Parfüm önerisi istiyorum.

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.832
17.336
498
Merhabalar :)
Hafif bir koku istiyorum.
Deodorant olur açık parfüm olur fark etmez.
Şöyle limonlu mandalinali portakallı fresh bir koku arıyorum. Böyle kokladikca koklayasi gelsin insanın :)

Birde tarcinli sıcak bir koku istiyorum . Oneriniz var mi ?

Tarcinli sıcak koku olarak, Dior addict onerebilirim

Limonlu portakallı fresh bi koku olarak sana Moschino I Love Love veya Dolce Gabbana Light Blue önerebilirim.
Tarcın deyince aklıma Lolita Lempicka L olan parfüm geldi.. Magazalarda bulma şansın yok ama missperada 30mllik şişesi satılıyor. Tarcın,portakal, vanilya karışımı gibi bir koku.
Chopard Casmir de tarcın, vanilyalı bi kokudur bu arada

ceylinim limonlu fresh bi koku diyince herkes gibi sana bende d&g light blue diycem belki biliyosundur bu kokuyu zaten :) ben pek hazetmiyorum acı limon kabuğu gibi kokuyor benim tenimde fakat kimi tenlerde gerçektende çok güzel kokuyor :)
Ben sana farklı alternatifler sunayım istersen
*Burberry London mandalina ile açılış yapıyor turunçgilli sonrasında miss gibi hanımeli çiçeği yasemin derken enfes yumuşacık kadıfemsi bi kokuya dönüşüyo benim kokumdur kendileri :)
*DKNY Be delicious buda çok ferah ve aynı zamanda çok kalıcı bir koku asla baymıyor rahatsız etmiyor meyveli elmalı bir koku bana daha çok elma ve gül karışımı gibi geliyor taklitleri çok fazla olabilir evet ama ben çok severim bunun kokusunu :) hatta duru perfume duş jelinin yeşil renkli olan bamboo lusu Adidas ın mor renkli deosu felan be delicious kokar :)
*Yine çiçek ailesinden burberry weekend turunçgilli çiçekli bir koku bunuda çok severim ferah ve temiz kokuyormuş hissi veriyor bana eski ve klasik bir koku ama gerçekten çook severim :)
*Sıcak bir koku olarak da Lacoste pour femme diyorum :) vanilyalı tarçınlı bir koku değil belki ama öyle temiz öyle yumuşak kremsi miss gibi bi kokudur ki koklayanı etkiliyor :) tek kötü yanı kalıcı değil
onun dışında enfes bir kokudur ama ben loristen açık alıyorum 5 tly e :) o daha kalıcı gerçekten :)))
deodorant olarak da adidasın deolarını tavsiye ediyorum kesinlikle mor olanı be delicious gibi kokuyor pembe olanıda ralph lauren ralph kokuyor :)) ben pembesine bayılıyorum tabiki :))

Moschino i love love'ı alasım geliyor.Light blue 'ya çok benzetilmiş fragranticada.
Sence nasıl? Fresh di mi?

Bir de marc jacobs daisy eau so fresh ve versace versence 'i çok merak ediyorum.
Bunları biliyor musun? İkisi de freshmiş.

Bence Light Blue'dan cok daha güzel.. Evet fresh bir koku ve koku olarak cidden Light blue ile cok benziyor.
Tek farklı yanı I love love biraz daha tatlı light blue ise daha acımsı geliyor bana.
Bende almayı düşünüyorum moschinoyu :)

Marc jacobs daisy eau so fresh bu yaz kullandıgım kokuydu. 125 ml kokuyu su gibi içtim diyebilirim. Sevgilim bu kokuya bitti. Aşır güzel diyor ve bence de öyle. Gerçekten eğer marc jacobs'dan bir koku almak istiyorsan hiç düşünmeden daisy eau so fresh alabilirsin.
Kokusu bebek kokusu gibi hafif böyle aynı chanel chance eau tendre gibi..
Versace versence denemedim hiç ama versace pour femme cok güzel diye aklımda kalmış. Fresh ve ciceksi bi kokuydu ama acı değildi diye hatırlıyorum. Versace de en sevdiğim koku benım Versace Woman olan.. Onun kokusuna bayılıyorum ben. Birde crystal noir.. Ama crystal noiri zaten biliyorsun.

Arkadaşlar,kredi kartı boyutlarında cüzdanda,cepte taşınabilecek şekilde üretilmiş Fransız LCF parfümleri özellikle Jolly ve Posh kokuları mükemmel ....

Son düzenleyen: Moderatör:
hayyıır lolita lepmicka kullanmayın kullananları uyarın tavsıyeyle yanyana olmayacak bir parfum bence aklıma geldıkce burnum kanıyor

mutlaka ma ölmüş bir zevkin arkasından konuşulmaz olsa daha iyi bence:))) yanlış anlamayın kendi görüşümü ilettim ismi geçen parfume yönelik .)
Size göre öyle. Bana göre gayet güzel kokan bir parfüm, aynı zamanda erkek arkadaşım ve çevremdeki birçok kişininde iltifat ettiği bir koku. Hatta daha hiç olumsuz yorum duymadım diyebileceğim kokulardan biri. Ölmüş bir zevkle neyi kast ettiğinizi anlamadım ama neyse uzatmaya gerek yok sanırım.

Daisy eau so fresh muhteşem, ben onu ilkbahar kokusu olarak kullanıyorum. Gerçekten çok hafif bir koku ve adeta çiöek bahçesi. Mevsimi ilkbahar. Kışa çok hafif kalır.

Versace versense de kullandım ama kış kokusu olarak. Kesinlikle bir kış parfümü, Versacenin kabı bununkine benzeyen pembe bright crystal mı neydi, siyah kutulu 2 parfümü de var onlar da kış parfümü. Hepsini tavsiye ederim hepsi de ayrı ayrı mükemmel ana kış parfümü, en iyi olasılıkla karanlık sonbahar günü.

Çiçek+kış dersen Gucci Flora derim başka bir şey demem:))

çok hafif ve etkileyici bir koku tavsiye ederim

Eklentiler

• 27786546_325401084.jpg
    44,8 KB · Görüntüleme: 103
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…