- 18 Kasım 2013
- 52
- 2
- 34
evet ya çok pahalı. ama dökülmem azaldı benim. ve şampuandan sonra bi krem kullanırsan yumuşacıık oluyo. umarım iyi gelir sanada :)
markette tonla şampuan vardı aman hepsı aynı en ucuzunu alayım dedim.
evde farkettım üstünde paraben içermez yazıyordu.
dalan dı markası sanırım zeytınyağlı.
bende bübchen almıştı almaz olaydım canım keçelendi saçım açamadım topakladım gezdim sinirim bozuldu duruyo yarısı bıraktım oda pahalı. bakalım bu nasıl olcak inşallah banada iyi gelir canım dediğin gibiseninde dökülmen varmı canım benim açıldı artık derim
kötü ıolmuş valla. benim saçım de banyoda olsun tararken olsun çok dökülüyoduda bunu kullanalı farkettim azalmış dökülmem. ( ellediğimde falan hemen saç gelirdi elime) deneyince nasıl olduğunu söyle canım
tamam canım yarın deneyecem inşallah hemen anlamam heralde ama en azından keçe olayını görürüm bakalım buda keçe yapacakmı çok gıcık bişey düğüm oluyo resmenben bide sığır iliği deneyecem dökülme için bi arkadaş tavsiye etti bende sayesinde araştırdım biraz bakalım bunuda deneyecem en azından en ucuzu bu
Şu ana kadar kullandığım şampuanlardan içeriğinde en az kimyasal olan giovannidir
sığır mı
hiç duymamıştım ilginçmiş
Nelly marka şampuanı tavsiye ederim çok pahalıda değil benim her duş sonrası bir avuç dolusu saçım akıp gidiyodu 1 ayda durdurdu dökülmeyi. içinde parabende yok sülfatta yok ama saç derisini arındırıcı olduğu için saçını boyuyorsan boya sonrası 1-2 gün kullanma çünkü çok yakıyo :87:
giovanninin maskesini çok beğeniyolar genede ama şampuanı sevmeyen daha çok. sence nasıl ?
buarada canım,bebe şampuanlarında da genelde Sls falan oluyo sanırım. Ayrıca acayip saçımı döküyodu benim. hemen bıraktım.
Nelly marka şampuanı tavsiye ederim çok pahalıda değil benim her duş sonrası bir avuç dolusu saçım akıp gidiyodu 1 ayda durdurdu dökülmeyi. içinde parabende yok sülfatta yok ama saç derisini arındırıcı olduğu için saçını boyuyorsan boya sonrası 1-2 gün kullanma çünkü çok yakıyo :87:
bu heryerde varmı ben hiç görmedimbu şampuanı canım şuan nude aldım bakalım yarın deneyecem
Ben geçen alışveriş merkezindeydim. şampuan araştırması yaptım hususi bütün bebek şampuanlarına baktım hepsinde sls, silikon herşey varonlara bile katmış insafsızlar. market şampuanlarının hepsinde var :26:
evet ya, bebeklerede yazık.
EvetAlma daha iyi kimyasala boşuna para veriyoruz
aynenay bidaha dönmem o şampuanlara
Sen ne kullanıyorsun canım peki ?
Nudeyi kullanıyorum bende.