Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

arkadaşlar şampuanlar saçın yağdan arınması için tasarlanmıştır, saç dökülmesini engellemez veya saça bakım yapmaz ama kalitesine ve içeriğine göre farklılıklar gösterir paraben ve sülfat gibi maddeler saç yapısından çok insan sağlığını etkiler o yüzden paraben ve sülfat bulunmayan şampuanlar kullanılması tavsiye edilir

vücut sağlığında ve hormonlarda bir sıkıntı olmamasına rağmen saçlar dökülüyorsa günlük kullanılacak ürünler mevcut ve bu ürünlerle saç dökülmesini durdurabiliriz ama yeni saç çıkması mümkün değil

saç bakım yağları : piyasada bulunan bazı yağ karışımları saç foliküllerinin ihtiyaç duyduğu vitamin ve besini karşılayabilir yağların içeriğinde bulunan tanin saçın hacim kazanmasını ve köklere tutunmasını sağlar saçlı derinin bakımını yapar

NOT: Aktarlardan alınan yağların ph seviyesine dikkat edin ph seviyesi ayarlanmamış yağların kullanımı saça daha çok zarar verebilir

arkadaşlar bende otacı kullanıyorum ondada paraben sülfat yok ama organicks daha az dökülme yapıyor
kardeşim geçen eczaneden habipoğlu diye bbir şampuan almış eczacı ısrarla tavsiye etmiş ben ilk defa duydum bunu duyan kullanan varmı?

şampuanda PARAPEN, SÜLLFAT (sülphate), SLS, dimethicone (silikon), amodimethicone,
sodium laureth OLMAYACAK.

sülfatsız olanlar pek temizleme yapamıyorMUŞ.

cocamide mea,dea,tea bulunanlarda beyin hasarına sebep oluyormuş.

BEBEK ŞAMPUANALARINDA DA SÜLFAT VARMIŞ. bübshen ve chicco da yokmuş

TAVSİYE EDİLENLER

DOA
KOMİLİ
DALAN
KANZORAL
down under natural/nude serisi
organiX/CKS (AMERİKAN MALI İYİYMİŞ)
jhonson's baby
AUBREY ORGANICS
GIOVANNI
Sedolin
aubrey papatyalı şampuan
sabunum sab marka
Watsonsdan Nude
Live Clean
Biofin (TUZSUZMUŞ)
milk_shake (italyan)
foliksir (PAHALI)
bitkisandigi (SİTE İSMİ)

[/B]

ikiside gratiste mi satılıyor otacı deneyen var mı

özür dilerim geç oldu ama,

GIOVANNI gratislerde
AUBREY ORGANICS internet sitesi var, herhangi bir yerde satışı var mı bunun haricinde bilmiyorum

Bir de yine doğal içerikli URTEKRAM markasını önereceğim, parabensiz sülfatsız olarak...

bende de yaklaşık 3 aydır yoğun bir dökülme vardı ama banyoda ve sonrasında 1 haftadır mecitefendi sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum öncesinde de saç bakım yağı var önce onu sürüp 1 -1.5 saat bekleyip öyle yıkıyorum saçlarımı sonuç banyoda sadece 5-6 tel banyodan sonra da 3te bir oranında azalma bence ilk hafta için süper bir de bir iki ufak şeye dikkat et bence banyoda saçlarını yıkarken başını öne eğip öyle yıka böylece saç derine kan akışı daha hızlı olur ve dökülmen azalır ve banyodan sonra saçlarını kesinlikle ıslak ıslak tarama havluyla iyice nemini aldır ve kendi halinde kurumasını bekle sonra özellikle geniş dişli bir tarakla yavaş yavaş önce uçlarını tara sonra da tamamen kökten uca tara ve saçlarını düzleştiriyorsan ya da fön çekiyorsan bir süre ara vermen de fayda var bunlar saçı gerçekten çok yıpratıyor son olarak boya kullanyorsan mutlaka amonyaksız boya kullan loreal casting creme boya da amonyak yok tavsite edebilirim umarım yardımcı olabilmişimdir bu konuya fena kafamı taktım çünkü çok araştırıyorum ama sana tamamen kendi yaptığım şeyleri yazdım sonuçlarından ben memnunum umarım senin de işine yarar ..

teşekkür ederim yorumun için. ama ben Allah'a şükür saçlarımı kurtardım. dökülmem durdu. günde en fazla 20-30 tel dökülüyor artık. yenileri de çıkmaya başladı :)

PARABENSİZ VE SÜLFATSIZ ŞAMPUAN biln kullanan varmı yardımcı olurmusunuz
ve saç dökülmesine iyi gelen bi bebe şampuanı yada ürün tavsiye edebilirmisiniz lütfen.........

ikiside OTACI da yok bitkisel ve diğer bütün şampuanlara bin basan bir şampuan :)

uzun uzun araştırdıktan sonra parabensiz ve sülfatsız sağlıklı bi şampuan olması açısından bübshen bebe şampuanında karar kıldım

kullandım fakat malesef bayanlara yaramıyo arkadaşlar herkeste aynı olmayabilir onu bilemiyorum uzun saçlı olduğumuz için saçları

tiftik tiftik keçeleştiriyo ve
resmen saçınız yumak oluyo açılmıyo
yani yine hüsran yine arayış........ şimdi farklı bi şampuan denemek zorundayım malesef siz ne durumdasınız

Kızlar B'nde en sonunda zeytinyağlı el yapımı sabun kullanmaya karar verdim

Canim cok uzuldum gercekten ben de bi ara strese bagli olarak sac dokulmesi yasadigimi dusunmustum aklim cikmisti gittim bi de salak gibi bioblas almistim o iyice berbat etti ben live clean kullaniyorum yagli saclar icin olanini cok iyi gercekten bi de eczaneden prozinc diye bi sampuan aldim sac koklerim cok gucsuz diye 5 gun birini 2 gun birini kullaniyorum ama hangi sampuani kullanirsan kullan icine tatli badem susam yagi ve camterebentin koymayi unutma ayrica bi de solgarin biotin hapini kullaniyorum gercekten neredeyse 0 dokulme 10 tel falan anca dokuluyo cok gecmis olsun tekrardan

bende şuan propanın argan yağlı şampuanını kullanıyorum çok memnunum
dökülmemi o kaaddar azalttık ki anlatamam
ama içerisind sülfat varmış sanırım
burdan bir bayan önerdi İbrahim saraçoğlunun varmış bebeğinede kendinede ondan kullanıyormuş çok memnunmuş
ben bu bittikten sonra bitki sandığından aldığımı kullanacağım
kullanayım yorumumu yazarım
bu arada zaten doğal şampuanlar saçı genelde sert yapıyorlar
bunun içinde mavi su kullanılabilir uçlarına yada içerisine susam yağı lavanta yağıda katılabilir

ben bi avm den tema vakfının organik ballı şampuanını kullanıyorum içinde paraben sülfat yani zararlı hiçbişey yok 3 kutu bitirdim muhteşem bişey 10 tl.fiyatıda saç kremi olarak alix natura kullanıyorum onda paraben yok ama sülfat varmı bilemem,banyodan çıkıncada yine alix naturanın argan yağlı saç iksiri var durulanmayan bikaç damla onu sürüyorum saçlarıma yumuşacık,pırılpırıl üstelik dökülmüyor çok şükür,bide haftada en az 2 kez yağ bakımları hc.ve kendi hazırladığım yağ bakımı var banyodan 2 saat öncede onları uyguluyorum saçlarımı çok boyatan biri olarak oldukça sağlıklılar maşallah

Ben paraben ve sülfat içermediğini vaad ettiği için down under naturals nude serisini kullanıyorum. %98 bitkisel içerikli olduğu söyleniyor da yine de emin değilim. market ürünü sonuçta. Gratis ve Watsons mağazalarında bulabilirsin. 325 ml si 18 lira gibi bir şey. İçim bir nebze daha rahat ama şampuan kıvamına gelmiş bir şey ne kadar doğal olabilir ki. bildiğin kafamızı her gün deterjanla yıkıyoruz işte..

Tamamen doğal bir şeyler yapmak istiyosan no poo akımını duydun mu bilmiyorum. Şampuansız saç yıkama. karbonat ya da sirkeyle. kafa derimiz şampuana alışık olduğu için daha doğrusu şampuanlar kafa derimizdeki tüm yağı temizlediği için saç derisi daha fazla yağ üretmeye meyilleniyor. Bu yüzden sirke veya karbonatla ilk temizlemeye başladığında kafa derisi hala şampuanlandığını düşünerek aşırı yağ üretiyor. Bu zamanla dengeleniyomuş. O geçiş dönemi biraz sıkıntı olabiliyormuş. Onun dışında zeytinyağlı sabun ya da bıttım sabunuyla ilk yıkamaya başladğında da kafa derisi inanılmaz yağlanıyor. ama saçlar kup kuru keçe gibi oluyor. Bu da zamanla düzeliyormuş.

http://kozmikbakim.blogspot.com/2013/08/no-poo-sampuansz-sac-ykama.html

Forumda sığır iliği uygulayanalar var dökülme için onu okudun mu bilmiyorum ama gerçekten faydasını gören çok kişi vardı

Son düzenleme:

ben kel kalma noktasına geldim sığır iliği nedir arkadaşım ben hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…