- Konu Sahibi parfumaski
-
seve seve tavsiye ederim canım.rahatsız etmeyecek türde demişsin ama parfüm kişiden kişiye o kadar çok değişiyorki hangisi kime ağır gelir hiç belli olmuyor.pudralı olan kokular genelde temiz,çiçeğimsi diye adlandırılanlar:)mutlaka dene diyeceklerim:
chloe-chloe
osez-moi (chantal thomass) (mutlaka ama mutlaka denemeden geçme)
shalimar initial (guerlain) bu ilk versiyonundan daha hafif ama yinede tam pudra
omnia crystalline (bvlgari)
bruno banani
ve son olarak ne kadar pudra dersin emin olamıorum ama benim çok sevdiğim yumuşak,rahatsız etmeyen çiçeksi ve bence pudramsı bir koku bruno banani ,fakat türkiyede bulunmuyor almanyada yaşayan bir tanıdığın akraban varsa diğer saydıklarıma göre uygun bir fiyatada sahip olabilirsin . aslında iclerinde favorim o ama maalesef türkiyede yok işte
blog unu merak ettim bana özelden msaj atarmısın
seve seve tavsiye ederim canım.rahatsız etmeyecek türde demişsin ama parfüm kişiden kişiye o kadar çok değişiyorki hangisi kime ağır gelir hiç belli olmuyor.pudralı olan kokular genelde temiz,çiçeğimsi diye adlandırılanlar:)mutlaka dene diyeceklerim:
chloe-chloe
shalimar initial (guerlain) bu ilk versiyonundan daha hafif ama yinede tam pudra
bruno banani
ve son olarak ne kadar pudra dersin emin olamıorum ama benim çok sevdiğim yumuşak,rahatsız etmeyen çiçeksi ve bence pudramsı bir koku bruno banani ,fakat türkiyede bulunmuyor almanyada yaşayan bir tanıdığın akraban varsa diğer saydıklarıma göre uygun bir fiyatada sahip olabilirsin . aslında iclerinde favorim o ama maalesef türkiyede yok işte
avonun soft musk diye bi kokusu var
şimdi baktım forumun birinde çoğu kişi onada pudra kokusu demiş
bence o tam bi hacı yağı kokusu ya
bu söyledklerinz ona benzemiyor değil mii ? :26::26:
:) ben soft musk a pudra kokusu denmesini zaen anlamıyorum :) musk yanitürkçe misk demektir ki misk te hayvansal/yada artık kimyasal)yolla elde edilen ağır alt nota kokusudur.pudramsı denilenlerse kristal şekerimsi kokuların çiçekle birleşmesini tarif eder. şimsi sana göre ağır koku nasıldır bilemem çünkü gerçekten kişiden kişiye çok değişiyorlar misal benim arkadaşım herkesin ferahlatıcı bulduğu bildğimiz kolonyayı hacıyagından agır buluorAma bence gayet doğal rahatsız etmeyen ağır olmayan kokular söyledim ben sana:)
Icinde liçi meyvesi ciceginin oldugu bir koku varmii??
Body butteri var, mis gibi kokuyor, birde parfumunu bulsaamm cok super olucakk
avonun soft musk diye bi kokusu var
şimdi baktım forumun birinde çoğu kişi onada pudra kokusu demiş
bence o tam bi hacı yağı kokusu ya
bu söyledklerinz ona benzemiyor değil mii ? :26::26:
bana da birşeyler önerebilir misin canım :26:
Hoşlandığım kokuları yazıyorum ^^
Amor Kenzo,Jil Sander Sun, Body shop vanilyalı vücut spreyi ve gucci envy me o.o
vanilyalı kokuları özellikle seviyorum ama genelde vanilyanın yanına kattıkları kokulardan dolayı sevemiyorum,body shop'unki dışında vanilyalı denediğim kokuları beğenmedim
chloe-chloe
bruno banani
bende dışardan dolduruyorum parfümü dp den mesela ama ben de şöle yanımdan geçenleri mest edicek bi koku arıyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?