• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerisi

Kızlar çok teşekkür ederim, hepsini yazdım bir kağıda, yarın gidip deneyeceğim kokuları :54:

$Fan-di-Fendi-perfume.jpg Tam iş kadını kokusu.Tavsiye ederim. :)

Yanlış konuya cevap vermişim. :) Ofis için parfüm arayan arkadaşa önerimdi bu. :) Ama güzel kokudur siz de deneyebilirsiniz. :)

Fresh kokulara bayılan biri olarak maalesef esmer tenliyim o yüzden kalıcılık konusunda baya bir sıkıntı yaşıyorum ama hem fresh temiz hem de kalıcı bir parfüm isterseniz,

D&G Light Blue ve Chloe Signature 'ı öneririm

Biraz ağır ama sıktıktan bir saat sonrasında inanılmaz bir hal alan Thierry Mugler Alien kış aylarında vazgeçemediğim bir parfüm.Esmer tenli iseniz mutlaka deneyin derim,açık tenlilere ağır gelebilir.

miracle
- chanel coco
-tresor ın love
-dior addict
-bvlgari omnia ve jasmşn noir çiçeksi olarak ve kalıcılık olarak hafif ve sexy:) hangisini önerirsiniz kızlar :)

19 yasında esmer bi kızım. haftaya sevglim geliyor o da aslan burcu romantik bi erkek. ona güzel kokmak istiyorum dp den önerebilecegniz koku var mı? seksi yada masum bilmiyorum :/

Back