• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

parfüm önerisi yardım lütfen...

flower0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2013
306
77
98
İstanbul
Kızlar, herkesin adını sorduğu , etkileyebilecek, ağır olmayacak, yaşıma gidicek, meyve ya da şeker kokulu bi parfüm arıyorum. Daha önce escada sexy graffiti, escada magnetism, lacoste touch of pink, dolce gabbana light blue, jill sunder gift kullandım. Bunlardan biri olmazsa sevinirim :)) Bu arada 20 yaşındayım. Sizlerin önerileri neler ??

ben 24 yaşından beri chanel chance kullanıyorum son 6 senedir ve harika bir koku ama biraz pahalı 280 tl sanırım.... yada gucci by flora pembe olanını önerebilirim o da olmadı amor amor kırmızısı cacharelin.

Chanel chance daha çok çiçek kokusu değil mi yoksa yanlış mı biliyorum ?

ben 24 yaşından beri chanel chance kullanıyorum son 6 senedir ve harika bir koku ama biraz pahalı 280 tl sanırım.... yada gucci by flora pembe olanını önerebilirim o da olmadı amor amor kırmızısı cacharelin.

Amor amor dan sıkıldim valla :))

guess girl olur mu acaba bi deneyin bakalım. içerik olarak meyveli şekerli yazıyor.
Guess Girl Guess perfume - a new fragrance for women 2013
buradaki yorumlara göre modern meyveli şekerli fresh bir kokuymuş. genç kız kokusu demişler...
"This one is modern fruity (not really sweet I must say) done in the style of Marc Jacobs Daisy, Chanel Chance Eau Tendre, Versace Yellow Diamond etc., but more girly of course."
70 tl ye 100 ml'lik satılıyor. canlı olarak bi deneyip internetten bellamola'dan uyguna alabilirsin
BellaMola | Guess - Girl

cevaplar için hepinize teşekkür ederim de hala karar veremedim... baska fikri olan yok mu? :))

Back