Bebek Beslenmesi Paramini Bebek Alışveriş Sitesi Hakkında

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sevdankara

<Canımsın Oğlumm>
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2010
826
4
46
Ankara
Selam kızlar,

paramini bebek alışveriş sitesinden daha önce hiç alışveriş yaptınız mı?
güvenli bi sitemidir?

şuanda primada kampanyaları var.
ben almayı düşünüyorum, teslimatta ödeme diyorlar fakat ödeme bilgilerinde kredi kart numarasını istiyorlar,buda beni şüpheye düşürdü açıkcası.:18:
daha önce bu tarz sitelerden alışveriş yapan arkadaşlar,
kart numarası verdiniz mi?herhangi bi sakıncası var mı?

yardımlarınızı bekliyorum kızlar...:80:

ben geçen hafta kraftın oto kolduğundan aldım her hangi bir sorun yaşamadım koltuğumuzda dün geldi. ben kartla ödeme yaptım. teslimde ödeme de nasıldır bilemiyorum.

Son düzenleme:
bu site e-.......... firmasına aittir. gayet güvenilirdir. Kredi kartı ile ödeme yaptım ve sorun yaşamadım. e-bebek'e ait telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

selam

paraminiden ben mama sandalyesi almıştım oğluma . belirttikleri tarihte geldi. sıkıntı olmadı kredi kartıyla almıitım ama sanal no vermiştim o yüzden sıkıntı olmuyor. normal kart no'yu vermeye bende korkuyorum açıkcası.

haa bu arada ben sonradan öğrendim. anneysen.com sitesine üye olunca bi şifre veriyolar. o şifreyle paraminiden alışveriş yaparsanız kargo ücreti ödemiyosunuz. bilginiz olsun :))

bu site e-.......... firmasına aittir. gayet güvenilirdir. Kredi kartı ile ödeme yaptım ve sorun yaşamadım. e-bebek'e ait telefon numarasından bilgi alabilirsiniz.

selam

paraminiden ben mama sandalyesi almıştım oğluma . belirttikleri tarihte geldi. sıkıntı olmadı kredi kartıyla almıitım ama sanal no vermiştim o yüzden sıkıntı olmuyor. normal kart no'yu vermeye bende korkuyorum açıkcası.

haa bu arada ben sonradan öğrendim. anneysen.com sitesine üye olunca bi şifre veriyolar. o şifreyle paraminiden alışveriş yaparsanız kargo ücreti ödemiyosunuz. bilginiz olsun :))

cevaplarınız için çok teşekkür ederim kızlar.
:71:
güvenli bi site demekki.

kimkii,sanal no nasıl oluyor?

Back