- 28 Mart 2013
- 12.832
- 17.336
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Tarcinli sıcak koku olarak, Dior addict onerebilirimMerhabalar :)
Hafif bir koku istiyorum.
Deodorant olur açık parfüm olur fark etmez.
Şöyle limonlu mandalinali portakallı fresh bir koku arıyorum. Böyle kokladikca koklayasi gelsin insanın :)
Birde tarcinli sıcak bir koku istiyorum . Oneriniz var mi ?
Limonlu portakallı fresh bi koku olarak sana Moschino I Love Love veya Dolce Gabbana Light Blue önerebilirim.Merhabalar :)
Şöyle limonlu mandalinali portakallı fresh bir koku arıyorum. Böyle kokladikca koklayasi gelsin insanın :)
Benim de aklıma direkt o geldi zaten :)Limonlu fresh koku aklima direk D&G light blue'yu getirdi.
ceylinim limonlu fresh bi koku diyince herkes gibi sana bende d&g light blue diycem belki biliyosundur bu kokuyu zaten :) ben pek hazetmiyorum acı limon kabuğu gibi kokuyor benim tenimde fakat kimi tenlerde gerçektende çok güzel kokuyor :)Merhabalar :)
Limonlu portakallı fresh bi koku olarak sana Moschino I Love Love veya Dolce Gabbana Light Blue önerebilirim.
Tarcın deyince aklıma Lolita Lempicka L olan parfüm geldi.. Magazalarda bulma şansın yok ama missperada 30mllik şişesi satılıyor. Tarcın,portakal, vanilya karışımı gibi bir koku.
Chopard Casmir de tarcın, vanilyalı bi kokudur bu arada
Moschino i love love'ı alasım geliyor.Light blue 'ya çok benzetilmiş fragranticada.
Sence nasıl? Fresh di mi?
Bir de marc jacobs daisy eau so fresh ve versace versence 'i çok merak ediyorum.
Bunları biliyor musun? İkisi de freshmiş.
hayyıır lolita lepmicka kullanmayın kullananları uyarın tavsıyeyle yanyana olmayacak bir parfum benceLimonlu portakallı fresh bi koku olarak sana Moschino I Love Love veya Dolce Gabbana Light Blue önerebilirim.
Tarcın deyince aklıma Lolita Lempicka L olan parfüm geldi.. Magazalarda bulma şansın yok ama missperada 30mllik şişesi satılıyor. Tarcın,portakal, vanilya karışımı gibi bir koku.
Chopard Casmir de tarcın, vanilyalı bi kokudur bu arada
Renkler ve zevkler "tartışılmaz."hayyıır lolita lepmicka kullanmayın kullananları uyarın tavsıyeyle yanyana olmayacak bir parfum benceaklıma geldıkce burnum kanıyor
mutlaka ma ölmüş bir zevkin arkasından konuşulmaz olsa daha iyi bence:))) yanlış anlamayın kendi görüşümü ilettim ismi geçen parfume yönelik .)Renkler ve zevkler "tartışılmaz."
Size göre öyle. Bana göre gayet güzel kokan bir parfüm, aynı zamanda erkek arkadaşım ve çevremdeki birçok kişininde iltifat ettiği bir koku. Hatta daha hiç olumsuz yorum duymadım diyebileceğim kokulardan biri. Ölmüş bir zevkle neyi kast ettiğinizi anlamadım ama neyse uzatmaya gerek yok sanırım.mutlaka ma ölmüş bir zevkin arkasından konuşulmaz olsa daha iyi bence:))) yanlış anlamayın kendi görüşümü ilettim ismi geçen parfume yönelik .)
Moschino i love love'ı alasım geliyor.Light blue 'ya çok benzetilmiş fragranticada.
Sence nasıl? Fresh di mi?
Bir de marc jacobs daisy eau so fresh ve versace versence 'i çok merak ediyorum.
Bunları biliyor musun? İkisi de freshmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?