Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dalan ın şampuan ve saç kremini kullandım,parafen içermiyor ama sülfat varmı bilmiyorum,ben memnun kaldım,ayrıca fiyatlarıda çok uygun
Doa'nın şampuanları sülfatsız ben uzun süredir kullanıyorum memnunum tavsiye ederim.
dökülmeyede iyi gelirmi nerden bulurum aktardamı eczanedemi inşallah pahalı değildir
PARABENSİZ VE SÜLFATSIZ ŞAMPUAN biln kullanan varmı yardımcı olurmusunuz
ve saç dökülmesine iyi gelen bi bebe şampuanı yada ürün tavsiye edebilirmisiniz lütfen.........
tatlım merhaba...
çok uzun bir dönem bende saç dökülmesiyle cebelleştim. birçok markayı denedim. bakım yaptım falan filan ama her seferinde hüzün....
sonra bir mağaza da loreal elseve çok indirimdeydi hadi birde bunu deneyeyim dedim ve aldım; iyi ki almışım...
ilk olarak siyah olan kutulu olanı ( saç dökülmeleri için ) kullandım. sonra beyaz olanı ( normal saçlar içindi *galiba* ) kullandım ve hala kullanıyorum az bişi kaldı. bundan sonra da yeşil olanı ( nemlendirme için ) kullanmaya başlayacağım.
şampuanların kremleriyle birlikte kullanılması daha etkili...
kısacası loreal elseve şampuan + bakım kremleri tavsiyemdir pişman olmazsın.
down under natural/nude serisi. hani şu üstünde koala olan marka.
loreal parabensiz ve sülfatsız olmadığı gibi, yoğun miktarda kanserojen içermektedir.