[/B]
ikiside gratiste mi satılıyor otacı deneyen var mı
Ben banyo yaptıktan sonra dökülen saçlarımı görünce hafiften bir çığlık atıyorum. derdimiz aynı yani. ayrıca hergün uyandığımda yastığımdaki saçlarda cabası. ben hormon testlerimi ve troid testini yaptırdım. bir anormallik çıkmadı. yarında diğer sonuçlarım çıkacak. vitaminsizlik ve kansızlık var mı diye baktı doktor.
ayrıca parabensiz ve sülfatsız şampuan kullanıyorum bir aydan fazla bir zamandır. içinde argan yağı falan var. yine dökülüyor. yine dökülüyorrrr! bir ara bioxin almıştım şampuan ve serum. iki hafta kullanıp bıraktım. dahaaa da döktü saçımı. boşuna bioxine para vermeyin. dökülmeniz artar.
bende de yaklaşık 3 aydır yoğun bir dökülme vardı ama banyoda ve sonrasında 1 haftadır mecitefendi sarımsak özlü şampuanını kullanıyorum öncesinde de saç bakım yağı var önce onu sürüp 1 -1.5 saat bekleyip öyle yıkıyorum saçlarımı sonuç banyoda sadece 5-6 tel banyodan sonra da 3te bir oranında azalma bence ilk hafta için süper bir de bir iki ufak şeye dikkat et bence banyoda saçlarını yıkarken başını öne eğip öyle yıka böylece saç derine kan akışı daha hızlı olur ve dökülmen azalır ve banyodan sonra saçlarını kesinlikle ıslak ıslak tarama havluyla iyice nemini aldır ve kendi halinde kurumasını bekle sonra özellikle geniş dişli bir tarakla yavaş yavaş önce uçlarını tara sonra da tamamen kökten uca tara ve saçlarını düzleştiriyorsan ya da fön çekiyorsan bir süre ara vermen de fayda var bunlar saçı gerçekten çok yıpratıyor son olarak boya kullanyorsan mutlaka amonyaksız boya kullan loreal casting creme boya da amonyak yok tavsite edebilirim umarım yardımcı olabilmişimdir bu konuya fena kafamı taktım çünkü çok araştırıyorum ama sana tamamen kendi yaptığım şeyleri yazdım sonuçlarından ben memnunum umarım senin de işine yarar ..
??buldumm nihayet!!!
organique energinzing şampuan. tek kelimeyle mükemmel!
PARABENSİZ VE SÜLFATSIZ ŞAMPUAN biln kullanan varmı yardımcı olurmusunuz
ve saç dökülmesine iyi gelen bi bebe şampuanı yada ürün tavsiye edebilirmisiniz lütfen.........
buldumm nihayet!!!
organique energinzing şampuan. tek kelimeyle mükemmel!
Kızlar B'nde en sonunda zeytinyağlı el yapımı sabun kullanmaya karar verdim
ben onu kullandım dalan markaydı saça iyiydi ama kafamda çıkmayan tüyler yüzümde çıktı
Ben paraben ve sülfat içermediğini vaad ettiği için down under naturals nude serisini kullanıyorum. %98 bitkisel içerikli olduğu söyleniyor da yine de emin değilim. market ürünü sonuçta. Gratis ve Watsons mağazalarında bulabilirsin. 325 ml si 18 lira gibi bir şey. İçim bir nebze daha rahat ama şampuan kıvamına gelmiş bir şey ne kadar doğal olabilir ki. bildiğin kafamızı her gün deterjanla yıkıyoruz işte..
Tamamen doğal bir şeyler yapmak istiyosan no poo akımını duydun mu bilmiyorum. Şampuansız saç yıkama. karbonat ya da sirkeyle. kafa derimiz şampuana alışık olduğu için daha doğrusu şampuanlar kafa derimizdeki tüm yağı temizlediği için saç derisi daha fazla yağ üretmeye meyilleniyor. Bu yüzden sirke veya karbonatla ilk temizlemeye başladığında kafa derisi hala şampuanlandığını düşünerek aşırı yağ üretiyor. Bu zamanla dengeleniyomuş. O geçiş dönemi biraz sıkıntı olabiliyormuş. Onun dışında zeytinyağlı sabun ya da bıttım sabunuyla ilk yıkamaya başladğında da kafa derisi inanılmaz yağlanıyor. ama saçlar kup kuru keçe gibi oluyor. Bu da zamanla düzeliyormuş.
no poo (sampuansız saç yıkama) ~ Kozmik Bakım
Forumda sığır iliği uygulayanalar var dökülme için onu okudun mu bilmiyorum ama gerçekten faydasını gören çok kişi vardı
ben kel kalma noktasına geldim sığır iliği nedir arkadaşım ben hiç duymadım