Önceki konularda bilen bilir.eşimle 2 defa kıskançlık,aldatma vs.adı herneyse o yüzden büyük derece tartışmalar yaşadık.o bi kaç kız ark.ve kuzeniyle gece vaktı mesajlaşmış gündüzleri bi kaç defa konuşmuş.savunma olarak gece mesajlaşmadığını hal hatır dışında hiçbirşey olmadığını soyledi.ben sadece gönlünü hoş tutmak için konuştuğunu düşünüyorum.birde benden gizli facebook hesabı olduğundan şüpheleniyorum.kendi maili üstüne farklı bi isimde var ama sanki kullanılmıyor,bununda açıklamasını benim hesabım yok.üni yıllarında belki arkadaşıma mail adresi vermiş olabilirim hani anlık istemişse falan dedi.hiç telefonunda açık yakalamadım ama bi kaç defa facebook giriş sayfası,facebook mesajlar başlıklı geçmiş sayfası buldum haliyle hesap açık olmadığından birşey geçmedi elime. Bu olaylardan sonra çok fazla güven kaybettim.eline her telefon aldığında,dışardan gelip direk duşa girdiğinde,ben onu arzulayıp onun beni reddetmesinde,bana göre az bi sex hayatımızın olmasında herşeyden bi olay çıkartmaya başladım.uykularımı kaybettim.artık tek düşündüğüm söyle olursa şöyle yaparım.şöyle intikam alırım.o kadar abartır oldumki annemlere gitsem tek başıma ansızın bi anda eve gelmek onun yanlızken ne yaptını görmek gelio,yada arkadaşlarla bi yere gitsek aklımdan hep sanki eşim bi kızla gizli saklı o mekana gelirse ne yaparım gibi olağandışı düşünceler geçiyo.bunları kendimden uzak tutmaya çalışıyorum,saçma düşünceler diorum farzetki en kötüsü geldi başına metresi var genede sen kazandın bak kocan her akşam yanında yatıyo die avutmaya çalışıyorum.ama yok.kendimi çok zor yeniyorum telefonunu karıştırmamak için.ama dün akşam malesef yenik düştüm.mesajlarda bilinmeyen bi numaradan pazar 22.30 da ikimizin olduğu bi foto atılmış.ne cvp verilmiş nede başka bişey.işin grip yanı dünde eşim whatsaaptan msj attı hani ikimizin fotosu varya onu profil yapsana die.(ben telefonu karıştırmadan önceydi). Sabaha kadar uyuyamadım neler düşünmedimki elbiselerini çöp torbasına koyup yakmayı,arabasının camlarını kırmayı neler neler. Sonra salak dedim kendime öyle bi halt olsa bu adam bir haftadır bu msj hiç görmedimi.belki sana olta atıyo.dedm sabahta saat5 cıvarı aldım telefonunu tekrardan facebooktan mail adresine şifre isteme gönderdim güvenlik için doğum günü istedi ama doğrulamadı demekki gerçekten onun facesi değil.onu öğrenmiş oldum.ama şimdide taktım bu hangi adresten faceye giriyo o zmn ??? Oof kafayı yicem ya düşünmek istemiyorum artık,kendi kendime konuşmak istemiyorum,olmayan bi problemi nasıl çözerim.problem arıyorum sanki kendime