- 5 Eylül 2016
- 117
- 92
- 48
- Konu Sahibi Amphitritess
Merhaba hemen konuya girmek istiyorum eşimle ortaklaşa facebook kullanıyorduk eşimde arkadaşlarını ve benim arkadaşlarımı bahane ederek ayırdı buraya kadar sıkıntı yok ara ara giriyorum yine Facebook’a bi bayan eşimin de bulunduğu gruptan durumunun olmadığını çok zorlandığını falan yazmış neyse bizimkisi kayıtsız kalır mı elbet dünyayı o kurtaracak eşimle uzun bir süre yazışmışlar işte eşinin çalıştığını ama borçlanıp borçlarını ödeyemediklerini çocukların aç olmasından falan bahsetmiş bizimkine ev adresini vermiş ki zaten benim sinirime giden para falan değil numarayı vermiş bizimki de bacım bacım diyor ama işte markete erzak bıraktığını gelip alması için söylüyor o da eşini göndermiş şimdi benim burda ki sorunum yardım konusu değil sadece erkeğin ve bayanın bu kadar rahat davranması ki adam 2400 maaş alıyor ve telefonu da faturalı ve faturasıda 100 lira adam 81 kadında 93 doğumlu bayağı araştırma yaptım yani bende bunu eşime sakince böyle olmayacağını sonuçta herşey böyle abi ayağıyla başlamıyor mu birde adama da şaşırdım karın birisiyle yazışacak git markete bişeyler bıraktı diyecek ve adamım diyende alacak sizde ben mi paranoyak davranıyorum