Paralel evren hakkında düşünceleriniz

mavi26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2009
949
7
116
Kızlar sizce paralel evren varmı?ve orda bi tane daha biz varmıyız acaba??bu aralar kafayı buna takmış durumdayım..Bilim adamları bunun araştırmasını yapıyor zaten.Bi yandan da Kurana bakarsak birden fazla evren olduğunu biliyoruz ve kuran biz insanları çift yarattık der...İşte bu kafamı çok kurcalıyor.Bende sizin düşüncelerinizi merak ettim...

Dünyada yaratılan hiçbir şey nedensiz yaratılmamıştır öylesine biten bir ot bile bir hastalığın ilacı sifasidir
Dolayısıyla bu kadar gezecek yıldız vs anlamsız olamaz düşünmen çok normal ve doğru
Fakat bunların cevabını bulamaman için beyin sınırlı yaratilmistir canım :))

Ben paralel evrenin kanıtlanacağını zannetmiyorum.. İnsan beyni belli sınırlar çerçevesinde çalışıyor ve bu denli bir şeyin kanıtlanması çok zor bence.. Kanıtlanırsa da iyi olur tabi hatta araya mümkünse köprüde kursunlar ikizimizi görmeye gideriz ara da :27: Şaka bir yana şu tarz da birşey olabilir; Tek evren bizim evrenimiz değil zaten Kur'an da da geçiyor ama ben diğer evrenin paralel evren olduğunu zannetmiyorum, diğer evrenden kasıt aynı uzay boşluğunda ki farklı gezegenlerde olabilir (Uzaylılar gibi).. İnsanın çift yaratılması da evet Kur'an da geçiyor canım o da şöyle; ya geçmişteki bir insana benziyordun ya gelecekteki bir insan sana benzeyecek ya da şuan da hiç bilmediğin bir ülke de senin tıpa tıp aynın nefes alıp veriyor.. Paralel evren meselesi karışık biraz, biz ölmeden çözerlerse öğrenmiş oluruz :27:

Back