Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
orjinal parfümlerden esinlenerek yapılmış kokular mı bunlar?
isimleri çok benziyor çünkü
kokularını biliyor musun hangisi neye benziyor?
bi de kalıcılar mı
ah canım geçen senelerdeki özel gün kampanyalarında bu setler 5,90 tl idi :)))) ben de almıştım kaç tane set, silky touch'ın setini beğenmiştim sadece, o da o fiyat ederdi yani,nemlendiren el&vücut kremi güzeldi , body splashi hala dopdolu duruyor evde.. fiyat 5,90 tl olunca talep de yoğun olunca çok satarlar diye düşünüp uçurmuşlar herhalde fiyatları.. alan var hala demek ki bu fiyatlardan :44:
ah canım geçen senelerdeki özel gün kampanyalarında bu setler 5,90 tl idi :)))) ben de almıştım kaç tane set, silky touch'ın setini beğenmiştim sadece, o da o fiyat ederdi yani,nemlendiren el&vücut kremi güzeldi , body splashi hala dopdolu duruyor evde.. fiyat 5,90 tl olunca talep de yoğun olunca çok satarlar diye düşünüp uçurmuşlar herhalde fiyatları.. alan var hala demek ki bu fiyatlardan :44: