- 26 Temmuz 2015
- 903
- 238
- 53
- 26
- Konu Sahibi Cokmutsuzumcok
-
İyi araştır ameliyat olduktan sonra da eski burnunu arayıp intihar etmek isteyebilirsin. Bunun örneklerini çokça gördük.Merhaba hanımlar iyi akşamlar ben ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum aynaya baktıkça strese giriyorum intihar etmek istiyorum ama maddi durumum kötü...acaba devlet hastanelerinde burun estetiği fiyatı nedir?bende nefes problemi yok şekli kötü.
Öğrenci olduğum için çalışamıyorum acaba üniversite hasthaneleri de mi kötü yapıyor? Gazi,hacettepe falanİyi araştır ameliyat olduktan sonra da eski burnunu arayıp intihar etmek isteyebilirsin. Bunun örneklerini çokça gördük.
Ucuz olsun diye bilinmedik yerlerde olmayın bu ameliyatı gerekirse para biriktir.
Öğrenci olduğum için çalışamıyorum acaba üniversite hasthaneleri de mi kötü yapıyor? Gazi,hacettepe falanİyi araştır ameliyat olduktan sonra da eski burnunu arayıp intihar etmek isteyebilirsin. Bunun örneklerini çokça gördük.
Ucuz olsun diye bilinmedik yerlerde olmayın bu ameliyatı gerekirse para biriktir.
Gazı 2 bin Hacettepe 5 binden başlıyor ucretÖğrenci olduğum için çalışamıyorum acaba üniversite hasthaneleri de mi kötü yapıyor? Gazi,hacettepe falan
hacettepede 4500-5000 arası burun ameliyatı fiyatları canım..gaziyi hiç bilemiyorum.Öğrenci olduğum için çalışamıyorum acaba üniversite hasthaneleri de mi kötü yapıyor? Gazi,hacettepe falan
Çok teşekkürler:) siz araştırdınız mı peki gaziyi?Gazı 2 bin Hacettepe 5 binden başlıyor ucret
Hacettepede hangi doktor iyi acaba?hacettepede 4500-5000 arası burun ameliyatı fiyatları canım..gaziyi hiç bilemiyorum.
Haldun kamburoglu'nu biliyordum aralarından iyi olduğunu ama o ayrıldı, suan kendi muayenesini açtı.Hacettepede hangi doktor iyi acaba?
hadi yaaa gittimi o cok uzuldumHaldun kamburoglu'nu biliyordum aralarından iyi olduğunu ama o ayrıldı, suan kendi muayenesini açtı.
Başka iyi olarak Tevfik sözen biliyorum birtek.
canım dediğim gibi biriktir güzelce acele etmeden ol.. en azından 1 kez olsun sonra revizyon için biriktirmehadi yaaa gittimi o cok uzuldumpeki canım çok teşekkürler
Bende öyle düsünmey başladımAcele etmek yerine iş bulup para biriktirin daha iyi. Ameliyatı er geç olacaksınız bari yüzünüze giden bir burun yapacak doktoru bulun.
Peki:) başka bir şehirde olmayı düşünüyorum konyada mesela ankarada fiyatlar uçmuş ya..canım dediğim gibi biriktir güzelce acele etmeden ol.. en azından 1 kez olsun sonra revizyon için biriktirme
canım bence fiyatına bakma. emin ol sonra benım gibi pişman olabilirsinPeki:) başka bir şehirde olmayı düşünüyorum konyada mesela ankarada fiyatlar uçmuş ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?