• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paranoyak mıyım sizce?

Amphitritess

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2016
117
92
48
Merhaba hemen konuya girmek istiyorum eşimle ortaklaşa facebook kullanıyorduk eşimde arkadaşlarını ve benim arkadaşlarımı bahane ederek ayırdı buraya kadar sıkıntı yok ara ara giriyorum yine Facebook’a bi bayan eşimin de bulunduğu gruptan durumunun olmadığını çok zorlandığını falan yazmış neyse bizimkisi kayıtsız kalır mı elbet dünyayı o kurtaracak eşimle uzun bir süre yazışmışlar işte eşinin çalıştığını ama borçlanıp borçlarını ödeyemediklerini çocukların aç olmasından falan bahsetmiş bizimkine ev adresini vermiş ki zaten benim sinirime giden para falan değil numarayı vermiş bizimki de bacım bacım diyor ama işte markete erzak bıraktığını gelip alması için söylüyor o da eşini göndermiş şimdi benim burda ki sorunum yardım konusu değil sadece erkeğin ve bayanın bu kadar rahat davranması ki adam 2400 maaş alıyor ve telefonu da faturalı ve faturasıda 100 lira adam 81 kadında 93 doğumlu bayağı araştırma yaptım yani bende bunu eşime sakince böyle olmayacağını sonuçta herşey böyle abi ayağıyla başlamıyor mu birde adama da şaşırdım karın birisiyle yazışacak git markete bişeyler bıraktı diyecek ve adamım diyende alacak sizde ben mi paranoyak davranıyorum

Eşiniz ne güzel bir şey yapmış iste. Yani her erkek ve kadın birbirine o gözle mi bakmalı eninde sonunda. İnsanlık nerde kaldi o zaman. Böyle yapa Yapa kimseyi kontrol altında tutamazsiniz. Hatta yapmayacağı varsa yapar
.

:sopa:
O bayan sadece arkadaş mı,akraba mı? Nedir yakınlık derecesi?

Ve o bayanın eşine hayret ettim doğrusu...

Takipte kalın, burnuma kötü kokular geliyor...
Yok tanıdık falan değil sadece Facebook’ta kurulan şehir gruplarına yazmış eşimde numaranı herkese verme falan demiş

Eşiniz ne güzel bir şey yapmış iste. Yani her erkek ve kadın birbirine o gözle mi bakmalı eninde sonunda. İnsanlık nerde kaldi o zaman. Böyle yapa Yapa kimseyi kontrol altında tutamazsiniz. Hatta yapmayacağı varsa yapar
.
Kadın herkese yazmış ve gayet rahat anlatabiliyor bizde zamanında aç kaldık açıkta kaldık ama kimseden bişey beklemedik konu ayrıca yardım değil yanlış anladınız sanırım

="Amphitritess, post: 55515949, member: 784490"]Kadın herkese yazmış ve gayet rahat anlatabiliyor bizde zamanında aç kaldık açıkta kaldık ama kimseden bişey beklemedik konu ayrıca yardım değil yanlış anladınız sanırım
Konu ne? Adam karısı bir erkekle yazistigi halde gitmiş yardımi almış bu nasıl adam? İkincisi bir erkek ve kadın nasıl bu kadar uzun süre konuşur. Konuları anladim merak etmeyin

Yalnız maaşla faturasini nasıl öğrendiniz tanımadığınız bir kişinin :/

Benim de hoşuma gitmedi. Bizim de çevremizde var fakirler. Kimseden birşey isteyemiyorlar.

Sağ elin verdiğini sol el görmemeli de denir mesela. Yardımların da gizlisi makbuldur. Kendi ailesini zora sokmadikca. Konu yardım değil dediğinize göre sizi zora da sokmamis
Eeeeee?

e sırmıydı ki?
eşiniz söylemese nereden bilecektiniz..
kaldı ki önemli olan niyet. belki dolandırıcılar ailecek. eşinin niyeti önemli sonuçta.
Ni
e sırmıydı ki?
eşiniz söylemese nereden bilecektiniz..
kaldı ki önemli olan niyet. belki dolandırıcılar ailecek. eşinin niyeti önemli sonuçta.
İşte niyet çok güzel ama ne kötü durumda insanlar var ve çalışıyor ve eşim bu mevzuları bana bahsetmez ben kendim gördüm

Ben de hoşlanmadım durumdan. Eşim yardım edecek olsa bi şekilde ise beni dahil ederdi mesela. Kocası da ilginç, karısı facebookta milletten yardım istiyor adam dahil olmuyor hiçbir şekilde. Çok art niyetli insan var hadi kadına bi edepsiz çıkıp "karşılığında ne vereceksin" dese?
Tamam yardım harika bisey ama yöntem bu olmamalı. Iyi niyetin kullanılmasına da ayrıca inanılmaz üzülüyorum, 2400 maaşı bırak ayda 100 lira görmeyen insanlar var, 100 tl fatura ödeniyor sonra da yardim isteniyor.çok ilginç

Sağ elin verdiğini sol el görmemeli de denir mesela. Yardımların da gizlisi makbuldur. Kendi ailesini zora sokmadikca. Konu yardım değil dediğinize göre sizi zora da sokmamis
Eeeeee?
Benim naçizane bildiğim eşlerin de rızası alınmalı ki bana deseydi grupta şöyle biri var işte ulaşta yardım edelim deseydi yok diyecek biri değildim galiba ben anlatamadım

Ben de hoşlanmadım durumdan. Eşim yardım edecek olsa bi şekilde ise beni dahil ederdi mesela. Kocası da ilginç, karısı facebookta milletten yardım istiyor adam dahil olmuyor hiçbir şekilde. Çok art niyetli insan var hadi kadına bi edepsiz çıkıp "karşılığında ne vereceksin" dese?
Tamam yardım harika bisey ama yöntem bu olmamalı. Iyi niyetin kullanılmasına da ayrıca inanılmaz üzülüyorum, 2400 maaşı bırak ayda 100 lira görmeyen insanlar var, 100 tl fatura ödeniyor sonra da yardim isteniyor.çok ilginç
Evet bende bu şekilde düşünüyorum da yanlış mı düşünüyorum acaba ben mi kötü niyetliyim diye kendime de soruyorum inanın

Bu kadar takıntılı olmayın yahu.
Buna benzer bi seyi ben de yaptım. Detaylı anlatamıcam yapılan iyilikler söylenmez ama benden yaşca çok büyük bir aileydi ve hiç tanımıyordum. Bunu anlattığımda ne sevgilim ne ailem benden bir kere bile şuphelenmedi. Hatta sevgilim alnımdan öptü ne kadar merhametlisin sen dedi...

Tabi ben telefon numaramı vs vermemiştim ama kadın olduğum için malesef bu ülkede kendimi biraz daha güvende hissetme ihtiyacım olduğundan dolayı... yoksa daha güvenli bi dünyada yaşasak ya da erkek olsam numaramı da verirdim. Ne olacak.

Back