Avon ındassencearkadaslar selam,
çeyizim için parfüm önerileri istiyorum ama öyle bildiğiniz marka tarzı uçuk pahalı olanlardan değil..
ne bileyim zara , avon , farmasi , mango , h&m vs. markaların.. boyner de bazen kampanyalı ürünler oluyor sanırım.
Zara ' nın orchid kokusunu almıştım gayet uyguna .. ama zamanla çiçek kokusu sevmediğimi fark ettim.. tatlı bi kokusu vardı pek beğenemedim.
çok çiçeksi kokuları sevmıyorum.. ne bileyim malum çeyiz kadınsı kokabilir yani
sizin önerebileceğiniz var mı?
Avon ındassence,femme,perceive,ultra sexy.hepsi avon güzel kokular
Biri kadinsi dedi. Siddetle oneririmLa vie est
Hypnose
Absolutely
lotus olanı mıAvon ındassence
Uygun fiyatlı olarak AKER giyim mağazasında satılan PEARL isimli parfümü tavsiye ederim. Çok hoş naif bir koku, üstelik kalıcı.arkadaslar selam,
çeyizim için parfüm önerileri istiyorum ama öyle bildiğiniz marka tarzı uçuk pahalı olanlardan değil..
ne bileyim zara , avon , farmasi , mango , h&m vs. markaların.. boyner de bazen kampanyalı ürünler oluyor sanırım.
Zara ' nın orchid kokusunu almıştım gayet uyguna .. ama zamanla çiçek kokusu sevmediğimi fark ettim.. tatlı bi kokusu vardı pek beğenemedim.
Rare Pearls EDP - 50mlUygun fiyatlı olarak AKER giyim mağazasında satılan PEARL isimli parfümü tavsiye ederim. Çok hoş naif bir koku, üstelik kalıcı.
tşk ederim en kısa zamanda bakacağımZara rose, pek severim
Hayır canım Avon değil. Giyim mağazası var ya hani AKER, genellikle tesettür kıyafetleri var. Orada satılıyor. Ben aldım çok beğeniyorum kokusunu, hatta kaç kişiden de iltifat aldım güzel koktuğuma dair. Beğenilmeyecek bir koku değil kesinlikle. Ama başka yerde satılmıyordur heralde, yakınında Aker mağazası varsa bir bakabilirsin, kasanın orada oluyor.
tamam canım çok tşklerHayır canım Avon değil. Giyim mağazası var ya hani AKER, genellikle tesettür kıyafetleri var. Orada satılıyor. Ben aldım çok beğeniyorum kokusunu, hatta kaç kişiden de iltifat aldım güzel koktuğuma dair. Beğenilmeyecek bir koku değil kesinlikle. Ama başka yerde satılmıyordur heralde, yakınında Aker mağazası varsa bir bakabilirsin, kasanın orada oluyor.
arkadaslar selam,
çok teşekkürler..Listenden Zara red vanilya çok güzel kokuyor koton Jasmen hiç kalıcı değil tavsiye etmem.. alternatif olarak Avon little black dress yada yine Zara black amber öneririm.
Hayir canim turuncu olanlotus olanı mı
Uygun fiyatli kismina uymuyor ama bi gun almani tavsiye ederimKesinlikle alien mor şişeli bi parfüm afridizyak etkili ve insanin kendini bile öpesi gelir o derece efsane bir koku benm icin her kokladigimda ve kokusu geldiginde burnuma tarif edilemez bir koku cok fazla notasi var garip bise gercekten ceyizimde de sorduklarinda onu istemistim kullanmaya kiyamiyorum ama bir fis bile yetiyor