- 10 Kasım 2020
- 7.890
- 65.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden yatırım uzmanı mısınız?Başlığa istinaden
Bana verebilirsin ciddiyim
KeşkeeNeden yatırım uzmanı mısınız?
Dolar bazında evetBu istatistik dışı bir örnek yalnız.
Adam aldığında o evi dolar 2 tl olsa 350 bin eder.
Şuan 120 bin dolar 960 bin tl.
Bu mu değer kaybetmiş hali???
Evin parasını trink peşin ödemek mantıklı değil. Öyle ise ev almak iki yıl için mantıklı olmayabilir.. ama evin parasının bir kısmı uzun vadeli düşük faizli kredi çelikilirse ev almak mantıklı olabilir.Evin fiyatı hep artıyor deniyor ama dolar veya altın olarak düşündüğünüzde tutarı o kadar uzun vadede evler değer bile kaybediyor. Bizim eski ev sahibi 175bin dolara almış evi zamanında. Gurbetçiymiş dolarını bozdurup almış. Şimdi 120bin bile vermiyorlar eve. Ev oturacaksanız alın, yatırım aracı olarak çok mantıklı gelmiyor bana.
Düşük faizli kredi var mı kiEvin parasını trink peşin ödemek mantıklı değil. Öyle ise ev almak iki yıl için mantıklı olmayabilir.. ama evin parasının bir kısmı uzun vadeli düşük faizli kredi çelikilirse ev almak mantıklı olabilir.
Biz bu yaz çok düşükken aldık evi, o nedenle takip etmiyorum.. siz yazınca baktım da, baya yükselmiş haklısınız.. zor..Düşük faizli kredi var mı ki
Öyle miDolar 1 ay içinde 10₺ ye yaklaşacak diyor bir çok yatırımcı
Maalesef ülkemizde uzun vade düşük faiz hayal. Yoksa tabiki trink para eve verilmez. Çoğu ülkede yıllık 0,70 lerde olan faiz bizde aylık 1,20-1,30 bandında.Evin parasını trink peşin ödemek mantıklı değil. Öyle ise ev almak iki yıl için mantıklı olmayabilir.. ama evin parasının bir kısmı uzun vadeli düşük faizli kredi çelikilirse ev almak mantıklı olabilir.
Maalesef ülkemizde uzun vade düşük faiz hayal. Yoksa tabiki trink para eve verilmez. Çoğu ülkede yıllık 0,70 lerde olan faiz bizde aylık 1,20-1,30 bandında.
Bizdeki enflasyon da çok yüksek olduğu için kredi kullanımı ile ev almak hala mantıklı olabiliyor..Maalesef ülkemizde uzun vade düşük faiz hayal. Yoksa tabiki trink para eve verilmez. Çoğu ülkede yıllık 0,70 lerde olan faiz bizde aylık 1,20-1,30 bandında.
Youtube yatırım uzmanları var araştırın biraz güzel fikir verirlerÖyle mi