Parfüm Kullanamıyorum

Makyajkolik13

❤❤❤ SÜSLÜ ŞEF ❤❤❤
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
4.806
14.267
208
Hanımlar düşüncelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Yaklaşık bir yılı geçkin süredir parfüm kullanamıyorum, dokunuyor. Ne kadar denediysem de olmuyor. Hemen midem bulanıyor, başıma ağrı giriyor.
Cesaret edip farklı kokulara yöneliyorum sonuç yine aynı.
Yanımdan biri geçse dahi onun parfümüne de tahammül edemiyorum.
Çok defa bu yüzden dolmuşlardan inmek zorunda kaldığım oldu bulantımdan.
Var mı böyle bir rahatsızlığı olan ?
Hastanede hangi bölüme görünmem lazım bunun için fikri olan varmı paylaşırsanız memnun olurum...

Çok ağır bir kokuysa ben de sevmiyorum.

Bir de açık parfümlerin bazıları çok kalitesiz, acaip alkol kokuyor gerçekten korkunç.

Kaliteli parfümse, bir de çok ağır değilse bence siz de ısınırsınız kokuya.

Ben de boyleyim biraz. Her zaman olmaz ama cogunlukla benim de başım tutar, midem bulanir. Cok sevdigim parfumumu degistirmek zorunda kaldim bu yuzden. Daha dogrusu su an sadece vucut spreyi kullaniyorum. Baska bisey kullanamiyorum. Onlar biraz daha hafif oluyorlar.

Hafif kokuları da deniyorum beni baymayan, başımı ağrıtmayan tek koku limon kolonyası

Başım belada yani bu rahatsızlıkla. Çoğu zaman başım dönüyor bir yere tutunmak zorunda kalıyorum ne yapacağım hiçbir fikrim yok açıkcası..

Bunu adı MİGREN DİYE BİLİYORUM
bENDE bir ara doktora baş ağrısı için gittim sanırım nöroloji idi
İlk sorduğu ışığa hassasiyet ve kokular

Hangi bölüme gidildiği hakkında hiç fikrim yok bilemiyorum. Kokular artık dayanılmaz oluyor. Öyle ki krem bile dayanılmaz oluyor.

Koku hassasiyeti bende de var ama migrenimi tetiklemiyor.. içime fenalık geliyor sadece:) çoğu alerji yapıyor bana zaten kullanamıyorum.. burnuma kolonya mendil dayadigim anlar oluyor dolmusa binen chanelno5 i Boca etmiş teyze binerse mesela.. o çok bayiltiyor beni..

Rahmetli annem öyleydi dayanamazdı kokuyu alınca kusardı ya da kusacak gibi olurdu. Didima diye bi farfümü vardı sadece onu kullanabiliyodu ağır değil kokusu derdi eminim senin de dayanabileceğin bi koku vardır.

Yok canım migrenim. Sadece kokulara karşı ağrım oluyor. Normalde başı ağrıyan bir insan değilim.
Benim de yolculukta olursa ,ağır bir parfüm kokusu olursa rahatsız olurum,normalde severim.Benim de çamaşır suyu,sigara kokusu başımı ağrıtır,midemi bulandırır.Parfüm alerjisi diye bir şey var.Belki alerjin vardır.Alerji polikliniği oluyor araştırma hastanelerinde ,öyle bir bölüme gidebilirsin,alerji, testi yaptırsan iyi olur.

Ay daha sabah bb krem surdum. Kokusundan midem bulandi. Daha kahvalti bile etmeden ne diye krem suruyorsam

Bende bol bol limon kokluyorum. Mandalina kokluyorum içim açılıyor.
Parfümü boca eden insanlara çok kızıyorum keşke biraz düşünceli olsalar. Özellikle toplu taşımalarda.

Rahmetli annem öyleydi dayanamazdı kokuyu alınca kusardı ya da kusacak gibi olurdu. Didima diye bi farfümü vardı sadece onu kullanabiliyodu ağır değil kokusu derdi eminim senin de dayanabileceğin bi koku vardır.
Çok zor bi durum gerçekten. Bakalım umarım kendime göre bulurum bişeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…