• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Param yok ama..

Cokmutsuzumcok

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
903
238
53
26
Merhaba hanımlar iyi akşamlar ben ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum aynaya baktıkça strese giriyorum intihar etmek istiyorum ama maddi durumum kötü...acaba devlet hastanelerinde burun estetiği fiyatı nedir?bende nefes problemi yok şekli kötü.

Merhaba hanımlar iyi akşamlar ben ankarada yaşıyorum ve burun estetiği olmak istiyorum aynaya baktıkça strese giriyorum intihar etmek istiyorum ama maddi durumum kötü...acaba devlet hastanelerinde burun estetiği fiyatı nedir?bende nefes problemi yok şekli kötü.
İyi araştır ameliyat olduktan sonra da eski burnunu arayıp intihar etmek isteyebilirsin. Bunun örneklerini çokça gördük.
Ucuz olsun diye bilinmedik yerlerde olmayın bu ameliyatı gerekirse para biriktir.

İyi araştır ameliyat olduktan sonra da eski burnunu arayıp intihar etmek isteyebilirsin. Bunun örneklerini çokça gördük.
Ucuz olsun diye bilinmedik yerlerde olmayın bu ameliyatı gerekirse para biriktir.
Öğrenci olduğum için çalışamıyorum acaba üniversite hasthaneleri de mi kötü yapıyor? Gazi,hacettepe falan

Öğrenci olduğum için çalışamıyorum acaba üniversite hasthaneleri de mi kötü yapıyor? Gazi,hacettepe falan

Hacettepe'de 4500-5000 olduğuna emin misiniz? Bundan 2 sene falan evvel gittiğimde bin lira civarı istemişlerdi. Ameliyata profesör girerse dediğiniz gibi olabilir ama normal doktor girerse öyle olacağını zannetmiyorum. O fiyata özelde bile ameliyat olunur.

Son düzenleme:
Siz pişman mı oldunuz?;(nerde ve kime oldunuz acaba?pişman olmak da kötü tabi sonuçta ameliyat da zor...

ben hacettepe'de ameliyat oldum çok da memnunum ama 6 bin civarında fiyatları sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back