- 6 Temmuz 2014
- 399
- 74
- 48
- Konu Sahibi aysunkndmr
-
BAna göre para idareside ögrencilige aitir. Gelir giderlerini yaz. Zamanla gereksiz harcamalari azaltmaya calis. Para idaresi bana göre zamanla ögrenilecek birsey.
Evet ilk kez ailemden ayrıldım. Ama ailem sürekli azarlıyo beni her tel görüşmesinde bundan bahsediyolar çok bunaldım artık onlardan isteyemem çünkü çok karışıyolar.
gereksiz harcamalarin hangi yönde? Cokmu kiyafet, kosmetik falan aliyorsun? Butcen ne kadar bunuda bilmiyorum gerci.
ne kadar geliyor burstan bilemiyorum ama gerçektende azsa para nasıl geçinirsin ki? ne kadar rakam?
burs nekadar ?
haftalara böl ona göre harca
Nerede yaşıyorsun?
Bazı yerlerde harcamalar daha fazla oluyor mecburen.
Ankara
bıldıgım kadarıyla burs 400 tl.. bu da ıyı bır para sonucta fatura masrafın da yok , telefon faturası harıc onuda aılen oduyordur dıye dusunuyorum.Üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim kyk yurdunu kaçırdım ve özel bir yurtta kalıyorum. Yurt paramı ailem ödüyor ve bana devletin bursuyla yetinmek kalıyor. Ama hiç yetiremedim bu zamana kadar. Param ay sonu gelmeden bitiyor ailemden istemek zorunda kalıyorum. Çok plansız harcıyorum. Ne yapabilirim yetirmek için tavsiyeleriniz var mı?
Üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim kyk yurdunu kaçırdım ve özel bir yurtta kalıyorum. Yurt paramı ailem ödüyor ve bana devletin bursuyla yetinmek kalıyor. Ama hiç yetiremedim bu zamana kadar. Param ay sonu gelmeden bitiyor ailemden istemek zorunda kalıyorum. Çok plansız harcıyorum. Ne yapabilirim yetirmek için tavsiyeleriniz var mı?
ben de orada okudum pahalı kenttirAnkara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?