- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.267
- 208
- Konu Sahibi Makyajkolik13
-
Çok ağır bir kokuysa ben de sevmiyorum.
Bir de açık parfümlerin bazıları çok kalitesiz, acaip alkol kokuyor gerçekten korkunç.
Kaliteli parfümse, bir de çok ağır değilse bence siz de ısınırsınız kokuya.
Ben de boyleyim biraz. Her zaman olmaz ama cogunlukla benim de başım tutar, midem bulanir. Cok sevdigim parfumumu degistirmek zorunda kaldim bu yuzden. Daha dogrusu su an sadece vucut spreyi kullaniyorum. Baska bisey kullanamiyorum. Onlar biraz daha hafif oluyorlar.
Hafif kokuları da deniyorum beni baymayan, başımı ağrıtmayan tek koku limon kolonyası
Migrenin var mı canım.Genelde migreni olanların parfüm hassasiyeti oluyor.
Bunu adı MİGREN DİYE BİLİYORUM
bENDE bir ara doktora baş ağrısı için gittim sanırım nöroloji idi
İlk sorduğu ışığa hassasiyet ve kokular
Bilmem onu mu denesem acaba.Panpa şekerli vanilyalı kokular beni de kendimden soğutuyorboşver o zaman sen de vücut spreyi vs kullan mis gibi fresh fresh
Benim de yolculukta olursa ,ağır bir parfüm kokusu olursa rahatsız olurum,normalde severim.Benim de çamaşır suyu,sigara kokusu başımı ağrıtır,midemi bulandırır.Parfüm alerjisi diye bir şey var.Belki alerjin vardır.Alerji polikliniği oluyor araştırma hastanelerinde ,öyle bir bölüme gidebilirsin,alerji, testi yaptırsan iyi olur.Yok canım migrenim. Sadece kokulara karşı ağrım oluyor. Normalde başı ağrıyan bir insan değilim.
Koku hassasiyeti bende de var ama migrenimi tetiklemiyor.. içime fenalık geliyor sadece:) çoğu alerji yapıyor bana zaten kullanamıyorum.. burnuma kolonya mendil dayadigim anlar oluyor dolmusa binen chanelno5 i Boca etmiş teyze binerse mesela.. o çok bayiltiyor beni..
Önerin varsa marka ya da ürün tavsiyesi deneyebilirim.Benim migrenim var. Ve parfum acayip tetikliyor migreni.
Sekerli baharatli kokulardan uzak durmak lazim. Yalnizca cok hafif olan cicek kokularini kullan.
Çok zor bi durum gerçekten. Bakalım umarım kendime göre bulurum bişeyler.Rahmetli annem öyleydi dayanamazdı kokuyu alınca kusardı ya da kusacak gibi olurdu. Didima diye bi farfümü vardı sadece onu kullanabiliyodu ağır değil kokusu derdi eminim senin de dayanabileceğin bi koku vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?