- 2 Eylül 2007
- 17.023
- 12.633
İlgine teşekkür ederim, hoşbulduk :) Bu tavsiyeyi aynı zamanda güzellik uzmanı olan kuaförüm salık verdi. Küçük boy bebe şampuanına 5 adet aspirini iyice ezip karıştırdım. Dökülme durdu. Kesinlikle krem kullanmıyorum. Taramak için Gliss'in sıvı saç kremini banyodan sonra sıkıyor ve tarıyorum. İşin içerik kısmı hakkında fikrim yok, eh burdan da birşeyler öğrenirim diye umuyorum :) Salisilik asiti araştıracağım. Bunun yanında sarımsaklı şampuanlar da tavsiye ediliyor. Hatta saç çıkartıyormuş, bundan da kuaförüm bahsetmişti. Siz ne düşünüyorsunuz?
Canım, güzellik uzmanı olması pek bir şey ifade etmiyor esasında, bir şekilde asprinin dökülmeyi kestiğini bir yerden duymuştur, biri anlatmıştır veya tesadüfen kendi keşfetmiştir ve işe yarıyordur ama zamanında limon,susam yağı ve asprinle selülit giderme formülü uygulayan arkadaşlarıda damar genişlemesine ve çatlamalarına karşı uyarmıştım,bu problemi yaşayanlar oldu o yüzden salisilik asit içeren şeyler biraz dikkatli kullanılmalı, umarım uyarımı yanlış anlamamışsındır...
Bu arada kızlar, maya maskesini bir kere denedim o yüzden tam olarak ne derece etkili olduğunu bilemiyorum ama herhalde bir şeyi yanlış yaptım ki saçımdan çıkmak bilmemişti Yüzüm için ise ara ara hala uygularım mesela, yüz için vazgeçilmezim benim :)
Son düzenleme: