- 23 Ocak 2010
- 35
- 2
Dene dene, özellikle kokusu ve yapısını merak ettim ben birde yağlı saçlarda etkisi ne olacak...
Daha sağlıklı bilgi olması için birkaç kullanımdan sonra yazayım dedim.
Ürünlerin tamamı parfümsüz olduğu için kokusuz. Şampuan sülfatsız olduğu için ve sanırım diğer şampuanların saçtaki kalıntılarını temizlemeye çalıştığı için ilk kullanımda bayağı zor köpürdü ama daha sonrakilerde biraz daha düzeldi. :) Yine de sıradan bir şampuan gibi köpürmüyor. Bunun dışında benim saç diplerim normal-yağlı, uçlara doğru kuru. ilk başta tereddüt ettim acaba dipleri yağlandıracak mı diye ama yağlandırmadı. Bu nedenle şampuan gönlümü kazandı :) Saçlarımın uçları boyadan dolayı aşırı yıpranmış olduğu için biraz lastik gibi. İlk 2-3 kullanımdan sonra toparlanmaya başladı.
Saç kremi mükemmel, hiç tarama zorluğu yaşamadım. Kaliteli ürünlerde saç kremleri genelde güzel oluyor zaten.
Maskeyi henüz 2 defa kullanabildim (blogda görünen ürünlere ilave bir de aynı serinin maskesi var, dayanamayıp onu da aldım :))
Serumu banyodan sonra nemli saç uçlarına az miktar 1 pompa kadar sürüyorum. Dipleri yağlandırır belki diye diplere pek yaklaştırmadım.
Sonuç olarak saçlarım gözle görülür şekilde toparlandı ve kuruduğunda uçlarındaki yıpranmışlık hiç belli olmuyor. Lastiklik tamamen geçmedi henüz ama bir süre sonra düzelecek gibi geliyor. Ben şahsen kullandığım kadarıyla çok memnun kaldım. :)