İstediğim o kadar çok parfüm var ki ünlülerin falan özellikle Antonio Banderas'ınkini istiyorum.Neyse,benim 6-7 tane parfümüm var böyle marketten alınanlar açık parfüm falan okula giderken dışarı çıkarken banyo yaptıktan sonra hemen sıkarım bayağı sıkıyorum ama hani 2-3 fıslatıyorum annem babam ablam teyzem çok kızıyor.
Annem çok sıkıyorsun diyo babam da aynı şeyi diyor.Teyzem de ablam çok fazla parfümün var diyor.Ablam anneme bi daha parfüm almayın diyo benim için.Parfümü çok seviyorum..Antonio Banderasınkini de sadece internette bulabiliyorum.Anneme söylesem asla almaz babama da ablama da ben ne yapacağım o parfümü çok istiyorum
Parfüm 40-50 TL civarlarda babam para verirse bile 20 lira veriyor en fazla nerden alacağım alınca ne diyeceğim merak konusu...Yardımcı olursanız sevinirim.:26:
Annem zaten bilindik sitelerden istiyor birşeyler,hatta ben de bikini siparişi verdim.
Ya anneme dersem birsürü parfümün var napcan diycek hiç moralimi bozmak istemiyorum açıkçası.
Para biriktirip internetten aldırıcam anneme hatta seti var umarım o seti ucuzdur.