Paranoyaya bağladım lütfen bana yardım edin

içine boşalmadıkça, yumurtlama zamanın olmadıkça hamile kalman zor. ki deneyenler bile zor hamile kalıyor. stresten gecikiyor geciktikçe stres yapıyosun yaptıkça da gecikiyor bu kısır döngüdesin. sakin ol, adaçayı iç günde 3 kez, tabi sana zararı yoksa, 3. güne reglsin. kasma canım yazılanlara bakma gecikmesin daha çok
Çok tatlısın çok teşekkür ederim

Sevgilin vajina içine, etrafına boşalmadığı sürece hamile olman olanaksız.
Kaldı ki adetin düzensizmiş zaten. Ayrıca için rahat değilse kan testi verirsin..

Erkek arkadaşımla aralıklarla sürtünmeli ilişki yaşıyoruz.Şu zevk suyu denen olay yüzünden kafayı yiyeceğim.Polikistik over hastasıyım.Doğum kontrol haplarını düzensiz kullandım 10 gün kahverengi kanama geldi hala adet olmadım bu sırada defalarca idrarda test yaptım hepsi negatif.cumartesi günü de bi şeyler yaşandı şimdi iyice kafayı yiyip paranoya yapmaya başladım.Adet kanı görsem rahat edeceğim ama olamıyorum.Doktora gitmeye korkuyorum hamilesin der diye.kendimi hamile gibi hissediyorum internette yazan tüm belirtiler var napıcam Allah aşkına deli olucam ya

Erkek arkadaşımla aralıklarla sürtünmeli ilişki yaşıyoruz.Şu zevk suyu denen olay yüzünden kafayı yiyeceğim.Polikistik over hastasıyım.Doğum kontrol haplarını düzensiz kullandım 10 gün kahverengi kanama geldi hala adet olmadım bu sırada defalarca idrarda test yaptım hepsi negatif.cumartesi günü de bi şeyler yaşandı şimdi iyice kafayı yiyip paranoya yapmaya başladım.Adet kanı görsem rahat edeceğim ama olamıyorum.Doktora gitmeye korkuyorum hamilesin der diye.kendimi hamile gibi hissediyorum internette yazan tüm belirtiler var napıcam Allah aşkına deli olucam ya
Ben hiçbir yerde böyle sürtünmeyle hamile kalan birini görmedim ne saçma birşey 🤭 tabi Allahın işidir o verirse neden olmasın ama mantıken saçmalık gibi geliyor bana zevk suyuyla hamile kalmak falan bunlar halk efsanesi gibi geliyor bana yaa.. Varsa da bin kişiden biridir herhalde onu da sanmam da.. Hastalığınız da varmış ne bilim..Evli insanlar hemen ilk denemelerine hamile kalamıyor siz sürtünme ile mi kalacaksınız bence olmaz öyle şey yaaa. Üstelik hem bu işten vazgeçmiyorsunuz hem de stres sizi yiyip bitiriyor.. Ne kadar gereksiz yük bindiriyorsunuz omzunuza..

pkolu da olsan hamile kalabilirsiniz
sürtünme ile ilişki de gebelik zor ama sonra da cinsellikle ilgili cehalet mesajınızı gördüğüm için sürtünmeden kasıt aynı şey mi emin değilim :ıslık:
bu kez kan testi verin bir kere negatifi görün rahatlayın da regl olabilin :) bu gerginlikle gecikirsiniz geciktikçe gerilirsiniz...
anatominizi tanımak için araştırın, cinsellikle ilgili bilgilenin, bilmek rahatlatır.
ilişki yaşamak da gebelik istemek/istememek de sizin kararınız lakin kararınıza yönelik adımlar atmak da sizin sorumluluğunuz :)

Polikistik over hastaliginiz var,düzenli doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz,rahatsızlığıniza dayalı adet düzensizliğiniz var. Adet süreniz geciktiyse defalarca test yapsanız negatif çıktıysa gebelikten çok şüphelenmemek gerekir zaten. İçin rahat etmiyorsa en yakin poliklinikten randevu al kan baktir komple rahat et. Sanmıyorum gebe olduğunu. İnsanlar o kadar evlat sahibi olmaya çalışıyor. Sıkma bence canını. Geçmiş olsun.

Hamilelik olduğunu sanmıyorum adet belirtileriyle hamilelik belirtileri benzer birbirine zaten. Adet gecikmesi sebebi de pko'dur bence. Doktora giderseniz içiniz rahatlar

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut kokulu bir şekilde gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor

Merhaba 11 ekim'de ilişki yaşadım ve ertesi gün kullandım 23ekimdede beklediğim tarihte adet oldum 29ekimde son lekelenme varken yaşadığım ilişkide korunmamiza rağmen prezarvatif patlayınca tekrar kullanmak durumunda kaldım bundan 5gun sonra adet gibi ağrılı bir kanama yaşadım 3gun sürdü idrarim bile kıpkırmızı kandı ve pıhtılaşma da mevcuttu koyu renkle başladı yine kahverengi lekelenme olarak bitti ilişkiden 20gun sonra dra gittim kan testi yapmadı adetin gecikirse gel dedi zorlamamla ultrasonda baktı bişey yok dedi ama guvenemedim resmen zorla kontrol etti bulunduğum yerde başka da doktor yok çok erken ultrasonda gözükür mu ve ben hangi kanamami adet olarak baza almalıyım yada gebelik olasılığı var mıdır şuanda buna hazır değilim çok fazla bilgi kirliliği mevcut bu konu hakkında sizden destek almak istiyorum şuan sisim belki stresle belki normal dongume az kaldığı için bilemiyorum ama akıntım mevcut kokulu bir şekilde gerçi sürekli akıntı yaşıyorum ama içim içimi yiyor
Adet gorduysen gebelik olmaz ki. Herkes boyle diyor.

X