Şampuan ve Saç Kremleri PARABENSİZ SÜLFATSIZ ŞAMPUAN bilen kullanan varmı

buarada canım,bebe şampuanlarında da genelde Sls falan oluyo sanırım. Ayrıca acayip saçımı döküyodu benim. hemen bıraktım.

evet ya çok pahalı. ama dökülmem azaldı benim. ve şampuandan sonra bi krem kullanırsan yumuşacıık oluyo. umarım iyi gelir sanada :)

bende bübchen almıştı almaz olaydım canım keçelendi saçım açamadım topakladım gezdim sinirim bozuldu duruyo yarısı bıraktım oda pahalı. bakalım bu nasıl olcak inşallah banada iyi gelir canım dediğin gibi seninde dökülmen varmı canım benim açıldı artık derim

markette tonla şampuan vardı aman hepsı aynı en ucuzunu alayım dedim.
evde farkettım üstünde paraben içermez yazıyordu.
dalan dı markası sanırım zeytınyağlı.

dalanın zeytinyağlı sabununu almıştım doğaldır iyi gelir saçıma diye ama kafama değil yüzüme yaradı yüzüm tüylendi canlandı resmen tüylerim. bakalım canım şuan nude aldım memnun kalmazsam onuda denerim taysiyen çok teşekkür ederim

kötü ıolmuş valla. benim saçım de banyoda olsun tararken olsun çok dökülüyoduda bunu kullanalı farkettim azalmış dökülmem. ( ellediğimde falan hemen saç gelirdi elime ) deneyince nasıl olduğunu söyle canım

Şu ana kadar kullandığım şampuanlardan içeriğinde en az kimyasal olan giovannidir

tamam canım yarın deneyecem inşallah hemen anlamam heralde ama en azından keçe olayını görürüm bakalım buda keçe yapacakmı çok gıcık bişey düğüm oluyo resmen ben bide sığır iliği deneyecem dökülme için bi arkadaş tavsiye etti bende sayesinde araştırdım biraz bakalım bunuda deneyecem en azından en ucuzu bu

Nelly marka şampuanı tavsiye ederim çok pahalıda değil benim her duş sonrası bir avuç dolusu saçım akıp gidiyodu 1 ayda durdurdu dökülmeyi. içinde parabende yok sülfatta yok ama saç derisini arındırıcı olduğu için saçını boyuyorsan boya sonrası 1-2 gün kullanma çünkü çok yakıyo :87:

sığır mı
hiç duymamıştım ilginçmiş

bu heryerde varmı ben hiç görmedimbu şampuanı canım şuan nude aldım bakalım yarın deneyecem

giovanninin maskesini çok beğeniyolar genede ama şampuanı sevmeyen daha çok. sence nasıl ?

Ben memnundum şu an başka bitkisel şampuan deniyorum ama memnun kalmadım gene ona döneceğim bir daha ki alışımda. Tek sorun fiyata göre şişe küçük

buarada canım,bebe şampuanlarında da genelde Sls falan oluyo sanırım. Ayrıca acayip saçımı döküyodu benim. hemen bıraktım.

Ben geçen alışveriş merkezindeydim. şampuan araştırması yaptım hususi bütün bebek şampuanlarına baktım hepsinde sls, silikon herşey var onlara bile katmış insafsızlar. market şampuanlarının hepsinde var :26:

bu heryerde varmı ben hiç görmedimbu şampuanı canım şuan nude aldım bakalım yarın deneyecem

Aynen bende. Bu nelly şampuan nerde satılıyor ki :44::44:

Son düzenleyen: Moderatör:

evet ya, bebeklerede yazık.

Son düzenleme:
BEn bı kaç aydır yves roche saç dökülmesini engelleyici ve yeni sac oluşumu sağlayıcı mı ne öyle uzun bir ismi var o sampuandan kullanıyorum 3. Şişeyi bitirdim bana iyi geldi sanırım zararlı maddeler yok cok incelemedim ben ama magazadaki görevli silikon falan yok icinde o yüzden cok köpürmez şaşırmayın demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…