- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
Part time çalışabilirsin iş sitelerinde haftasonu avmlerde çalışacak kişi arıyorlar genelde
Marketlerde reyon hosteliği de yapabilirsin
Tez falan yazıyorlardı bazı arkadaşlarım araştırabilirsin onları
ben kız yurdunda kadın pedi satıyordum.. yada çorap..
kaş alan arkadaşlar vardı..
bir arkadaşım iç çamaşırı satıyordu yada katologdan makyaj malzemesi falan satıyorlardı..
kitapları fotokopi çektirirdim en ucuz olan yerden..
param yoksa merkeze inmezdim mesela..
marketlerde reyon görevlileri oluyor. avmlerde makyaj malzemesi satan yerler oluyor hosteslik gibi.. yada matematiğin falan iyiyse özel ders verebilirsin..
yada bir çay içip kalkacaksın
Aldigin burs yeterli degil ki 800lira harcligin olmasi lazim bursla birlikte toplam ailen sana 400daha gondermeli bu parayla gecimmi olur.Biz kardesime toplam her ah 800 gonderiyoruz ev de kaliyor 3kisiler kiralari750 dogalgazli ev .Senin yurt paran nekadar?Evet ilk kez ailemden ayrıldım. Ama ailem sürekli azarlıyo beni her tel görüşmesinde bundan bahsediyolar çok bunaldım artık onlardan isteyemem çünkü çok karışıyolar.
Giderini kısmayı değil, gelirini arttırmayı düşünmelisin. Daha ne kadar kısabilirsin ki! 400 lira aylık harçlığının zaten 120'si yol parasına gidiyormuş. Özel ders vermeye çalış; özel ders sitelerine ilan ver, ilkokul ortaokul öğrencilerine İngilizce, matematik vs... ders veremez misin?
Ben de Ankara'da okudum.Ayda 400 tl neye yetişir ayrıca az gez diyenlere katılmıyorum.Ben kafeden kafeye gezen bi kız değildim ama Ankarada bir yerde oturun sadece çay için ve o yere gidip gelme yol parası verin 10 tl o gün en az gider yahu.Öyle bir yer biliyorum... Yapabileceğin en mantıklı şey haftada bir gün dışarı çıkmak kararı olsun...
Yakında işe gireceğim inşallah ,senin gibi ihtiyacı olan kız çocuklarını erkek çocuklarını bulup yardımcı olmak istiyorum.İnşallah nasip olur ..Gezmek de sizin hakkınız çalışmak da sorumluluğunuz ...öğrencilik zamanınızda gezmezseniz ne zaman gezeceksiniz..yeter ki dersinizle dengeyi kurmayı bilin..
Aldigin burs yeterli degil ki 800lira harcligin olmasi lazim bursla birlikte toplam ailen sana 400daha gondermeli bu parayla gecimmi olur.Biz kardesime toplam her ah 800 gonderiyoruz ev de kaliyor 3kisiler kiralari750 dogalgazli ev .Senin yurt paran nekadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?