

gadjo dilo

ben aslında yoğum
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2012
10.357
9.245
((Aldım kızlar sağolun))

Şu parfümler hakkında iyi kötü fikir söyleyebilecek ve öneri verebilecek olan var mı?

Burberry London
Lancome Tresor Midnight Rose
Lancome Tresor La Nuit
Dolce Gabbana Pour Femme
212 Sexy
212 Vip
Cristian Dior Addict Pour Femme (eledim)
Escada Magnetism (eledim)

Bilgi olarak, modern muse'un yaseminine, secret obsession'un hacı yağını andıran eriğine tahammül edemiyor, emporio armani she gibi vanilya çiçek, bvlgaria omnia indian garnet'in mandalinalı çiçek kokusunu çok seviyorum.
sadece meyve veya sadece belli bir çiçeğin yoğun olduğu kokuları sevmiyorum.

listedekilerden hangilerini önerebilirsiniz?

Son düzenleme:
Tenden tene koku ve kalıcılık çok farkediyor.Ama addict çok güzel ve kalıcı ama çok ağır.
212 nin hiçbir çeşidine alışamadım beni cezbetmiyor.
Midnight rose da çok kalıcı güzel bir parfüm.hem ağır da değil.
Diğerlerini bilmiyorum.

Burberry london hanımeli kokusu baskın asil çiçeksi bir parfüm. Yağmurdan sonraki toprak ve çiçek kokusu diyorlar bu parfüm için. Toprak kokusunu fazla alamadım ama kesinlikle yağmurdan sonra çiçek bahçesinde dolaşıyor hissi veriyor kokusuyla

Escada mmagnetism oldukça şekerli bir koku. Kimisi müptelası kimisi de sıvı sabun gibi koktuğunu söyler. Benim fikrim tarzıma pek uygun değil. Çok bayık geliyor. Haz etmiyorum

212 sexy makyaj malzemesi gibi kokan hafif şekerli etkileyici bir parfüm. Kullandım. Tavsiye ediyorum.

Bu üçünü biliyorum sadece yazdıkların içinde :)

Dolce Gabbana Pour Femme'yi geçen yılbaşı almıştım,50 cclikti ve hala yarılayamadım.Oysaki çok severek almıştım, kokusu pamuk şekeri andırıyor daha çok, sıcak bir koku.Böyle kazak/hırka filan giyip bunu sıkınca kıyafetine sarılıp uyuyasın geliyor :) Bunda karar kılarsan büyük boy alma,bir süre sonra bayıyor çünkü.
Dior Addict Pour Femme hangisi bilmiyorum,klasik olan değil galiba. Klasik olanı şuanda kullanıyorum ben ve en sevdiğim parfümdür kendisi. Listendeki diğerlerini malesef kullanmadım,212 Sexy ve Escada Magnetism çok beğenilen parfümlerden ama bana hitap etmemişti

Escada Magnetism: 75 mllik boyunu alıp bayılarak kullandığım parfüm. Karamel ve yanık şeker kokusu. Kalıcılığı ve silajı çok iyidir çevrendekiler sürekli alır kokunu. Ama yanık şeker kokusu sevmiyosan alma.

Burberry London: aşırı çiçeksi . Ben şekerli tatlı kokuları sevdiğimden tarzım değil.

212 sexy: bildiğin makyaj malzemesi gibi kokan oryantal bir koku. Hafif tatlı baharatlı böyle güzel bence.

Midnight rose: çiçeksi ve hafif meyvemsi bir koku. Kesinlikle iç bayıcı değil hatta bence herkesin sevebileceği tarzda .

Tresor la nuit: bence bu lancome la vie est belle ve midnight rose'un karıştırılmış hali gibi. Kokusu la vie est belleyi andırıyor ama onun kadar ağır değil daha meyvemsi. Bu arada buda oldukça şekerli bir koku . Ama silaj ve kalıcılık cidden mükemmel. Ayrıca kullandığım zaman çevreden baya övgü almıştm.

Dior addict: öncelikle belirteyim dior addict pour femme diye bir parfüm yok. Dior addict vanilya kokusudur ama baharatlı bir açılışı vardır bu yüzden ilk sıktığınızda ağır gelebilir ama bi 15 dk sonra çıkan o müthiş vanilya kokusu beni mest ediyor. Hayalimde ki kış parfümü diyebilirim. Birde pahalı olmasa.

Dolce gabbana pour femme: buda şeker gibi tatlı bi koku. Böyle şekerleme gibi kokuyo zaten içinde marshmellow varmış. Yoğun bir şekilde marsmellow ve vanilya koktuğunu söyleyebilirim. Gourmand tarzı dediğimiz kokulardan bence. Ben henüz alacak cesareti bulamadım eğer alırsam da 50lik boyunu tercih ederim muhtemelen.

212 vip: 212 sexynin sabunsu hali bence. İçine baharat, tatlımsı notalar katılmamış hali gibi. Sabunsu bir koku.

Canım sağol. Dün akşam senin yorum yapmanı ummuştum valla. :) ama aldım. London, midnight rose, 212 sexy Bi tane de süreli kullandığım Bi parfüm aldım. Bayağı bir süre almam artık. En risksiz bunlar geldi. Koklamadan aldım kokladığımı eliyorum.
Magnetism'i daha önce kullandığım loewe parfümüm şekerliydi ve bir süre sonra çok şekerli baydığı için eledim. Addict ağır ve gece kokusu gibi diyorlar diye eledim. La nuit hiç yorumu yoktu, güvenemedim. Dolce gabbana da çok şekeri demişler.
Çok riskli şeyler seçmemişim değil mi genel beğeniye uygun.

Canım 212 sexy ve midnight rose gerçekten güzel seçimler hem de risksiz. Magnetism şekerli bir koku ama bana bi la vie est belle veya pink sugar kadar boğucu ve ağır şekerli gelmiyor. Meyvelerle hafifletildiği için gayet yerinde olmuş bence.
London benim için riskli bir seçim çünkü gerçekten çiçeksi ve çiçek çiçek kokan parfümler sevmiyorsan hoşlanmayabilirsin :)
Bu arada teşekkür ederim mutlu oldum sen öyle deyince şimdi.

Aa rica ederim, çok güzel parfüm yorumları yapıyorsun. :) Kargom gelince yazarım artık sonuçları

Aa rica ederim, çok güzel parfüm yorumları yapıyorsun. :) Kargom gelince yazarım artık sonuçları
Merakla bekliyorum yorumlarını.

Benimde yarın yeni sipariş ettiğim ve hatta bildiğin kör alış(blind buy) yaptığım "viva la juicy gold couture" parfümüm gelecek.

Heyecanlı bir şekilde bekliyorum.

212 ikiside harikaaaa ama erkek versiyonu mükemmel bence
Gucci (flora by) bayan kokusunda üstüne tanımam

nerden sipariş verdiniz parfümleri ?? :) bende almak istiyorm ama mizu . lidyana hepsi burada kararsız kaldım

nerden sipariş verdiniz parfümleri ?? :) bende almak istiyorm ama mizu . lidyana hepsi burada kararsız kaldım
Ben normalde mizudan alıyorum parfümlerimi ama bu sefer Viva La Juicy Gold Couture parfümünü hızlıal'dan sipariş verdim.

Mizuda peşin fiyatına taksit avantajı yoktu. Bende hızlıal'ı tercih ettim 9 taksit imkanı var.

Ve çok hızlılar hemen kargoladılar bugün geliyor parfümüm dağıtıma çıkmış:)

coook merakk ettim simdi acaba memnun kalacakmısınz :) kalıcılıgı nasıl olacakk gelince paylasrsan sewinirim bna da fkir olur bende burberry body istiyormm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…