- 26 Temmuz 2020
- 135
- -26
- 27
-
- Konu Sahibi bombabombanoktacom
Hiç değil gerçekten pişmanımŞüpheniz olduğu halde tekrar aynı şeyleri yaşamak ne kadar mantıklı?
Ne zaman anlarım Peki olup olmadığınıSürtünerek hamile kalabilirsin
Dediğiniz şekilde gebelik mümkün kan testi yaptırın içiniz rahat olsun lütfenHiç değil gerçekten pişmanım
pkolular öyle sürtünmeyle hamile kalsaydı biz evliler şimdiye kadar çoktan sürüye karışmıştıkErkek arkadaşımla aralıklarla sürtünmeli ilişki yaşıyoruz.Şu zevk suyu denen olay yüzünden kafayı yiyeceğim.Polikistik over hastasıyım.Doğum kontrol haplarını düzensiz kullandım 10 gün kahverengi kanama geldi hala adet olmadım bu sırada defalarca idrarda test yaptım hepsi negatif.cumartesi günü de bi şeyler yaşandı şimdi iyice kafayı yiyip paranoya yapmaya başladım.Adet kanı görsem rahat edeceğim ama olamıyorum.Doktora gitmeye korkuyorum hamilesin der diye.kendimi hamile gibi hissediyorum internette yazan tüm belirtiler var napıcam Allah aşkına deli olucam ya
Adetin geçti miNe zaman anlarım Peki olup olmadığını
Yaptırıcam teşekkürlerDediğiniz şekilde gebelik mümkün kan testi yaptırın içiniz rahat olsun lütfen
ya Allah razı olsun adet olmama sebebi ondan mıdır kan testine gerek var mı? Yoksa idrar testi zaten çıkarır mı sonucupkolular öyle sürtünmeyle hamile kalsaydı biz evliler şimdiye kadar çoktan sürüye karışmıştıkkorkma pkolular öyle kolay hamile kalamıyor stresten olmuştur
Çoktan ama 7-8 kere test yaptık hepsi negatifAdetin geçti mi
stresten adet olamamışındır ondandırYaptırıcam teşekkürler
ya Allah razı olsun adet olmama sebebi ondan mıdır kan testine gerek var mı? Yoksa idrar testi zaten çıkarır mı sonucu
Bilmiyorum valla cinsellik konusunda aşırı cahilim ben yaSürtünerek hamile kaliniyo mu gerçekten
Yok hamile falan kalmazsınBilmiyorum valla cinsellik konusunda aşırı cahilim ben ya
Şu adet düzene girse ben de paranoyadan kurtulsam :/Yok hamile falan kalmazsın
Evet kesinlikle!Bilmiyorum valla cinsellik konusunda aşırı cahilim ben ya
Sağol abla çok motive ettinEvet kesinlikle!
Ee cahilsen bilmiyosan girme bu işlere ablası. Sürtünerek bi ilişki yaşamış olmuyosun sadece sürtünmüş oluyosunSağol abla çok motive ettin
İşte biraz şeytana uymak diyelim buna.Pişmanlık zaten var bi de bilmemek eklenince kötü oluyoEe cahilsen bilmiyosan girme bu işlere ablası. Sürtünerek bi ilişki yaşamış olmuyosun sadece sürtünmüş oluyosun