cevriyem Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 15 0 36 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cevriyem #1 Kızlaaarrr parfum ıle vucut spreyının farkı nedır bılen var mı :)) avon celebrenın parfumu var ben vucut spreyını aldım hem de 200 ml 7 lıra :)))) parfumu gıbı kokuyo aynı parfum gıbı kullansam nolur :))
Kızlaaarrr parfum ıle vucut spreyının farkı nedır bılen var mı :)) avon celebrenın parfumu var ben vucut spreyını aldım hem de 200 ml 7 lıra :)))) parfumu gıbı kokuyo aynı parfum gıbı kullansam nolur :))
zyx321 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Şubat 2013 1.238 17 88 İzmir 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cevriyem #2 parfum uzaktan kokusu farkedılır vucut spreyının kokusu ıse bırı sana yakınlastıgında anlasılır mesela arkadasınla yanak yanaga öpüştügünde kokunu alır anca.öyle bısey bnce daha guzel :)
parfum uzaktan kokusu farkedılır vucut spreyının kokusu ıse bırı sana yakınlastıgında anlasılır mesela arkadasınla yanak yanaga öpüştügünde kokunu alır anca.öyle bısey bnce daha guzel :)
R Rosbella ........ Kayıtlı Üye 13 Şubat 2013 248 3 48 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cevriyem #3 Canım Vucut Spreyi bildiğin su :)) İçine biraz koku katıyolar .. O kadar.. Parfümü tamamlasın diye :)
Canım Vucut Spreyi bildiğin su :)) İçine biraz koku katıyolar .. O kadar.. Parfümü tamamlasın diye :)
cevriyem Aktif Üye Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2013 15 0 36 27 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi cevriyem #4 acıkcası vucut spreyı daha kolayıma geldıı fıyat yonunden