Paralel örgütün adayı Sarıgül ve yolsuzluk

sarıgül yolsuzluk yapmış mı yapmamış mı bilmem
ama ben zaten ona oy vermiycem
kendisini çok samimiyetsiz buluyorum
geçen cnntürkte izleyince de iyice soğudum kendisinden

Önceden paralel evren, paralel telefon muhabbetleri vardı şimdi moda paralel örgüt, paralel devlet...

ahaha............ seni devam ettirmek için alıntı yaptım parkon...

dur bi daha güleyim...kredi ile gemi ????? iyiymiş valla...başbakanlık faiz indirmi almışlardır kesin...

geçenlerde malum sözlükte bi entry vardı çok uygun olacak şimdi;

"- baba noldu sizinkiler çalıyor, ses kayıtları falan ?
- ne çalması? chp'nin uydurması. abdulhamit'e de böyle yaptılar.
- ne alakası var baba? ses kaydı var, operasyon var, kaldı ki bu operasyonu yaptıran akp'nin yıllardır hocalığını yapan adam. urla villaları, halk bankası ...
- çekemiyorlar. adam israil'e kafa tutuyor diye önünü kesiyorlar.
- ne kafa tutması baba? adam mavi marmara'da geri adım attı. hatta davos'ta one minute olayı için benim tepkim moderatöreydi dedi?
- sadece israil değil, amerika'da istemiyor. işlerine gelmiyor müslüman ülkesinin başarıları.
- niye işine gelmesin ki? kürecik, incirlik kimin için çalışıyor? askerin kafasına çuval geçirmek ne demektir? ırak'a girdiklerinde abd askerleri için dua ediyorum diyen ilyas salman mıydı?
- turgut özal'la, adnan menderes'e de aynısını yaptılar, hep bu chp zihniyeti.
- baba size karşı olan sadece chp değil ki? bak ben de chp'li ya da kemalist değilim?
- bak kabataş'ta sırf türbanlı diye bi kadınla bebeğini dövmüşler?
- baba öyle bir şey yok. bak görüntüler yayınlandı. hep beraber izledik. ali ismail korkmaz, ethem sarısülük ve daha niceleri öldürüldü. görüntüler de var. başbakan hiç adlarını zikretti mi? dövülmeyen bir kadın için ülkeyi karıştırdı ama?
- allah diyen adam soygun yapmaz.
- baba sen de allah diyorsun ama ben hala şantiyelerde sabah akşam tatilsiz çalışıyorum. benim gemim de yok fabrikalarım da... kendime ait bir arabam bile yok. sen bu devlet için 20 yıl çalıştın borç harç bir daire aldın. kira derdinden 20 yıl sonunda kurtuldun. sence adil mi bu?
- kim geldiyse iktidara çaldı çırptı. bunlar çalıyorsa bile en azından din - iman biliyorlar.
- yapma baba dindar adam hırsızlık yapar mı? hangi peygamber, hangi sahabe haramla bolluk, bereket içinde yaşamış?
- siz boşuna yırtınıyorsunuz. sandıkta göreceğiz.
- ...

işin tuhaf tarafı sorduğum soruların hiç birinin cevabı yok."

27.02.2014 13:07 ~ 13:10
betos

.........çok tanıdık geldi bana

1- Sarıgül bu yolsuzlukları yaptı ise niye bir tane mahkemede yargılanmadı? Demek ki bu ülkede gerçekten adalet yok, o halde kimi, neyi savunuyorsunuz? 2- Burak Erdoğan 6.gemisini al baraka Türk'ten 10 yıllığına çektiği krediyle aldı ve geriye bir kuruş ödemedi. Bununla ilgili Ses kayıtları İnternet'e düştü. 3-istanbulda yaşamıyorum, istanbula yapılan/ yapılmayan hizmetleri en iyi istanbullular bilir. Zaten mevcut başkan iyi hizmet veriyorsa insanlar yine onu seçer. Kimseyi de karalamak gerekmez.

çok haklısın..aşağıdakiler seninle ilgili değil...

Başbakan haricinde herhangi birinde yolsuzluk var diyince bu karalama oluyor öyle mi ..ama onda olunca bu kayıtsız şartsız gerçek...he he he..

sizin görüşünüzde olmayan biriyle böyle dalga geçme hakkını nerden buluyorsunuz o da ayrı konu...ama sizin tutumunuz hep böyle ister burda olsun ister twitter denen o gereksiz sitede ister başka yerde!!

Son düzenleme:

1-sarıgül nahkemede yargılanmadı da başbakan yargılandı mı ? madem neden Başbakan sözkonusu olunca kayıtsız şartsız herşeyi yapmış oluyor da başkasına gelince hemen yargılanma aranıyor .Sarıgül hakkındaki kendi partisinin raporları ifşa edildi ,medyaya verildi ,siz asıl hala neyi savunuyorsunuz .Adamlar kendi partisinden adamı yolsuzluk yüzünden attılar hala ne yaptı ki diyorsunuz ...
2-Ben hiçbir ispat olmadığı halde körü körüne Başbakanı suçlamıyorum ,ben somut belgeleri olan bir konuda konuşuyorum ,aramızda çok büyük fark var .
3-hALA SES kaydı diyorsunuz ,ben size Sarıgülle ilgili ses kaydından bahsettimmi ? hayır .ses kaydı beni bağlamz çünkü ..ses kaydı dediğiniz 5 saniyede tek tuşla hazırlanan bir durumdur .yargı kararı var mı yok ? ee hani sarıgülde yargı kararı arıyordunuz bilal erdoğana gelince ne oldu ? yok ona gerek yok niye çünkü o başbakanın oğluya her haluakarda suçludur dimi ,pes ki ne pes..
3-istanbulda yapılan hizmetler tabiki ortada ,sarıgülün de taş üstüne taş koymayacağı da ortada ,seçmen gerekeni yapacak zaten merak etmeyin.

17 Aralık'ta başbakanın oğlu gözaltına alınacaktı ama soruşturmayı başlatan savcılar görevden alındığı için gözaltına alınmadı. Madem suçsuzdu niye ifade vermeye gitmedi? Aramızda çokkkkkkk büyük fark var. Haklısınız. Istanbulda Kadir Topbaş'ın ve Sarıgül'ün belediye anlayışları ortada. Kim iyiyse insanlar ona oy versinler. Ayrıca haber olmayan, candaş medyadaki bir köşe yazarının yazısını paylaşıp haber gibi göstermek de çok komik :)))))))))))

Aynen Ayrıca Sarıgül'ün dokunulmazlığı yok ki yolsuzluk olsa çoktan yargılanırdı, yargılanmaması hiç bir bahane yok yani

Son düzenleme:

çakmış ,cukmuş ..alınacaktı da yapılacaktı.
caklarla cuklarla işim yok benim
ben somut gerçeklere bakarım .
Sarıgül konusunda çaktı cuktu yok ,raporlar hazırlandı ,ihraç edildi ,bitti ,nokta ,bu kadar basit..
herkes istediğini yazmakta özgür buraya ,Başbakana kin duyan haberleri yazmak nasıl normalse destekleyen haberleri yazmak da o kadar normal
Kendiniz gibi olmayanlara tahammül etmeyi öğreneceksiniz ,öğrenmek zorundasınız
Hakeza demokrasiden bahsedip de sadece kendi kafanızdan olan haberleri yazıları yazmak zorunda olduğumuzu düşşünmeniz de ayrı tezatlık

Evet, tahammül etmek derken? Bilmediğiniz bir şeyi başkalarına da öğretemezsiniz. Başbakana kin duymuyorum, isteyen istediğini paylaşabilir. Yalnız tarafını çoktan belli etmiş bir yazarın köşe yazısı haber değildir. Bir olay yoktur, yorumlanan bir olgu vardır. Sarıgül yakın bir zamanda yolsuzluk yapsa, haber olsa haklısınız.ama köşe yazısının amacı zaten belli.

Sarıgül daha ne zaman haber yapılacak güldürmeyin beni ya.
adamı partiden ihraç ettiler tekrar partiden aldılar ,buna daha ne denir
tabiki haberi yapılacak ,eski zamanlarda durum nasılmış millete tabiki hatırlatılacak
Başbakanla ilgili bin senelik meseleler dökülüyor da Sarıgüle gelince dökülmeyecek mi sandınız
Herkes bir taraf burda hanımefendi .Başbakanı sevenler ,sevmeyenler ,kin duyanlar vs.
Herkesin bir tarafı var o yüzden tarafsız yazı bir şey yok ..
Herkes gidip oyunu bir partiye atıyorsa bu zaten bir taraf olmaktır ..
Her yazının da bir amacı vardır ,kimis kötülemek için yazar ,kimisi desteklemek için.
Kötülemek için yazanlar nasıl özgürse desteklemek için yazanlar da özgür..

Pardo başkalarını yolsuzlukla itham etmeden önce bir desteklediğinize bakın demek istiyorum. Baykal yolsuzluğu yüzünden attıysa, Erdoğan'da kaç bakanını yolduzluğu olduğu için atti yani kabinem pürü pak ak derken bir anda çatırdamalar başladı ve hala Egemen Bağış beyefendi hala seçimlerde Başbakanın yanında yer alıyor ki bu şahısın Berkinin cenazesine gidenlere ne yazdığı açıktı adamın cenazeye bişle saygısı yok. İşte bunu söylüyorum günlerdir. Sarıgül hakkında tüm yazılanlar, söylenenler doğru ama Başbakanın ses kayıtları - ki hala montaj olduğu hiçbir resmi kuruma ispet ettirilemedi meydanlarda bahanelere saklamaktan başka- kesinlikle yalan, iftira ohh ne güzel. Tabii o kadar sütten çıkma ak kaşık ki hatta insan değil gökyüzünden indirilmiş melek ya hiç yanlış birşey yapmaz. Keşke buradfa bunları yazarken biraz da yandaşı olduğunuz kişiler hakkında çıkanlara acaba doğru olabilir mi diye yaklaşabilseniz. Valla bu kadar birebir ses taklidinin yapılabildiğini de ben bilmiyordum. Şartsız koluşsun gözü kapalı karalayanları esefle kınıyorsan ortada olan kayıtlara bir daha bak ortada hiçbirşey yokken laf söylemiyoruz da peki herşeye rağmen savunanlar ne olacak

herşey seçimden sonraya bırakıldı ,seçim sonrası göreceksiniz neler olacak .
işte aynı durum sizde de var ,size göre de herkes pürü pak Başbakan tü kaka ..
Ben haklı olduğu konularda sonuna kadar destekliyorum başbakanı ,haksız olduğunu düşündüğüm konular da var ,yeri geldiğinde onlarda da konuşurum hiç farketmez.
Ben haksız yere üzerine gidilen konularda tepkimi dile getiriyorum bu da en doğal hakkım ..
Ben hiçbir insana melek gözüyle bakmam ,bakanın da gözümde bir değeri yok .
Ama yiğidi öldür hakkını yeme demişler ,her zaman haklı olduğu noktada dualarım Başbakanla
Siz ses taklidinin birebir yapıldığını bilmeyebilirsiniz ,bilimsel olarak 5 saniye sürdüğünü herkes biliyor .
Beni herşeye rağmen savunanlar ilgilendirmiyor ,beni ilgilendiren benim ve benim vicdanım rahat

Beni tanımadan insanlara karşı ne hissettiğimi bilemezsiniz. Başbakana neden kim duyayım, suçluysa adaletin yerini bulmasını isterim sadece. Ha bir eleştirmek vardır, bir de karalamak. Siz açıkça karalıyorsunuz mesela. Dokunulmazlığı olmadığı halde mahkeme önüne bile çıkmayan insanı karalıyorsunuz. Ayrıca 5 saniyede insan sesi dijital ortamda nasıl yapılıyor, lütfen açıklayın. Zira ses mühendisleri yapılamaz diyor da. Öğrenelim, aydınlanalım biz de.

Sarigul milletvekili degil, dolayisi ile dokunulmazligi da yok. Zamaninda kendi partisinde Baykal'a rakip idi, kendi partisi icinde Baykal ve taraftarlari kendisine yolsuzluk ithamlari yaptilar.Hakkinda sorusturma acildi, davalar kimi daha sorusturmadan, kimi danistaydan dondu. Sonuc olarak Sarigul Adalet onunde AKLANDI! Baykal gitti, Sarigul de partisine dondu, bu kadar basit.
Sarigulcu filan degilim, yanlis anlasilmasin, ama haksizliga da gelemiyorum.
BAsbakana gelince... Hakkinda acilan davalardan bir kismi zaman asimina ugradi, cunki tam 12 senedir dokunulmazlik zirhi var. Akbil, ISKI ve IGDAS dosyalari ise hala dokunulmazliginin kalkmasini bekliyor. Tabi basbakan iken eklenenelere ilaveten... O gunleri de, yani yargilandigi gunleri de gorecegiz hep beraber insallah.
Bilal Erdogan'a gelince... Onu sorgulamaya kalkan butun savcilar gorevden alindi, suruldu. Onun da TAyyip Erdogan gibi bir dokunulmazlik zirhi var ne yazik ki... Koskoca Amerika'da bile bugune dek gelmis gecmis halk tarafindan en sevilen baskanlardan biri olan Clinton bile adi seks skandalina karisinca yargilanmaktan kurtulamadi, ama bizde maalesef birak hukumeti devleti, halk bile gercek demokrasinin bilincinde degil hala.. Cok yazik..

Avrupa Insan haklari mahkemesi Erdoganin savas suclusu olarak yargilanmasini kabul etmis.
Avrupa dokunulmazligini kabul ediyor mu ?
yargilandi suclu bulundu ne olacak?
Yurtdisina cikinca tutuklayacaklar mi?
anlamadim gercekten.

Avrupa Insan haklari mahkemesi Erdoganin savas suclusu olarak yargilanmasini kabul etmis.
anlamadim gercekten.

Wooowww.. haberleri de bosladik, haberim yoktu. Yurtdisi gorusmelerine de vekil yollar artik.. Tutuklama mi, para cezasi mi belli olmaz da, para cezasi olursa kimden cikar tahmin et... Yani insallah para cezasi olmaz diyelim...

demek vicdaniniz rahat.onceki bir mesajinizda da basbakani rusvet alirken gozunuzle mi gordunuz diyordunuz.konuyla ilgili gordugumuz fotograflari(bakan ogullarinin) ve dinledigimiz tapeleri(basbakan ve oglu arasinda gecenler) bir tarafa koyalim hadi.kaldi ki bunlarin montaj olduguyla ilgili bir tek kanit-belge yok...
siz paralel orgut gibi bir olusumun var olduguna ve ulkenin zararina isler yaptigina bu kadar emin ve vicdaniniz da rahat olduguna gore gozunuzle gordugunuz birseyler olmali diye dusunuyorum.anlatsaniz da o gorduklerinizi.biz de aydinlansak.sevabina bizim vicdanlarimiza da.bir su serpseniz

Son düzenleme:
anlamadim gercekten.

Haberin doğruluğu ne kadardır bilmiyorum ama Ahim de Başbakan Erdoğan değil devlet yargılanır, büyük ihtmal de para cezası verilir Türkiye'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…