ikiniz içinde sordum.doğru ama insanlar yok ben eşime çok güvenirim,tanırım yapmaz vs. dediği halde aldatıldığını öğreniyor yada kaç yıl sonra böyle bir durum oluşuyor. sorunda zaten ben eşimin yalan söylediğini anlayamıyorum mesela benden habersiz face açmıştı sadece açılmış ben bunu öğrendim açıkladı falan filan ama ben o an yalan söyleyip söylemediğini anlayamadım
Başkalarını bilemem, ne kendim için ne de eşim için asla yapmaz demem, hayat bu. Emin olduğum bir şey o beni affetmez, ben de onu affetmem öyle bir şey olsa. Benden habersiz face açmıştı geçenlerde normalde yıllardır kullanmıyoruz, görünce hayırdır ne iş? dedim, ne için açtığını söyledi ne bir panik, ne bir gerginlik, en ufak bir titreme olmadı sesinde, yüzünde. Bana göre yalan söylemiyordu. Yalan söyleyeceği zaman kendi farkında olmasa bile parmaklarını kütletir :) Nereden biliyorum, durumu çok kötü gözüken birine çok iyi gözküyorsun dediği zaman hep dikkat ederim. İnsanlara bakmayın o yüzden kendi eşinize, ilişkinize bakın. Onun size, sizin ona güvenmeniz önemli, milletin abuk hikayeleri değil.