• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Parfüm arayanlar,merak edenler,sevenler bakmadan geçmeyin :)

parfumaski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2012
72
4
36
İstanbul
Herkese merhabalar ben bu siteyi hep üye olmadan takip ettim,bu kadar çeşitli bilgiyi başka hiç biryerde bulamazdım sanırım.Benim takıntımsa parfüm :) Giderim,kokalrım denerim bir servet harcamışımdır parfüm aşkına.Takip ettiğim kadarıyla parfüm arayanlar merak edenler çok fazla ve bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim aynı zamanda bir blog yazıyorum bunn hakkında meraklıları için fakat site adı paylaşmak sanırım yasak bu sebepten paylaşamıyorum :)

canım bana çok hafif pudra kokulu parfüm tavsiye edermisn
kokusu baskın olmayan insanı rahatsz etmick tarzda olan :)

Son düzenleyen: Moderatör:
seve seve tavsiye ederim canım.rahatsız etmeyecek türde demişsin ama parfüm kişiden kişiye o kadar çok değişiyorki hangisi kime ağır gelir hiç belli olmuyor.pudralı olan kokular genelde temiz,çiçeğimsi diye adlandırılanlar:)mutlaka dene diyeceklerim:

chloe-chloe
osez-moi (chantal thomass) (mutlaka ama mutlaka denemeden geçme :D )
shalimar initial (guerlain) bu ilk versiyonundan daha hafif ama yinede tam pudra
omnia crystalline (bvlgari)
bruno banani

ve son olarak ne kadar pudra dersin emin olamıorum ama benim çok sevdiğim yumuşak,rahatsız etmeyen çiçeksi ve bence pudramsı bir koku bruno banani ,fakat türkiyede bulunmuyor almanyada yaşayan bir tanıdığın akraban varsa diğer saydıklarıma göre uygun bir fiyatada sahip olabilirsin . aslında iclerinde favorim o ama maalesef türkiyede yok işte :(

seve seve tavsiye ederim canım.rahatsız etmeyecek türde demişsin ama parfüm kişiden kişiye o kadar çok değişiyorki hangisi kime ağır gelir hiç belli olmuyor.pudralı olan kokular genelde temiz,çiçeğimsi diye adlandırılanlar:)mutlaka dene diyeceklerim:

chloe-chloe
shalimar initial (guerlain) bu ilk versiyonundan daha hafif ama yinede tam pudra
bruno banani

ve son olarak ne kadar pudra dersin emin olamıorum ama benim çok sevdiğim yumuşak,rahatsız etmeyen çiçeksi ve bence pudramsı bir koku bruno banani ,fakat türkiyede bulunmuyor almanyada yaşayan bir tanıdığın akraban varsa diğer saydıklarıma göre uygun bir fiyatada sahip olabilirsin . aslında iclerinde favorim o ama maalesef türkiyede yok işte :(

çook teşekkür ederim bvlgari parfümleri baya tavsiye edilmiş pudra kokulu olanların arasında
mutlaka denicem bunları dışarı çıktığımda :)

chloe-chloe
bruno banani

Bunları bende deniycemmm

avonun soft musk diye bi kokusu var
şimdi baktım forumun birinde çoğu kişi onada pudra kokusu demiş
bence o tam bi hacı yağı kokusu ya :( :( :25::25:

bu söyledklerinz ona benzemiyor değil mii ? :26::26:

Icinde liçi meyvesi ciceginin oldugu bir koku varmii??
Body butteri var, mis gibi kokuyor, birde parfumunu bulsaamm cok super olucakk:16:

bana da birşeyler önerebilir misin canım :26:
Hoşlandığım kokuları yazıyorum ^^
Amor Kenzo,Jil Sander Sun, Body shop vanilyalı vücut spreyi ve gucci envy me o.o
vanilyalı kokuları özellikle seviyorum ama genelde vanilyanın yanına kattıkları kokulardan dolayı sevemiyorum,body shop'unki dışında vanilyalı denediğim kokuları beğenmedim :(

bende dışardan dolduruyorum parfümü dp den mesela ama ben de şöle yanımdan geçenleri mest edicek bi koku arıyorummmm

:) ben soft musk a pudra kokusu denmesini zaen anlamıyorum :) musk yanitürkçe misk demektir ki misk te hayvansal/yada artık kimyasal)yolla elde edilen ağır alt nota kokusudur.pudramsı denilenlerse kristal şekerimsi kokuların çiçekle birleşmesini tarif eder. şimsi sana göre ağır koku nasıldır bilemem çünkü gerçekten kişiden kişiye çok değişiyorlar misal benim arkadaşım herkesin ferahlatıcı bulduğu bildğimiz kolonyayı hacıyagından agır buluor :D Ama bence gayet doğal rahatsız etmeyen ağır olmayan kokular söyledim ben sana:)

:) ben soft musk a pudra kokusu denmesini zaen anlamıyorum :) musk yanitürkçe misk demektir ki misk te hayvansal/yada artık kimyasal)yolla elde edilen ağır alt nota kokusudur.pudramsı denilenlerse kristal şekerimsi kokuların çiçekle birleşmesini tarif eder. şimsi sana göre ağır koku nasıldır bilemem çünkü gerçekten kişiden kişiye çok değişiyorlar misal benim arkadaşım herkesin ferahlatıcı bulduğu bildğimiz kolonyayı hacıyagından agır buluor :D Ama bence gayet doğal rahatsız etmeyen ağır olmayan kokular söyledim ben sana:)

tşk ederim açıklama için ben size hoşlandğm kokuları yazayım bi fikrnz olur zaten bnm ağr koku anlayşma karşı :)
noa lacoste pour femme 212 ( sexy olan değil)davidoff cool water
bu tarz kokuları seviyorum şekerli baharatlı kokular ağır geliyor.

Icinde liçi meyvesi ciceginin oldugu bir koku varmii??
Body butteri var, mis gibi kokuyor, birde parfumunu bulsaamm cok super olucakk:16:

canım meyveyi biliyordum fakat çiçeğinin ne kokusunu ne de parfümünü bilmiyordum :( ama merak ettim araştırdım anladığım birzda tatlı bi koku
mor cosmetics diye bir firmanın sadece liçi çiçeğinden ürettiği bir seri var internete lychee flowers mor cosmetics yazarsan satın alabileceğin siteleri göreceksin :) üzgünüm ancak bu kdar yardımcı olabildim ama çok güzel bir seriye benziyor :)

bu kokuyu ilk sıktığımda aynen ne almışım dedim fakat 1 2 saat sonra okadar tatlı bir koku oluyor ki aynen pudramsı kokuyor gerçekten

bana da birşeyler önerebilir misin canım :26:
Hoşlandığım kokuları yazıyorum ^^
Amor Kenzo,Jil Sander Sun, Body shop vanilyalı vücut spreyi ve gucci envy me o.o
vanilyalı kokuları özellikle seviyorum ama genelde vanilyanın yanına kattıkları kokulardan dolayı sevemiyorum,body shop'unki dışında vanilyalı denediğim kokuları beğenmedim :(

canım vanilyanın yanındaki kokuları sevmediğini söylemişsin sanırım oryantal kokulardan bahsediyorsun genelde alt nota olarak vanilya kullanıyorlar öyle kokularda

benim aklıma gelenler tabi denemiş olabilirsin bilmiyorum
-princess by vera wang
-lolita lempichka (fakat turuncu kutulu mavi şişeli olan vanilya yogunluklu)
-yves rocher vanilla

bunlar vanilya agırlıklı fakat ortak zevkimiz olan amour kenzo var ben buna dayanarak vanilya agırlıklı olmasa bile
-armani black diamonds ve ysl belle d'opium ve dg the one 'a bak derimm (ama onceden soliyim cok alakasızlar sadece belki zevkler tutar diye sölüyorum:) )

chloe-chloe
bruno banani

Bruno Banani'yi ben de çok seviyorum ayrıca erkek olanı da çoook güzel bence. Almanya'yla bağlantınız varsa gerçekten ben de tavsiye ederim.

Back