• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm önerisi

Lyudka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2011
1.614
12
0
Diğer
Kızlar çok uzun zamandır aynı parfümü kullanıyorum. Yine bırakamayacağım bu parfümü biliyorum ama biraz değişiklik istiyorum.

Önerebileceğiniz güzel parfümler var mı? Hemen tarzını da söyleyeyim ben şekerli, meyveli ve biraz çarpıcı kokuları seviyorum. Hafif değil yani. Orta ya da biraz ağır olsun. Böyle bildiğiniz parfümler varsa önerirseniz sevinirim :31:

Son düzenleme:
ben britney spears fantasy'i tavsiye edebilirim sekerli bir koku ben cok seviyorum cevremden de olumsuz bir yorum almadım

Canım bende senin gibiyim, özellikle ağır kokuları seviyorum, ama bazen hafif istiyorum, karışık kullandıklarım var, kokusunu beğenirsem alıp geçiyorum, benim önerebileceklerim, lady gaga fame, burberry classic, amor amor, lolita lempicka, avon for away, christina aguilera by night, dior jadore, hepsini çok beğenerek kullandım.:31:

Daha gelirse aklıma yazarım.:44:

Son düzenleme:
bende exclamatıon öneririm süper kokusu var hemde kalıcı..ne ağır ne hafif ortası bişey..rose selam naptın saçını:33:

sarah jessica parker covet kullanıyorum
ben çok beğeniyorum 3 notalı hindistan cevizli amberli bir kokusu var.
ama artık türkiyede çıkmıyor yurtdışından getirtiyorum
eğer 150 tl gibi bi civarı ayırabilirim dersen önerebilirim ama fiyatından çok emin değilim.

Uzun zamandır kullandığım bir parfüm. Vazgeçilmez diyebilirim.
Bvlgari jasmin noir

Bu yukarıdaki parfümün yerine başka bir şey geçemez derken...

Şimdi
Amway'in WISTFUL No1 'i alabilir. Her ikisini de kullanıyorum ve harika kokular.

Bvlgari daha ağır bir koku. Wistful ise biraz daha hafif..

dior jadore ,cacharel noa güzel,ama noa nin dp si daha kalici sanki

Uzun zamandır kullandığım bir parfüm. Vazgeçilmez diyebilirim.
Bvlgari jasmin noir

Bu yukarıdaki parfümün yerine başka bir şey geçemez derken...

Şimdi
Amway'in WISTFUL No1 'i alabilir. Her ikisini de kullanıyorum ve harika kokular.

Bvlgari daha ağır bir koku. Wistful ise biraz daha hafif..

Jasmin Noir'i ben de çok severim, çok asil geliyor bana; ama şekerli ya da meyveli değil.
Bir de 1saat bile kalmıyor bende kokusu.
O kadar para veriyorsun ama kalıcılık yok. :/

Jasmin Noir'i ben de çok severim, çok asil geliyor bana; ama şekerli ya da meyveli değil.
Bir de 1saat bile kalmıyor bende kokusu.
O kadar para veriyorsun ama kalıcılık yok. :/

Ben de kalıcılığını seviyorum bu kokunun :)
Kıyafetlerimden de yıkayana kadar çıkmaz..
Dışarı çıkmadan sıkarım ve nereye girersem gireyim koku hissedilir..

Acaba kokuyu siz hissetmiyor olabilir misiniz bir süre sonra.
Hani iyi parfüm sıktıktan bir süre sonra taşıyan tarafından hissedilmez diyorlar ya?

Ben Chanel Coco kullaniyorum cokta memnunum cevremkiler bayilir kokusuna, kesinlikle tavsiye ederim:12::12:

Kızlar çok uzun zamandır aynı parfümü kullanıyorum. Yine bırakamayacağım bu parfümü biliyorum ama biraz değişiklik istiyorum.

Önerebileceğiniz güzel parfümler var mı? Hemen tarzını da söyleyeyim ben şekerli, meyveli ve biraz çarpıcı kokuları seviyorum. Hafif değil yani. Orta ya da biraz ağır olsun. Böyle bildiğiniz parfümler varsa önerirseniz sevinirim :31:

Christian Dior Hypnotic Poison
Chanel Candy

Chanel'ı şiddetle tavsiye ediyorum=)

Back